wing-preload
Logga in med steam
banner

Är Skinswap legitimt i 2024?

Vad är SkinSwap?

SkinSwap är en handelsplattform som tillåter spelare att sälja, handla eller till och med köpa CS2 och Rust-skinn billigt. På grund av mycket låga priser när de köper eller byter skinn, ställer många spelare sig själva samma fråga, det vill säga är SkinSwap legitimt? Vi är här för att förse dig med bevis på att det är så, så missa inte detta stycke.

Är SkinSwap lagligt?

För att få svar på frågan är SkinSwap legit, vi måste titta på saker ur olika aspekter. Först och främst är plattformen transparent när det gäller ägandet. Som framgår av sidfoten heter företaget bakom SkinSwap DES Labs, LLC. Detta är ett etablerat företag inom skinnhandelsbranschen och de är också företaget bakom SkinWallet.

När det gäller de extra funktionerna bör du vara medveten om att SkinSwap erbjuder många ytterligare procedurer för att hålla ditt konto säkert. Vid sidan av dedikerad SSL-kryptering hittar du också ytterligare skyddshöjningar på webbplatsen.

Vi bör också nämna att SkinSwap finns på Trustpilot, en mycket populär tredje parts recensionswebbplats. Av nästan 900 unika recensioner där ger majoriteten av dem SkinSwap ett utmärkt betyg. Sammantaget fick webbplatsen betyget 4,6/5, vilket betyder att handlare använder denna plattform och att de är nöjda med vad den har att erbjuda.

Varför välja SkinSwap?

Det finns många anledningar till varför du bör ge SkinSwap en chans. För att peka dig i rätt riktning har vi förberett en lista över de viktigaste sakerna som SkinSwap kommer med på bordet.

  • Utmärkt webbplatsöverlägg: Ingen gillar att manuellt scrolla igenom tusentals tillgängliga skinn på handelsplattformar, eller hur? Lyckligtvis för alla inblandade parter har SkinSwap satt in utmärkta filter som kommer att hjälpa dig att hitta exakt det du letar efter på nolltid.
  • Sälj skinn direkt: SkinSwap är en av få handelswebbplatser där ute som låter dig omedelbart sälja dina CS2- och Rust-skins och få betalt för dem med riktiga pengar. Tänk på att du kan använda PayPal, kryptovalutor och Venmo för att ta ut riktiga pengar från webbplatsen.
  • Olika sätt att betala för skins: Förutom att sälja skins, erbjuder SkinSwap också en chans att fylla på ditt konto och ta del av action med fiat-valuta. I skrivande stund kan du sätta in med Bitcoin, Litecoin, via kreditkort eller Cashapp, eller genom att använda SkinSwap-presentkort.

Ytterligare SkinSwap-bonusar

Faktum är att SkinSwap inte trivs med mängden bonusar och kampanjer de erbjuder. Men de kompenserar för det med lägre marknadspriser än genomsnittet när de köper CS2- eller Rust-skinn. Här är vad som finns tillgängligt på plattformen.

  • Gratis objekt: Genom att göra en transaktion på $10, länka din Discord, ställa in e-post och använda en hänvisningskod, har du rätt till ett gratis ärende varje dag. Här kan du vinna skinn från $0,01 till $150.
  • Affiliate-system: Förutom att öppna ett gratisfodral kan spelare också bjuda in sina vänner till SkinSwap genom att sätta in en affiliate-kod. Efteråt, närhelst din kod används, kommer du att få 10 % av affiliatetransaktionerna. Sammantaget är detta ett utmärkt sätt att tjäna gratis pengar på webbplatsen.
  • Insättningsbonus: När du sätter in riktiga pengar på webbplatsen kan du få en bonus på 40 %. Till exempel, om du sätter in $10, får du $14 att köpa skinn med.

SkinSwap-strategi att tjäna på

Om du letar efter en strategi som kan hjälpa dig att tjäna på att handla med CS2 och Rust-skins, har du tur. Nedan kommer vi att tillhandahålla de nödvändiga stegen du behöver ta för att ha en chans att hamna i vinst. Var medveten om att denna metod kräver att du investerar mycket tid för att hitta bra erbjudanden.

  1. Registrera dig för ett konto: Detta är det första steget du behöver ta. Som tur är tar det bara ett par klick och du är redo att gå. Tänk på att Steam används för att skapa ett konto på SkinSwap.
  2. Gör en insättning: Till att börja med rekommenderar vi att du använder ett av fiat-insättningsalternativen inklusive kryptovalutor eller kreditkort för att sätta in pengar på ditt konto. Detta kommer att låsa upp en insättningsbonus på 40 % som ger dig ytterligare pengar till att börja med.
  3. Gå över till avsnittet “Köp”: I det här avsnittet har du en bra tid eftersom det här är P2P-marknaden. Lär dig hur den här kategorin fungerar och dra nytta av många filter för att hitta det du letar efter.
  4. Hitta skinn som är mycket efterfrågade och som kommer in med stor rabatt: Till att börja med bör du filtrera skinnen efter den högsta rabatten och hitta de som kan sälja snabbt. Glöm inte att du fick dig själv den där 40% bonusen att arbeta med.
  5. Köp skalet och sälj det för vinst: När du väl köpt skinnet är slutmålet inte att ta ut det till ditt Steam-konto, utan att sälja det för vinst. Till att börja med är ditt mål att få allt från 5 % till 10 % mer än vad du investerat i det.

Kundsupport

Om du precis har börjat handla med CS2- eller Rust-skins, kan det orsaka många problem att stöta på ett problem. Med det sagt, har SkinSwap infört åtgärder för att hjälpa dig hantera alla frågor och problem som du kan stöta på när du handlar. Här är vad som finns tillgängligt.

  • Livechatt: SkinSwaps livechattfunktion är tillgänglig 24/7, 7 dagar i veckan. Tänk på att knappen för att nå ut finns i det nedre högra hörnet av webbplatsen. Genom att klicka på den kan du antingen söka efter hjälp eller prata med en agent direkt.
  • E-post: Ej tillgängligt
  • Telefon: Ej tillgänglig
  • Sociala nätverk: Twitter, Discord
  • Språk som stöds: arabiska, franska, svenska, spanska, tyska, polska, turkiska, ryska, portugisiska, engelska

Min egen erfarenhet av SkinSwap

Under våra tester märkte vi många saker om varför SkinSwap är bättre än någon annan handelsplattform på marknaden. Först och främst är kontoskapandet väldigt enkelt och du kan komma igång på nolltid. Vi måste också ta upp det faktum att det är väldigt enkelt att hantera runt på hemsidan och allt du letar efter är bara några klick bort.

Dessutom, med dedikerade filter på plats, behöver du inte oändligt rulla igenom CS2- och Rust-skins för att hitta det du letar efter. Vi måste också ta upp det faktum att SkinSwap erbjuder en staplad 40% insättningsbonus som kan få dig att komma igång på rätt fot. Sammantaget är vi övertygade om att du inte kan gå fel med SkinSwap eftersom denna handelsplattform har allt.

Frågor och svar

Är SkinSwap säkert?

Vi kan med säkerhet säga att SkinSwap är säkert. På den här webbplatsen kan spelare njuta av en hög säkerhetsnivå som kommer med SSL-kryptering vilket innebär att din bank- och Steam-information är krypterad för utomstående.

Var kan jag hitta SkinSwap-kampanjkoden?

Du kan hitta SkinSwap-kampanjkoden här. Genom att använda koden “HELLAGOOD” har du rätt att delta i giveaways, få ett gratis ärende och till och med minska handelsprovisionen!

Kategorier
CSGORoll best cs2 site
Ok