wing-preload
Logga in med steam

Bloodycase Promo Code + Fullständig recension i 2024

Bloodycase är en av de mest kända och berömda sajterna för att öppna ärenden specifikt för CS: GO. Den serverar en mängd olika interaktiva spel och har visat sig vara en pålitlig sida för öppning av CS2-fodral med exklusiva vapenfodral och utan att kompromissa med originalitet. Användare kan sätta in och ta ut sina pengar, samtidigt som de öppnar exklusiva fall och vinner priser. Dessutom erbjuder sajten olika Bloodycase-kampanjkoder som användare kan använda för bonusar och rabatter. Dessa kampanjkoder kan förbättra upplevelsen och uppmuntra användare att öka plattformsengagemanget.

Bloodycase hänvisningskoder lista:

Varumärkesinformation

varumärke Bloodycase
bonus från $0,30 och upp till $0,70 gratis
Trustpilot-betyg 4.0 – Bra
Kampanjkod HELLA
Bloodycase.com: Bli Medlem!

Bloodycase kampanjkod

Hur man använder Bloodycase kampanjkod?

Om du är ny på plattformen och vill komma igång med Boody CS2-fodralets kampanjkod, följ dessa enkla steg för att hämta din första kampanjkod.

 1. Skapa ett konto på Bloodycase.com om du inte redan har ett. Efter det loggar du in dig på plattformen.
 2. Leta efter avsnittet “Kampanjkod” på användarpanelen efter att du har loggat in på ditt konto.
 3. Ange din kampanjkod “CSGOBETTINGS70” i det avsedda fältet.
 4. När du har angett koden klickar du på knappen “Lös in” för att aktivera kampanjkoden och lösa in saldot på 0,7 $, 38 % extra värde på den första insättningen och fem gratisfall.

Efter att ha gått igenom dessa steg kommer dina belöningar att överföras till dina konton. Se dock till att kampanjkoderna du använder är giltiga och inte har gått ut. Kontakta gärna kundtjänst om du stöter på några problem när du löser in dina priser.

Hur fungerar Bloodycase-kampanjkoden?

Precis som andra sajter som öppnar ärenden, förser Bloodycase också användare med kampanjkoder för att ge dem en chans att vinna bonusar, rabatter och gratis exklusiva fall på plattformen. Användare kan hitta dessa kampanjkoder på sociala medieplattformar såväl som på själva webbplatsen. Att använda dessa kampanjkoder under registreringsprocessen eller i kampanjkodersektionen på webbplatsen låser upp exklusiva funktioner för användarna med olika belöningar.

Vad ger BloodyCase-kampanjkoder?

Belöningarna som erhålls från Bloodycase-kampanjkoderna varierar beroende på själva kampanjkoden. De flesta kampanjkoder låser upp gratisfodral, lägger till pengar till ditt värde eller ger mer värde till dina pengar.

Dessutom är Bloodycase-kampanjkoder också kända för att belöna höga rabatter till sina kunder. Vissa kampanjkoder låter dig till och med lägga vantarna på ett gratis CS2-fodral. Så det är säkert att säga att genom Bloodycase-kampanjkoder kan du vinna en mängd olika föremål och förbättra din spelupplevelse.

Är Bloodycase legitimt?

En plattforms legitimitet är en av de mest kritiska faktorerna när du väljer en plattform för att säkerställa säkerheten för dina tillgångar. Så om du frågar dig själv, “Är Bloodycase legit?” du behöver inte oroa dig. Bloodycase har rankats som en av de roligaste och säkraste sajterna för CS:GO-älskare av Trustpilot, med en total förtroendepoäng på 76 %. Dessutom har Bloodycase över en miljon registrerade användare och får cirka 3500 sidvisningar dagligen, vilket bevisar att sidan är säker, älskad och stöds av ett stort antal användare.
Dessutom är Bloodycase en registrerad myndighet med korrekt licensiering och toppmodern säkerhetsstandard som säkerställer att användarnas tillgångar är skyddade och säkrade på plattformen. Dessa aspekter är grunden för den uppsjö av positiva recensioner som finns online till förmån för webbplatsen. Så vi kan dra slutsatsen att Bloodycase är en helt legitim webbplats som uppskattas och älskas av spelgemenskapen.

bloodycase legitim

Mian-kampanjer och bonusar på Bloodycase

Bloodycase erbjuder en uppsjö av kampanjer och bonusar till både nya och redan registrerade användare för att hålla huvudet i spelet och se till att de njuter av varje ögonblick på plattformen. Några av de viktigaste funktionerna som erbjuds av plattformen är följande:

Välkomstbonus

Nya användare som registrerar sig på plattformen för första gången får en samling godsaker som en registrerings- eller välkomstbonus för att hjälpa dem att komma igång på sin resa i plattformen. Till exempel, om nya spelare använder kampanjkoden “CSGOBETTINGS70”, kan de få ett saldo på $0,7, 38% mervärde på den första insättningen och fem gratis fall.

Remissbonus

På samma sätt erbjuder Bloody Case även remissbonusar, där du kan bjuda in användare till plattformen, och om de registrerar sig med din hänvisningskod eller länk kan du få flera bonusar som saldokredit, insättningsbonusar och gratisfall. Ju mer den inbjudna användaren interagerar med plattformen, desto fler belöningar får du.

Gratis Giveaways

Bloodycase menar verkligen allvar med att uppmuntra spelare på plattformen, och av denna anledning håller sajten dagliga, veckovisa och månatliga giveaways regelbundet för att ge varje deltagande person en chans att vinna gratis exklusiva skins, leaderboard-priser och case battle-belöningar.

Kampanjkoder

Slutligen är kampanjkoder en av de viktigaste bonusarna som ges av plattformen som ger användaren en chans under en begränsad tid att få exklusiva bonusar, belöningar och fall genom att använda sina kampanjkoder. Så se till att du håller ett öga på Bloodycases sociala medieplattformar för att kontrollera eventuella nya Bloodycase-kampanjkoder.

Affiliate-system för Bloodycase.com

Bloodycase.com erbjuder ett fantastiskt affiliatesystem som tillåter användare att tjäna pengar genom att marknadsföra plattformen. Följande är huvuddragen i Bloodycases affiliate-system:

 • Marknadsföringsfrihet : Affiliates får marknadsföra sina hänvisningskoder på sina egna webbplatser, YouTube-kanaler, bloggar, etc. Detta ökar räckvidden för affiliate och plattform när nya användare ansluter sig med hjälp av hänvisningskoderna.
 • Omedelbar kreditering : Pengarna som affiliates tjänar genom plattformshänvisningarna krediteras direkt efter den första påfyllningen av användaren som använde sin kampanjkod. Det är dock viktigt att notera att bonusen inte krediteras om användaren gör en insättning med en plånbokskod.
 • Extra bonus : Förutom hänvisningsbonusarna kan affiliates också få en chans att tjäna extra bonus för att fråga webbplatsen. Denna bonus är provisionsbaserad, med potential att tjäna 1% till 6% i provision på sina hänvisningsinsättningar baserat på affiliatenivåerna.
 • Referenskoder : Affiliates som har samarbetat med Bloodycase får också möjlighet att skapa sina egna unika hänvisningskoder som passar deras community och deras preferenser. Denna känsla av personalisering ger affiliate en högre chans att locka fler användare på plattformen och i sin tur få fler bonusar som balanskredit, insättningsbonusar och gratis fall för framgångsrika hänvisningar.
 • Fördelar för nya användare : Å andra sidan kan de nya användarna som går med via en hänvisningskod också få bonusar som $0,30 och upp till 5 gratis fall. Detta ger dem en chans att komma igång på en hög nivå inte på plattformen och njuta av deras upplevelse med Bloodycase.

Hur man får gratis fodral på Bloodycase

Bloodycase ger bort gratisfodral regelbundet, vilket ger användarna en chans att få exklusiva priser. Fodralen innehåller en uppsjö av värdefulla föremål i spelet för CS:GO-entusiaster. Sajten ger ut fem typer av gratisfodral, där varje färgat fodral ger ut olika sorters exklusiva priser för användaren, inklusive värdefulla skal och föremål i spelet.

 1. Roligt rött fodral
 2. Roligt lila fodral
 3. Roligt gult fodral
 4. Roligt grönt fodral
 5. Roligt blått fodral

För att få gratiscase, registrera dig på plattformen för att få en chans att öppna fem gratiscase som en registreringsbonus på plattformen.

bloodycase recension

Bloodycase Games recension

Bloodycase erbjuder ett brett utbud av interna spel för spelentusiaster att njuta av samtidigt som de är säkra på plattformen. Det finns tre huvudlägen på plattformen för användarna:

 • Caseöppningsläge: Case Opening-läget bygger på överraskningsmomentet, eftersom spelarna öppnar olika fall i läget. Varje fall har olika sannolikheter att dela ut belöningar som föremål i spelet.
 • Battle-uppgraderingsläge: Battle-uppgraderingsläget bygger på ärendeöppningsläget och låter användaren uppgradera sin befintliga arsenal med hjälp av bytet som tjänats in i ärendeöppningsläget.
 • Kontraktsspelläge: Kontraktsspelläget förstärker spelets strategiska dimension, där spelare ingår ett avtal om att byta ut sina föremål i spelet, följt av kritisk brainstorming och förhandlingsförmåga.

Dessa tre spellägen lägger till mångsidighet och mångfald till plattformen, attraherar spelare och låter dem spela spel baserat på deras preferenser.

Bloodycase-turnering

Bloodycase.com erbjuder en turneringsfunktion som låter användare delta i case-strider och vinna gratis skins. Plattformen erbjuder en mängd olika spellägen, vilket säkerställer variation och spänning för användarna. Turneringsfunktionen är utformad för att uppmuntra användarengagemang och förbättra den övergripande upplevelsen på plattformen. Användare kan delta i fallstrider och tävla med andra spelare för att vinna gratis skinn. Plattformen erbjuder även leaderboard-priser och gratis CSGO skin giveaways, vilket ger ytterligare incitament för användare att engagera sig i turneringsfunktionen.

Bloodycase Giveaways

Giveaways varierar beroende på deras unika egenskaper och prisvärden på Bloodycase-plattformen. Det finns fem giveaways namngivna i olika färger. Låt oss gå igenom dem en efter en.

 • Green Giveaway: Detta är ett 24-timmarsevenemang där deltagarna får chansen att vinna exklusiva priser som Grizzly, Gale och Glock Air Gun. Den erforderliga insättningen för att gå med i giveaways varierar från $0,35 till $3,65.
 • Gold Giveaway: Det här är en av elitutdelningarna som sker på plattformen, och det ger användarna stora chanser att vinna belöningar som M4A4 Phantom, USP-S och Shnurov. Anslutningsavgifterna är vanligtvis på den högre sidan för dessa giveaways. Chanserna att få elitbelöningar är dock också stora.
 • Neon Giveaway: Detta är ett veckoevenemang med genomsnittliga priser som Killer, AWP, USSR och AK. Deltagare kan helt enkelt gå med i giveaways vilken dag som helst under evenemanget genom att sätta in det nödvändiga värdet och vinna priser.
 • Purple Giveaway: Detta är ett månatligt evenemang som inkluderar priser som Dolphin, AUG Gladiator och USP. Giveaways varar vanligtvis under en begränsad tidsperiod, och du kan bara gå med om du uppfyller kriterierna som nämns på plattformen.
 • Red Giveaway: Detta är ytterligare ett månatligt evenemang och inkluderar chanserna att vinna Hyper Telepathy, M4A1 Sharp och Navaja Knife. Precis som andra giveaways kan deltagare enkelt gå med genom att sätta in det nödvändiga värdet och tjäna en chans att vinna dessa exklusiva priser.

Vad är Bloodycase NFT?

Bloodycase.com har integrerat NFT-teknik (Non-Fungible Token) i sin plattform, vilket gör det möjligt för spelare att verkligen äga sina tillgångar i spelet. NFT-kortsamlingen på Bloodycase.com är ett kortspel med priser i realtid, där varje kort har funktioner som gör att spelare kan vinna spelskins och använda dem i spel som CS2.

Bloodycase NFT-korten varierar beroende på sällsynthet och är indelade i fem klasser, var och en betecknad med en specifik, som är följande:

 • Grön (vanlig)
 • Blå (ovanlig)
 • Violett (sällsynt)
 • Rosa (super sällsynt)
 • Guld (episkt)
 • Rose Gold (legendariskt)

NFT-korten som listas ovan kan erhållas från NFT-sektionen på själva plattformen. Dessutom kan de köpas på specialiserade onlinemarknadsplatser som Opensea.io.

Fodralöppningar på Bloodycase

Precis som alla andra sajter för ärendeöppning har Bloodycase också en mängd olika fall för användare. Varje falltyp innehåller skal av en specifik typ, så låt oss diskutera dem i detalj för att ta reda på allt om dem.

 • Roliga fodral : Dessa fodral är fyllda med skal med humoristisk design och finns i alla fem typer av sällsynthet, från vanliga till hela vägen till legendariska.
 • Strength Cases : Dessa fodral ger ut skinn med militär design och teman. De finns även i alla sällsynthetsklasser, från common till Legendary.
 • Slumpmässigt vapen : Som namnet antyder innehåller dessa fodral skal för slumpmässiga vapen och finns i olika nivåer av sällsynthet.
 • Stickers Cases: Dessa fodral innehåller klistermärken för vapen och finns i olika sällsynthetsnivåer.
 • Enkla fodral : Dessa fodral innehåller skinn med en enkel design och finns i olika nivåer av sällsynthet. Dessa fall är ganska vanliga och är lätta att få tag på.
 • CS:GO-fodral : Dessa fodral innehåller skal för CSGO-vapen och finns i olika sällsynthetsnivåer, inklusive Common (grön), Uncommon (blå), Rare (violett), Super rare (rosa), Epic (guld) och Legendary (rosa guld).
 • Event Cases : Dessa fodral är tillgängliga under specifika evenemang och innehåller skinn med en unik design. Tillgängligheten för dessa fall kan komma att ändras beroende på den senaste händelsen som äger rum på plattformen.

Bloodycase Leaderboard

Plattformen har också en Case Battles-poängtavla, där spelare kan delta i case-strider, tävla med andra spelare och har chansen att vinna gratis skinn. Leaderboarden visar upp de bästa prestationerna i händelse av strider, vilket ger en möjlighet för spelare att visa sina färdigheter och potentiellt tjäna belöningar baserat på deras prestation genom att klättra upp till toppen av topplistorna.

Metoder för insättning och uttag

BLoodycase är en avancerad plattform och har en uppsjö av säkra betalningsalternativ för att förbättra användbarheten av spel. Låt oss kasta lite ljus över de olika insättnings- och uttagsalternativen som finns på plattformen.

Insättningsmetoder

 • Användare kan sätta in pengar på sitt Bloodycase-konto med traditionella bankmetoder som kredit-/betalkort genom att helt enkelt fylla i sin kortinformation och göra transaktionen.
 • Användare kan också ansluta sin e-plånbok (t.ex. PayPal) till sitt Bloodycase-konto och sätta in beloppet från sin e-plånbok.
 • Eftersom Bloodycase är en avancerad plattform tillåter Bloodycase även insättningar med hjälp av NFT eller kryptovalutor som Ethereum, Bitcoin och USD, vilket ger användarna alternativa betalningsalternativ.

Uttagsmetoder

 • Plattformen tillåter användare att ta ut vunna skinn, vilket ger en alternativ form av uttag för föremål i spelet.
 • Användare kan ta ut sina intäkter direkt till sin bank via Bloodycase-kontot.
 • Användare kan också ta ut sina intäkter som kryptovalutor i sin valda e-plånbok.

Kundsupport

Bloodycase har inte support för livechatt på plattformen. Däremot tillhandahåller de kundservice genom direktkontakt med kundsupport via e-post. Supportpersonalen hjälper ofta användare och löser deras frågor angående eventuella problem de står inför på plattformen. Dessutom har de också en intern FAQ-sektion som svarar på de flesta frågor som användarna möter.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Bloodycase.com en förstklassig webbplats för öppningar av CS2-fodral, som erbjuder ett brett utbud av fall för spelare att välja mellan, med möjlighet att vinna sällsynta skal och andra värdefulla föremål. Plattformen ger en holistisk spelupplevelse med ett brett prisintervall av lådor, frekventa erbjudanden och gratisboxar till sina användare. Dessutom är webbplatsen tillgänglig på tio språk, överskrider gränser och samlar en mångsidig gemenskap av spelentusiaster.

FAQ

Kan jag få ett gratis CS2-fall på Bloodycase?

Ja, du kan få gratis CS2-fodral på Bloodycase.com. Plattformen erbjuder en mängd olika gratis case, inklusive Funny [YELLOW], Funny [RED], Funny [PURPLE], Funny [BLUE] och Funny [GREEN] case, som användare kan öppna för att få skins och andra spelobjekt.

Är Bloodycase legitimt?

Ja, Bloodycase är en helt legitim plattform som rymmer miljontals användare över hela världen på ett säkert och säkert sätt. Det har dock fortfarande en genomsnittlig förtroendepoäng på 76%, men överflödet av positiva recensioner online stöder det faktum att Bloodycase är legitimt.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')