wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Insane.GG Promo Code Review în 2024: Folosiți „Hellag” și obțineți +60% bonus la depunere

Cod promoțional Pros
 • 60% sold bonus la depunere
 • Ușor de utilizat
 • Poate fi folosit pentru o varietate de jocuri de noroc CS:GO
Cod promoțional Contra
 • Lipsește un sistem de recompense zilnice
 • Nu există cashback în vigoare
 • Trebuie să depuneți bani pentru a utiliza codul promoțional

Lista de coduri promoționale Insane.GG:

Revizuirea codului promoțional Insane.GG

Căutați cel mai recent cod promoțional Insane.GG? Dacă acesta este cazul, ați ajuns la locul potrivit, ca în această recenzie, vom merge mai sus și dincolo pentru a oferi informații importante despre această platformă și ce anume aduce ea la masă. Pentru a face lucrurile și mai bune, ne vom baza pe cei mai importanți termeni și condiții de bonus, alături de furnizarea de promoții suplimentare disponibile pe acest site de jocuri de noroc CS2. Având în vedere asta, strângeți cureaua și haideți să ne aruncăm direct în această piesă.

Cum să revendicați codul promoțional Insane.GG

Revendicarea codului promoțional Insane.GG este un proces simplu. Dar, dacă ești un începător care încearcă doar să-și găsească locul, atunci probabil că cauți orice tip de ajutor pe care îl poți obține, nu? Din acest motiv, am pregătit un ghid detaliat pas cu pas care ar trebui să vă ajute să navigați în acest proces.

 1. Mergeți pe site-ul web Insane.GG: Acesta este primul pas pe care trebuie să-l faceți. Rețineți că acesta este singurul site web real și nu există link-uri în oglindă pentru această platformă. Acordați atenție acestui lucru, deoarece nu doriți să fiți înșelat prin phishing în timp ce creați un cont.
 2. Creați un cont:  După ce vizitați site-ul web, în ​​colțul din dreapta sus, veți găsi butonul „Conectați-vă”. Faceți clic pe el, acceptați termenii și condițiile generale și continuați cu autentificarea utilizând contul dvs. Steam existent. Așteptați ca site-ul să se reîncarce și contul dvs. este gata de funcționare.
 3. Mergeți la fila „Bonusuri”:  Cu elementele de bază în afara drumului, mergeți la opțiunea de meniu și găsiți fila etichetată „Bonusuri”. Făcând clic pe el, vei fi redirecționat către o pagină unde pot fi găsite tot felul de promoții. Căutați-l pe cel „Promocode”.
 4. Activați codul „HELLAG” și începeți să jucați: în bara de text sugerată, introduceți codul promoțional Insane.GG menționat și se va aplica automat. Rețineți că acest bonus vă oferă o depunere de 100% la următoarea plată.

Termenii și condițiile codului Insane.GG

Deoarece acest pachet de bonus este destul de important și oferă o ofertă masivă de depunere egală, este de așteptat să se pună în aplicare termeni și condiții stricte pe care toată lumea trebuie să le respecte. În cazul în care nu sunteți interesat să citiți blocuri de texte legale, am rezumat cele mai importante, așa că nu le ratați.

 • Acceptare:  Având în vedere faptul că Insane.GG este licențiat și înregistrat în Curacao, ceea ce înseamnă că au o licență de jocuri de noroc valabilă. Acest lucru sugerează că nu toată lumea se poate înscrie pentru un cont pe acest site web și poate folosi codul promoțional Insane.GG. De exemplu, jucătorilor din țări precum Belgia, Danemarca, Franța, Italia, Japonia, Țările de Jos, SUA, Marea Britanie, Ucraina etc. le este interzis să joace pe site.
 • Condiții preliminare pentru jocuri de noroc: aceasta este o ofertă de depunere despre care vorbim, așa că există anumite acțiuni pe care jucătorii vor trebui să le întreprindă pentru a profita în mod corespunzător de o astfel de ofertă. Pe lângă faptul că aveți un cont Insane.GG valid, sunt necesari bani din partea dvs. De îndată ce codul promoțional este activat și depunerea a fost efectuată, fondurile bonus vor fi creditate automat în contul dumneavoastră.
 • Utilizare o singură dată:  putem eticheta liber un astfel de cod ca fiind unul și gata. Odată ce jucătorul îl folosește și primește fonduri bonus, o astfel de promovare nu poate fi activată din nou. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că merită, făcând un depozit mai mare.
 • Respectarea regulilor platformei: deoarece această platformă deține o licență valabilă de jocuri de noroc Curacao, înseamnă că este pus în aplicare un set strict de reguli pe care jucătorii trebuie să le respecte.
 • Restricții bonus:  Ne-am atins deja pe baza faptului că acest site web impune un set strict de reguli pe care trebuie să le respectați. Restricții suplimentare pot fi aplicate la revendicarea bonusurilor. De exemplu, o singură ofertă de bun venit poate fi revendicată per gospodărie. Mai mult, un bonus nu poate fi declanșat dacă plata este mai mică de 3 USD.
 • Data expirării:  Pe baza informațiilor disponibile în prezent, codul promoțional Insane.GG nu are stabilită o dată de expirare. Aceasta înseamnă că poate fi folosit oricând doriți.
 • Intransferabil: Odată ce codul a fost utilizat, nu este posibil să transferați câștigurile într-un alt cont, ceea ce înseamnă că acestea sunt legate de un singur cont.

Avantaj cod promoțional Insane.GG

Utilizarea codului promoțional Insane.GG vine cu o multitudine de avantaje care îi pot ajuta atât pe jucătorii experimentați, cât și pe cei care sunt noi să înceapă cu piciorul bun. Pentru a vă îndrepta în direcția corectă, vom menționa cele mai importante beneficii.

 • Creșteți bankrollul inițial: ne-am atins deja pe baza faptului că puteți primi un bonus de depunere de 100% atunci când efectuați următoarea plată. Aceasta înseamnă că, în loc să depună 100 USD, jucătorii vor fi recompensați cu 100 USD în plus doar pentru utilizarea codului „ HELLAG ”.
 • Extindeți timpul de joacă pe site: Având în vedere faptul că acest bonus se bazează pe primirea de bani gratuit, acest lucru înseamnă, de asemenea, că jucătorii își pot crește timpul de joacă pe site și pot atinge multiplicatori mai mari. De asemenea, trebuie menționat faptul că cerințele de pariere sunt ușor de îndeplinit.
 • Banii bonus pot fi folosiți oriunde pe site: La momentul scrierii, există tot felul de jocuri disponibile pe site-ul Insane.GG. Puteți folosi fonduri bonus oriunde și oricum doriți în diferite jocuri precum Upgrade, Cases, Roll, Mines, Bingo, Jackpot etc.
 • Este necesară o depunere mică pentru a activa bonusul: Știați că tot ceea ce este nevoie pentru a solicita bonusul de depunere este o plată mică de 3 USD? Din punctul nostru de vedere, majoritatea site-urilor de jocuri de noroc cripto și CS2 necesită cel puțin o depunere de 25 USD pentru un astfel de bonus.

Codul promoțional Insane.GG este legitim?

Pentru a afla un răspuns la întrebarea privind legitimitatea sau nu a codurilor, trebuie să ne uităm la imaginea de ansamblu. În primul rând, acest site web deține o licență de jocuri de noroc corespunzătoare în Curacao, ceea ce înseamnă că trebuie să respecte un set strict de reguli dacă doresc să-l păstreze.

Mai mult, trebuie să menționăm faptul că codurile Insane.GG sunt gratuite și nu trebuie să plătiți niciodată pentru ele. Aceasta înseamnă, de asemenea, că procesul de activare nu costă nici un cent și codul promoțional poate fi verificat introducându-l.

De asemenea, ar trebui să menționăm faptul că orice întrebări și reclamații cu care vă confruntați cu codul promoțional pot fi rezolvate contactând o echipă profesionistă de asistență pentru clienți disponibilă pe acest site. Pur și simplu porniți chatul live, așteptați ca agentul să se conecteze și acesta vă va explica în plus tot ce doriți să știți despre codul promoțional Insane.GG că este legitim.

Cum să cumpărați skinuri pe Insane.GG

Cumpărarea skin-urilor CS2 de pe acest site este foarte simplă și anumite jocuri pot fi jucate doar dacă convertiți soldul de pe site în skin-uri. Pentru a vă ajuta să navigați în acest proces, am pregătit un ghid aprofundat pas cu pas pe care nu trebuie să îl ratați.

 1. Efectuați o depunere:  acesta este pasul inițial. După ce faceți o depunere, veți primi monede la fața locului. Nu uitați să utilizați codul „ HELLAG ” și să obțineți un bonus de depunere de 100% la prima plată.
 2. Mergeți la profilul dvs. și căutați butonul „Magazin”: Acum că contul dvs. este complet completat, este timpul să navigați la meniul magazinului de unde veți cumpăra skin-uri. Acesta poate fi găsit în profilul dvs., sub fila „inventar”.
 3. Conversia monedelor de pe site în skin-uri: Odată ajuns în acest magazin, faceți clic pe skin-urile pe care doriți să le cumpărați și acceptați tranzacția. Ulterior, skin-urile sunt transferate automat în inventarul tău Insane.GG, în timp ce monedele de pe site sunt deduse din contul tău.
 4. Începeți să jucați jocurile preferate: de îndată ce convertiți skin-urile, se pot juca jocuri precum Crash, Jackpot, Lava, Upgrade și altele.

Cod Insane.gg

Principalele promoții pe Insane.GG

Pe lângă utilizarea codului promoțional Insane.GG pentru a începe afacerea dvs. de jocuri de noroc, există promoții suplimentare puse în aplicare pentru jucătorii care au un cont existent. Dacă sunteți interesat de ce altceva este disponibil pe acesta, consultați tabelul de mai jos.

Promovare

Recompense

Explicaţie

Din bonus

Bonus de depunere de 25%.

Jucătorii loiali Insane.GG pot pune mâna pe un bonus de depunere de 25% adăugând eticheta „Insane.gg” la numele lor de utilizator pe Steam, adăugând și unul patru din șapte avatare disponibile.

Norocul zilnic

Roata Norocului

În fiecare zi, jucătorii fideli pot învârti Roata Norocului și pot revendica bani gratuit. Există anumite condiții pentru aceasta, inclusiv urmărirea site-ului web pe Insane.gg și Telegram. Mai mult, faceți cel puțin 1 USD la fiecare 5 zile și asigurați-vă că contul dvs. Steam este în stare bună, inclusiv cel puțin 50 de ore de CS2 și un cont de nivel 5+.

Piele pentru depozitare

Câștigă un skin gratuit

Depunând 20 USD sau mai mult, sunteți plasat automat într-un vas cadou care vă poate câștiga un skin scump. Pentru a participa la aceasta, asigurați-vă că ați jucat CS2 timp de cel puțin 50 de ore și că profilul dvs. Steam este de nivelul 5 sau mai mare.

Metode de depunere și retragere

Adăugarea de fonduri și retragerea câștigurilor din contul dvs. este ceea ce vă interesează pe toți, nu? Pentru a vă oferi o mână de ajutor, vom aborda acest subiect în profunzime și vom oferi o imagine de ansamblu completă a tuturor opțiunilor de depunere și retragere disponibile pe care le aveți la dispoziție.

Opțiuni de depunere Insane.GG:

 • Carduri de credit:  Pagofacil, PicPay GM, Visa, MasterCard, transfer bancar
 • Portofele electronice: Paysafecard, Rapipago, Blik, Trustly, Insurance, WebMoney, Neteller
 • Skins:  Skinify, SkinsBack, SkinPay
 • Crypto: Tron, Tether, Bitcoin, Ethereum
 • Carduri cadou:  Kinguin, G2A

Opțiuni de retragere Insane.GG:

 • Piele CS2
 • Crypto: Bitcoin, Ethereum, Tether, Tron

Acum că știți ce metode pot fi folosite pentru a intra și ieși bani din contul dvs., să vorbim despre timpii de procesare. Depozitele sunt de obicei instantanee, în timp ce uneori pot dura până la 60 de minute. Retragerile sunt, de asemenea, foarte rapide, mai ales dacă retrageți skin-uri CS2, în timp ce retragerile cripto ar trebui să sosească în câteva minute.

Relații Clienți

Pe acest site, există tot felul de modalități care pot fi folosite pentru a obține ajutor. Pentru început, trebuie să menționăm faptul că a fost creată o secțiune detaliată cu întrebări frecvente. Aceasta înseamnă că acolo poate fi găsit ajutor pentru întrebările de bază și problemele de navigare.

Dacă nu puteți găsi un răspuns prin pagina Întrebări frecvente, este disponibilă și o funcție de chat live pe tot parcursul zilei. Agenții se conectează rapid și răspunsurile sunt simple. De asemenea, ar trebui să ne bazăm pe faptul că personalul este politicos și profesionist. Nu în ultimul rând, o adresă de e-mail este, de asemenea, în funcțiune, dar rețineți că este folosită în principal pentru întrebări publicitare.

Concluzia codului promoțional Insane.GG

În această piesă, am încercat tot posibilul să oferim informațiile reale cu privire la codul promoțional Insane.GG și la ce vă puteți aștepta de la acesta. În plus, am parcurs întregul proces printr-un ghid pas cu pas despre cum să-l revendicăm.

În cele din urmă, ne-am referit și la baza celor mai importanți termeni și condiții și dacă acest cod promoțional este sau nu legitim. Cu toate acestea fiind spuse, am ajuns la o concluzie simplă că bonusul de bun venit Insane.GG oferă avantaje suplimentare pentru banii dvs. pe care nu ar trebui să-l ratați.

Întrebări frecvente

Pot să depun Crypto pe Insane.gg?

Da, puteți depune cripto pe Insane.GG. La momentul scrierii acestui articol, următoarele opțiuni cripto sunt funcționale: Bitcoin, Ethereum, Tron și Tether (prin intermediul rețelelor ERC-20 și TRC-20).

Este Insane.gg legit?

Insane.GG este o platformă legitimă care există încă din 2017. Pe lângă faptul că oferă o securitate de top prin protocolul HTTPS și criptarea SSL, acest site web oferă, de asemenea, servicii pentru peste 100.000 de jucători unici în fiecare lună, ceea ce înseamnă că are, de asemenea, o comunitate bine stabilită și dovedește în continuare că platforma nu este o înșelătorie.

Pot să vând skin-uri pe Insane.gg?

Da, pe Insane.GG jucătorii pot vinde skin-uri și le pot schimba pentru una dintre criptomonedele sugerate, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Tron și Tether.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')