wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Bandit.Camp Coduri promoționale: Utilizați “hellagood” și obțineți 0.15$ gratuit

Pro
 • Se dovedește echitabil pentru jocuri
 • jocuri de noroc dezvoltate intern
 • acceptând skin-uri și crypto RUST, CS:GO și Dota 2
 • frecventa mare
Contra
 • retragere numai în skin-uri RUST
 • fără suport prin chat live

Cea mai bună recenzie a Codului promoțional Bandit.Camp

Site-ul de jocuri Bandit.Camp oferă o experiență interesantă în descoperirea cazurilor și  jocurile de noroc. Site-ul este mai axat pe jucătorii RUST, dar vă oferă posibilitatea de a depune skin-uri CS:GO și Dota 2. Aici puteți discuta cu colegii dvs., puteți obține recompense în ploaie și vă puteți testa norocul în cele mai bune jocuri de noroc în calitate de proprietar al skin-urilor dezvoltate de Bandit.Camp.

Dacă tot nu puteți obține suficientă distracție și cadouri – prindeți codul promoțional Bandit.Camp, care este ușor de activat și chiar mai ușor să obțineți bonusuri de 15 cenți doar pentru înscriere. Este foarte ușor să joci pe Bandit.Camp și să construiești o colecție unică de skin-uri.

Bandit.Camp Lista de coduri promoționale gratuite:

Informații Bandit.Camp

marca Bandit.Camp
primă Primiți 0,15 USD gratuit
Trustpilot Evaluare 4.4 – Excelent
Cod promoțional hellagood
Bandit.Camp: Inscrie-te!

bandit.camp Cod promoțional

Bandit.Camp este legitim?

Când vine vorba de legalitatea site-ului, vom oferi fapte specifice care indică fiabilitatea și siguranța site-ului:

 • Criptare SSL pe 256 de biți;
 • EOS blockchain pentru tranzacții rapide și confidențiale;
 • Jocuri echitabile dovedite;
 • Peste 1.000 de jucători sunt mereu online.

Sute de mii de jucători au încredere în portal, așa că nu există nicio îndoială cu privire la fiabilitatea și legalitatea acestuia.

Cum să obțineți bani gratuit pe Bandit.Camp

Bandit.Camp este o platformă plină de satisfacții care va permite atât noilor veniți, cât și jucătorilor experimentați din Rust să folosească diferite moduri de a obține bani gratuit. Rețineți că „Rabla” este moneda de pe site folosită pe site. Aceasta înseamnă că 1 Scrap este egal cu $1. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a solicita bani gratuit pe această platformă.

 1. Înscrieți-vă pentru un cont.
 2. Mergeți la fila „Portofel”.
 3. În meniul drop-down, veți găsi o filă „Free Scrap”.
 4. Odată ce faceți clic pe acesta, veți găsi numeroase modalități de a pune mâna pe Scrap gratuit.

Acum că știți toate elementele de bază, este timpul să vă bazați pe ofertele disponibile. Pe lângă utilizarea codurilor Bandit.Camp, există și alte moduri de a revendica recompense. Iată ce este pregătit pentru toți cei care se alătură Bandit.Camp.

 • Codurile Bandit.Camp pe Twitter
 • Oferte zilnice și coduri pe Discord
 • Făcând oferte și sondaje
 • Valorificați un cod de afiliat
 • Valorificați un cod promoțional
 • Primiți 0,03 Rabla gratuit la fiecare 15 minute
 • Deschide gratuit cazuri zilnice
 • Revendicați recompense de nivel superior

Principalele promoții și bonusuri

Bandit.Camp vă va surprinde cu o varietate de oferte bonus pe care alte site-uri similare nu le oferă:

 • coduri promoționale avantajoase;
 • 0,03 resturi la fiecare 15 minute;
 • extrageri temporare pe paginile de rețele sociale;
 • Funcția de ploaie în chat-ul jocului;
 • clasament cu recompense zilnice, săptămânale și lunare.

Dacă vrei să participi la promoții, fii atent la știri și fii activ în camera de chat.

Revizuirea jocurilor de cazino

Pe lângă colectarea de skin-uri RUST. ai o mare șansă de a câștiga sume solide și articole în jocuri de noroc cu corectitudine dovedită:

 • Roata Norocului este similară cu ruleta cu mai multe culori cu multiplicatori;
 • Minefield Madness – alege doar pătrate sigure care nu au obiecte explozive;
 • Coinflip Duel – aruncarea unei monede va decide cât de norocos ești;
 • Bean Blast – aveți o șansă de 50/50 de a arunca în aer ușa și de a vă ridica pariul;
 • Spinners – fiecare participant își alege propria culoare, iar spinner-ul a decis ce culoare va fi lovită de câștigător.

Puteți juca unul dintre aceste jocuri între bătălii de cazuri, despachetarea cazurilor și creșterea fondului.

bandit.camp revizuire

Sistemul de rakeback al Bandit.Camp

Există o mulțime de bonusuri pe care le puteți revendica pe Bandit.Camp. Cu toate acestea, cea care ne-a atras atenția se învârte în jurul recuperării unei părți din fondurile pariate. Acest operator oferă un sistem de rakeback unic, care va recompensa atât jucătorii înalți, cât și jucătorii care abia încep. Din când în când, va apărea „Rakeback Rain”. Jucătorii trebuie pur și simplu să-l accepte și să aștepte ca cronometrul să se termine. Conturile sunt creditate imediat.

Pe lângă rakeback, jucătorii au, de asemenea, dreptul la un bonus masiv de depunere de 45% dacă folosesc anumite metode precum skin-uri CS2, H1Z1 sau Dota 2 pentru a-și încărca contul, așa că nu ratați șansa de a solicita un rakeback și mai mare atunci când jucând jocul tău preferat.

Sistem de afiliere Bandit.Camp

Bandit.Camp a pus la punct un sistem dedicat de afiliere care ar trebui să atragă atenția oricui. Întregul proces se învârte în jurul unei persoane care folosește codurile tale Bandit.Camp. Invitându-ți prietenii și alți jucători să folosească codul tău, vei fi recompensat de fiecare dată când aceștia fac o depunere pe site.

Cu cât invitați mai mulți jucători pe site-ul web, cu atât veți obține nivelul de afiliat mai mare. Acest lucru va duce la câștigarea de până la 3% contracul pentru fiecare jucător depus pe care l-ați referit pe Bandit.Camp. Așa că nu ratați și creați-vă codul promoțional și împărtășiți-l prietenilor.

Bandiți de top pe Bandit.Camp

Unul dintre motivele principale pentru care mulți jucători Rust folosesc Bandit.Camp se datorează faptului că pot juca jocul lor preferat și pot câștiga Scrap suplimentar doar jucând pe site. Promoția „Top Bandits” are trei etape. Opțiuni zilnice, săptămânale și lunare.

În scara zilnică, zece jucători care au pariat cel mai mult în ultimele 24 de ore sunt recompensați cu Scrap gratuit. Premiul principal este de 100 de resturi, în timp ce locul 10 vă poate aduce 7,5 de resturi. În clasamentul săptămânal, jucătorii au 7 zile pentru a paria cât mai mult posibil pentru a câștiga partea lor de 1.195 USD în premii în bani.

Nu în ultimul rând, promoția lunară „Top Bandits” oferă premii profitabile pentru jucătorii care au pariat cel mai mult Scrap pe site. Câștigătorul va pleca cu 1.500 de resturi în numele lor, în timp ce jucătorul de pe locul 10 va revendica 100 de resturi gratuit.

Carduri cadou Bandit.Camp

Pe lângă depunerea skin-urilor Rust, CS2, Dota 2, H1Z1 sau TF2, jucătorii pot folosi și carduri cadou pentru a adăuga fonduri în contul lor Bandit.Camp. Această procedură este destul de simplă de utilizat și vă recompensează cu un bonus de depunere de 37% odată ce cardul cadou este activat pe platformă.

Rețineți că acest proces se realizează prin platforma Kinguin de unde puteți achiziționa carduri cadou de la 5, 10, 25, 50, 100, 250 și până la 500 Scrap. Există tot felul de metode de plată care pot fi utilizate pentru achiziționarea celor de la Kinguin, cum ar fi carduri de credit populare (VISA, MasterCard), portofele electronice precum PayPal, Skrill, Trustly, WebMoney sau chiar carduri preplătite, inclusiv Paysafecard.

Câștigări live pe Bandit.Camp

Bandit.Camp este totul despre transparență și funcționează astfel de când a fost creat site-ul. Pe lângă o criptare RSA SSL dedicată pe 256 de biți care vă păstrează informațiile personale și bancare în siguranță, această platformă a pus în aplicare și un sistem dedicat, care se dovedește echitabil, alimentat de blockchain.

Pentru a face lucrurile și mai transparente, secțiunea „Câștiguri live” poate fi găsită în partea de jos a site-urilor web. Acolo, vei putea vedea cele mai recente câștiguri pe care jucătorii le-au primit pe Bandit.Camp în toate jocurile, inclusiv Crate Battles, Wheel of Fortune, Minefield Madness, Crate Unboxing, Beancan Blast, Spinner Battles și Scrap Upgrader.

Rabla gratuit pe Bandit.Camp

Există mai multe modalități de a revendica resturi gratuite pe acest site web. Cea mai ușoară metodă este să utilizați pur și simplu codurile Bandit.Camp. De exemplu, folosind codul „ HELLAGOOD ” puteți obține 0,15 Rabla gratuit. Pe lângă coduri, puteți solicita 0,03 resturi la fiecare 15 minute.

Cazul gratuit zilnic este probabil una dintre cele mai bune modalități de a obține un profit mare. Cu toate acestea, există anumite cerințe pe care trebuie să le îndepliniți pentru a fi eligibil pentru această promoție. De exemplu, profilul Steam trebuie setat la public. De asemenea, este necesar un cont Steam de nivel 5+ alături de un nume Steam care conține „banditcamp.com”. În cele din urmă, va trebui să vă alăturați și serverului Discord. De asemenea, puteți găsi cadouri și coduri zilnice pe platformele oficiale Discord și Twitter.

Metode de depunere și retragere

Site-ul acceptă mai multe tipuri de plăți. Principalele sunt depozitele cu skin-uri RUST, Dota 2 și CS:GO. Mai mult, acelor utilizatori care dețin criptomonede li se oferă  portofele cripto  pentru astfel de tipuri de monede, cum ar fi BTC, ETH, LTC și USDT. Există și posibilitatea de a cumpăra carduri cadou.

Peste 70 de mii de skin-uri RUST sunt disponibile pentru  retragere  – aceasta este o metodă unică, dar foarte demnă de remarcat.

Depuneți Crypto pe Bandit.Camp

Pe vremuri, criptomonedele erau o metodă de plată de nișă care nu era aprobată de site-urile de jocuri de noroc. Cu toate acestea, în zilele noastre, această opțiune de depunere și retragere a devenit o metodă de bază pentru o mulțime de site-uri de jocuri de noroc de pe piață. Bandit.Camp a făcut lucrurile cu un pas mai departe, oferind un bonus masiv de depunere de 40% atunci când utilizați cripto, așa că nu ratați șansa de a vă spori bankrollul. Iată metodele cripto de depunere și retragere disponibile:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Pripon
 • Moneda USD
 • Binance Coin
 • Dai

Este important de menționat că jucătorii pot folosi doar skin-uri Ethereum, Litecoin, Tether sau Rust pentru a face retrageri de pe platformă. În plus, rețineți că puteți retrage maximum 2.000 de resturi pe zi (VIP-urile au limite crescute). De asemenea, merită remarcat faptul că puteți utiliza numai rețelele selectate pentru a retrage fonduri.

Relații Clienți

Principalele întrebări sunt enumerate în secțiunea Întrebări frecvente din partea de jos a site-ului. De asemenea, puteți utiliza sistemul de suport pentru bilete.

Concluzie

Site-ul a fost recent pe piață, dar a atins un nivel ridicat datorită colecției de înaltă calitate de jocuri și articole. Cu toate acestea, mai sunt lucruri de lucrat.

faq

Ce este Bandit.Camp?

Acesta este un site cu carcase pentru jocuri de noroc și RUST.

Bandit.Camp este sigur?

Site-ul este absolut sigur datorită criptării SSL și blockchain-ului EOS.

Cum să retragi skin-uri pe Bandit.Camp?

Retragerea skin-urilor necesită:

 • faceți clic pe Portofel;
 • apoi retrageți fonduri;
 • selectați articolele din magazin.

Apoi faceți clic pe butonul de confirmare și ați terminat.

Pot obține bani gratis pe Bandit.Camp?

Da, există o mulțime de modalități de a obține bani gratis pe Bandit.Camp. Pe lângă utilizarea codurilor Bandit.Camp, puteți revendica Scrap gratuit la fiecare 15 minute, deschideți zilnic cazuri gratuite, participați la rakeback rain drops și luați parte la giveaways în social media.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')