wing-preload
Logga in med steam

Insane.GG Promo Code Review i 2024: Använd ”Hellag” och få +60% insättningsbonus

Kampanjkod Proffs
 • 60% bonussaldo vid insättning
 • Lätt att använda
 • Kan användas för en mängd olika CS:GO-spel
Kampanjkod Kons
 • Ett dagligt belöningssystem saknas
 • Ingen cashback på plats
 • Måste sätta in pengar för att använda kampanjkod

Insane.GG Kampanjkodslista:

Insane.GG Promo Code Review

Letar du efter den senaste Insane.GG-kampanjkoden? Om så är fallet, har du kommit till rätt ställe som i den här recensionen, vi kommer att gå utöver det för att tillhandahålla viktig information om denna plattform och exakt vad den ger till bordet. För att göra saker ännu bättre kommer vi att beröra de viktigaste bonusvillkoren och tillhandahålla ytterligare kampanjer tillgängliga på denna CS2 spelwebbplats. Med det i åtanke, spänn hårt och låt oss dyka direkt in i det här stycket.

Hur man gör anspråk på Insane.GG-kampanjkod

Att göra anspråk på Insane.GG-kampanjkod är en enkel process. Men om du är en nybörjare som bara försöker hitta sin fot, så letar du förmodligen efter vilken typ av hjälp du kan få, eller hur? Av den anledningen har vi utarbetat en detaljerad steg-för-steg-guide som ska hjälpa dig att navigera i den här processen.

 1. Gå över till Insane.GGs webbplats: Detta är det första steget du måste ta. Tänk på att detta är den enda riktiga webbplatsen och det finns inga spegellänkar för denna plattform. Var uppmärksam på detta eftersom du inte vill bli lurad av nätfiske när du skapar ett konto.
 2. Skapa ett konto:  Efter att ha besökt webbplatsen, i det övre högra hörnet, kommer du att hitta knappen “Logga in”. Klicka på den, acceptera allmänna villkor och gå igenom med inloggningen genom att använda ditt befintliga Steam-konto. Vänta tills webbplatsen laddas om och ditt konto är redo att börja.
 3. Gå över till fliken “Bonuser”:  Med grunderna ur vägen, gå över till menyalternativet och hitta fliken märkt “Bonuser”. Genom att klicka på den kommer du att omdirigeras till en sida där alla typer av kampanjer kan hittas. Leta efter “kampanjkoden”.
 4. Aktivera koden “HELLAG” och börja spela: I den föreslagna textraden, skriv in den nämnda Insane.GG-kampanjkoden så kommer den att gälla automatiskt. Observera att denna bonus ger dig en insättning på 100 % vid nästa betalning.

Insane.GG Code Användarvillkor

Eftersom de här bonuspaketen ger en rejäl kraft och erbjuder ett massivt matchat insättningserbjudande, är det att förvänta sig att strikta villkor och villkor införs som alla måste följa. Om du inte är intresserad av att läsa block med juridiska texter har vi sammanfattat de viktigaste så missa inte det.

 • Acceptans:  Med tanke på att Insane.GG är licensierad och registrerad på Curacao, vilket innebär att de har en giltig spellicens. Detta tyder på att inte alla kan registrera sig för ett konto på denna webbplats och använda Insane.GG-kampanjkoden. Till exempel är spelare från länder som Belgien, Danmark, Frankrike, Italien, Japan, Nederländerna, USA, Storbritannien, Ukraina etc. förbjudna att spela på webbplatsen.
 • Spelförutsättningar: Det här är ett insättningserbjudande vi pratar om, så det finns vissa åtgärder som spelare måste vidta för att kunna dra nytta av ett sådant erbjudande. Förutom att ha ett giltigt Insane.GG-konto krävs pengar från ditt slut. Så snart kampanjkoden är aktiverad och insättningen har gjorts kommer bonusmedlen automatiskt att krediteras ditt konto.
 • Engångsanvändning:  Vi kan fritt märka sådan kod som en och klar. När spelaren väl har använt det och fått bonusmedel kan en sådan kampanj inte aktiveras igen. Med det sagt, se till att det är värt det genom att göra en högre insättning.
 • Efterlevnad av plattformens riktlinjer: Eftersom denna plattform har en giltig Curacao spellicens betyder det att en strikt uppsättning regler införs som spelare måste respektera.
 • Bonusrestriktioner:  Vi har redan berört det faktum att den här webbplatsen tillämpar en strikt uppsättning regler som du måste följa. Ytterligare begränsningar kan tillämpas för att göra anspråk på bonusar. Till exempel kan ett enda välkomsterbjudande begäras per hushåll. Dessutom kan en bonus inte utlösas om betalningen är lägre än $3.
 • Förfallodatum:  Baserat på den för närvarande tillgängliga informationen har Insane.GG-kampanjkoden inget utgångsdatum satt. Det betyder att den kan användas när du vill.
 • Ej överförbar: När koden väl har använts är det inte möjligt att överföra vinster till ett annat konto vilket innebär att de är bundna till ett enda konto.

Insane.GG kampanjkod förmån

Att använda Insane.GG-kampanjkoden kommer med en uppsjö av fördelar som kan hjälpa både erfarna spelare och de som är nya att börja på rätt fot. För att peka dig i rätt riktning kommer vi att nämna de viktigaste fördelarna.

 • Öka startbankrullen: Vi har redan berört det faktum att du kan få en 100 % insättningsbonus när du gör nästa betalning. Detta innebär att istället för att sätta in $100, kommer spelare att belönas med ytterligare $100 bara för att de använder koden ” HELLAG “.
 • Förläng speltiden på hemsidan: Med tanke på att denna bonus kretsar kring att ta emot gratispengar, innebär detta också att spelare kan öka sin speltid på hemsidan och potentiellt slå högre multiplikatorer. Vi bör också nämna det faktum att omsättningskraven är enkla att uppfylla.
 • Bonuspengar kan användas var som helst på hemsidan: I skrivande stund finns det alla möjliga spel tillgängliga på Insane.GGs hemsida. Du kan använda bonuspengar var och hur du vill i olika spel som Upgrade, Cases, Roll, Mines, Bingo, Jackpot, etc.
 • En låg insättning krävs för att aktivera bonusen: Visste du att allt som krävs för att hämta insättningsbonusen är en låg betalning på $3? Ur vår synvinkel kräver majoriteten av krypto- och CS2-spelwebbplatser minst en insättning på $25 för en sådan bonus.

Är Insane.GG-kampanjkoden laglig?

För att ta reda på ett svar på frågan om att koderna är legitima eller inte, måste vi titta på den större bilden. Först och främst har den här webbplatsen en ordentlig spellicens på Curacao vilket innebär att de måste följa en strikt uppsättning regler om de vill behålla den.

Dessutom måste vi nämna det faktum att Insane.GG-koder är gratis, och du ska aldrig behöva betala för dem. Detta innebär också att aktiveringsprocessen inte kostar ett öre och kampanjkoden kan verifieras genom att skriva in den.

Vi bör också nämna det faktum att alla frågor och klagomål du kan ställas inför med kampanjkoden kan lösas genom att kontakta ett professionellt kundsupportteam som finns tillgängligt på denna webbplats. Starta helt enkelt livechatten, vänta på att agenten ansluter så kommer de att förklara allt du vill veta om att Insane.GG-kampanjkoden är legitim.

Hur man köper skinn på Insane.GG

Att köpa CS2-skins på denna webbplats är väldigt enkelt och vissa spel kan bara spelas om du konverterar saldot på plats till skins. För att hjälpa dig att navigera i den här processen har vi utarbetat en djupgående steg-för-steg-guide som du inte bör missa.

 1. Gör en insättning:  Detta är det första steget. Efter att ha gjort en insättning kommer du att få mynt på plats. Glöm inte att använda koden ” HELLAG ” och få 100 % insättningsbonus på din första betalning.
 2. Gå över till din profil och leta efter “Shop”-knappen: Nu när ditt konto är fullt upp är det dags att navigera till butiksmenyn där du kommer att köpa skinn. Detta kan hittas i din profil, under fliken “inventering”.
 3. Konvertera mynt på plats till skinn: Väl i den här butiken klickar du på de skal som du vill köpa och accepterar affären. Efteråt överförs skinn automatiskt till ditt Insane.GG-lager medan mynten på plats dras från ditt konto.
 4. Börja spela dina favoritspel: Så fort du konverterar skins kan spel som Crash, Jackpot, Lava, Upgrade och andra spelas.

Insane.gg-kod

Huvudkampanjer på Insane.GG

Förutom att använda Insane.GG-kampanjkoden för att starta ditt spelande, finns det ytterligare kampanjer för spelare som har ett befintligt konto. Om du är intresserad av vad mer som finns tillgängligt på denna, se tabellen nedan.

Befordran

Belöningar

Förklaring

Från bonus

25% insättningsbonus

Lojala Insane.GG-spelare kan få en insättningsbonus på 25 % genom att lägga till taggen “Insane.gg” till deras användarnamn på Steam samtidigt som de lägger till en fyra av sju tillgängliga avatarer.

Daglig tur

Lyckohjul

Varje dag kan lojala spelare snurra på lyckohjulet och hämta gratis pengar. Det finns vissa villkor för denna, inklusive att följa webbplatsen på Insane.gg och Telegram. Gör dessutom en insättning på minst $1 var 5:e dag och se till att ditt Steam-konto är i gott skick inklusive minst 50 timmars CS2 och ett konto på nivå 5+.

Hud för insättning

Vinn ett gratis skinn

Genom att sätta in $20 eller högre placeras du automatiskt i en giveaway-pott som kan vinna dig en dyr hud. För att delta i denna, se till att du har spelat CS2 i minst 50+ timmar och att din Steam-profil är nivå 5 eller högre.

Metoder för insättning och uttag

Att lägga till pengar och ta ut vinster från ditt konto är vad ni alla är intresserade av, eller hur? För att ge dig en hjälpande hand kommer vi att gå på djupet om detta ämne och ge en fullständig översikt över alla tillgängliga insättnings- och uttagsalternativ till ditt förfogande.

Insane.GG insättningsalternativ:

 • Kreditkort:  Pagofacil, PicPay GM, Visa, MasterCard, banköverföring
 • E-plånböcker: Paysafecard, Rapipago, Blik, Trustly, Insurance, WebMoney, Neteller
 • Skins:  Skinify, SkinsBack, SkinPay
 • Krypto: Tron, Tether, Bitcoin, Ethereum
 • Presentkort:  Kinguin, G2A

Insane.GG uttagsalternativ:

 • CS2 skinn
 • Krypto: Bitcoin, Ethereum, Tether, Tron

Nu när du vet vilka metoder som kan användas för att få in och ut pengarna från ditt konto, låt oss prata om handläggningstider. Insättningar är vanligtvis omedelbara medan de ibland kan ta upp till 60 minuter. Uttag är också mycket snabba, speciellt om du tar ut CS2-skins medan kryptouttag bör anlända inom ett par minuter.

Kundsupport

På den här webbplatsen finns alla möjliga sätt som kan användas för att få hjälp. Till att börja med måste vi nämna det faktum att en detaljerad FAQ-sektion har införts. Det betyder att hjälp med grundläggande frågor och navigeringsproblem kan hittas där.

Om du inte kan hitta ett svar via FAQ-sidan är en livechattfunktion också tillgänglig under hela dagen. Agenterna är snabba att ansluta och svaren är enkla. Vi bör också basera på det faktum att personalen är artig och professionell. Sist men inte minst är en e-postadress också igång, men notera att den främst används för reklamförfrågningar.

Insane.GG Kampanjkod Slutsats

I det här stycket gjorde vi vårt bästa för att tillhandahålla den faktiska informationen om Insane.GG-kampanjkoden och vad du kan förvänta dig av den. Utöver det gick vi över hela processen genom en steg-för-steg-guide om hur man gör anspråk på den.

Slutligen berörde vi också de viktigaste villkoren och huruvida denna kampanjkod är legitim eller inte. Med allt detta sagt, kom vi till en enkel slutsats att Insane.GG välkomstbonus erbjuder extra valuta för pengarna som du inte bör missa.

Frågor och svar

Kan jag sätta in krypto på Insane.gg?

Ja, du kan sätta in krypto på Insane.GG. I skrivande stund är följande kryptoalternativ igång: Bitcoin, Ethereum, Tron och Tether (via ERC-20- och TRC-20-nätverk).

Är Insane.gg legitimt?

Insane.GG är en legitim plattform som har funnits ända sedan 2017. Förutom att tillhandahålla förstklassig säkerhet genom HTTPS-protokoll och SSL-kryptering, tillhandahåller denna webbplats också tjänster till över 100,000 XNUMX unika spelare varje månad, vilket innebär att den också har ett väletablerat samhälle och ytterligare bevisar att plattformen inte är en bluff.

Kan jag sälja skins på Insane.gg?

Ja, på Insane.GG kan spelare sälja skins och byta dem mot en av de föreslagna kryptovalutorna inklusive Bitcoin, Ethereum, Tron och Tether.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')