wing-preload
Logga in med steam

G4Skins kampanjkod 2024: Använd ”gamblecs” och få + 5% till detosit

Kampanjkod Proffs
 • 5% påfyllningsbonus
 • Enkla satsningsvillkor
 • Endast ett fåtal steg krävs för att slutföra aktiveringen
Kampanjkod Kons
 • En liten summa bonuspengar
 • Måste deponeras för att kunna användas
 • Inga gratis belöningar

G4Skins gratis kampanjkoder lista:

Granskning av G4Skins-kampanjkoder

Är du trött på att öppna vapenfodral som Valve gjorde? Inte bara är oddsen vansinnigt snedställda mot din fördel, utan innehållet är repetitivt och tråkigt. Om du stöter på det här problemet bör du ge G4Skins ett försök. När du surfar på G4Skins webbplats kommer du att behandlas med ett snyggt och funktionellt användargränssnitt och kommer att åtföljas av roliga spellägen som Cases, Battles, Contract, med mera. G4Skins är en polsk-baserad Counter-Strike-caseöppningswebbplats som lanserades 2018. I över sex år har webbplatsen samlat över 1,3 miljoner spelare och är fortfarande stark. Om du funderar på att testa lyckan med att öppna ett fall, prova webbplatsen gratis med den bästa G4Skins-kampanjkoden!

Hur man gör anspråk på G4Skins-kampanjkod

Att göra anspråk på G4Skins-kampanjkoden är en relativt enkel process. Nedan finns en steg-för-steg-guide om hur du kan göra anspråk på den kostnadsfria hänvisningskoden:

 1. Gå till den officiella G4Skins-webbplatsen.
 2. När du är på webbplatsen, logga in på ditt Steam-konto genom att klicka på den gröna “Logga in på Steam”-knappen i det övre högra hörnet.
 3. Efter att ha angett dina kontouppgifter kommer du att loggas in på sidan.
 4. Leta nu efter den gyllene “kampanjkod”-knappen som finns i det övre vänstra hörnet av webbplatsen.
 5. I textrutan skriver du koden ” GAMBLECS ” och trycker på “Använd” för att bekräfta. Detta ger dig en insättningsbonus på 5 % på din nästa betalning.

Fördelar med G4Skins-kampanjkod

Genom att använda koden ” GAMBLECS ” får användare flera fördelar utan kostnad. Först kommer du att få ett gratis Mil-Spec-fodral, som ursprungligen är värt $0,40. Du kan öppna fodralet direkt efter att du har angett koden och eventuellt packa upp ett skal värt upp till $100.

Fördelen med att använda kampanjkoden slutar inte där. Du kommer också att få en +5% bonus på din nästa insättning gratis! Om du skulle fylla på $100 av webbplatsens saldo skulle du få $5 som bonus. Det finns ingen nackdel med att aktivera G4Skins-kampanjkoden, eftersom du får två bonusar helt gratis.

G4Skins Code Användarvillkor

Även om kampanjkoden låter lockande att göra anspråk på, finns det några villkor som G4Skins har satt innan spelare kan få sina gratisbelöningar. Oroa dig inte, eftersom dessa avtal är mycket vanliga saker för att säkerställa att användare inte missbrukar webbplatsen.

 • Acceptans:  Användare accepterar villkoren för G4Skins, som tillfrågades när användaren försöker logga in på sitt Steam-konto. Att logga in på webbplatsen innebär att spelaren godkänner villkoren som ställs av G4Skins webbplats.
 • Spelförutsättningar:  Användare måste uppfylla vissa kriterier för att spela på webbplatsen, som att vara över 18 år och ha elektronisk utrustning med internetåtkomst för att öppna webbplatsen. 
 • Engångsanvändning:  Funktioner som kampanjkoden och 5 % insättningsbonus kan endast hämtas en gång per användare. 
 • Efterlevnad av plattformens riktlinjer:  Användare måste följa de regler och föreskrifter som G4Skins har satt för att ha fullständig tillgång till webbplatsen. 
 • Bonusrestriktioner:  Webbplatsens bonussystem har vissa begränsningar, eftersom spelare bara kan göra anspråk på vissa bonusar en gång, och pengarna inte kan överföras till andra konton. 
 • Förfallodatum:  Vissa förmåner, bonusar eller kampanjerbjudanden som belönas av G4Skins-plattformen kan ha utgångsdatum, där de inte längre kommer att vara giltiga för användaren.
 • Ej överförbart: Webbplatssaldo eller valuta på en användares konto kan inte överföras och kan inte växlas till andra konton.

Är G4Skins kampanjkod legitim?

Ja, G4Skins-kampanjkoden ” GAMBLECS ” är helt legitim och gratis att använda. Vi testade koden genom att lösa in den, och vi möttes omedelbart med ett gratisfodral och en extra insättningsbonus. Det kostnadsfria Mil-Spec-fodralet kunde omedelbart öppnas, och vapenskinnet som mottogs från det kunde säljas för webbplatsbalans.

Att öppna det kostnadsfria ärendet ger dig redan ett bra grepp om hur webbplatsen fungerar och hur processen för att öppna ärendet fungerar. G4Skins är också generös nog för att belöna spelare med en gratis 5% bonus på sin första insättning, vilket är en engångsanvändning.

Däremot kan spelare utnyttja bonusen maximalt genom att sätta in mer pengar, eftersom den är procentbaserad. G4Skins-kampanjkoden används av webbplatsen som en marknadsföringsstrategi för att locka nya användare att prova webbplatsen genom att ge nykomlingar ett gratiskort för att njuta av webbplatsen.

g4skins kampanjkod

Hur man köper skinn på G4Skins

Spelare på G4Skins-plattformen kan använda sitt saldo på webbplatsen för att köpa Counter-Strike-skins för att ta ut dem. Webbplatsen har en butik där spelare kan ta ut sina vinster.

Här är en steg-för-steg-guide om hur du kan köpa skinn på G4Skins-marknaden:

 1. Öppna G4Skins-webbplatsen med den officiella länken.
 2. I toppmenyn, sök efter knappen “Butik”, som åtföljs av en bild av en kundvagn.
 3. När du väl är på butikssidan kommer alla artiklar som är tillgängliga på G4Skins-marknaden att visas.
 4. Det finns filtreringsverktyg och ett sökfält som hjälper dig att hitta det skal du letar efter.
 5. Om du har tillräckligt med balans för ett vapenskinn, kommer en “Köp”-knapp att visas under objektet.
 6. För att köpa varan, tryck på “Köp”-knappen.
 7. Efter köpet kommer varan automatiskt att skickas till din webbplatss lager.
 8. Du kan utföra ytterligare åtgärder med den nyförvärvade artikeln, till exempel att ta tillbaka den eller sälja den igen för webbplatssaldo.

Huvudkampanjer på G4Skins

G4Skins webbplats erbjuder en handfull kampanjer till nya användare och aktiva som bidrar till webbplatsen:

Befordran

Pris

Gratis kampanjkod

Mil-Spec-fodral värd $0,40

Ny användarinsättningsbonus

+5% bonus på första insättningen

Affiliate System

Användare kan tjäna upp till 3 % på remissinsättningar

Sammantaget saknar G4Skins-webbplatsen kampanjer, eftersom andra sajter är mer generösa med sina erbjudanden. Ändå kan vi aldrig klaga på gratissaker!

Metoder för insättning och uttag

Om du längtar efter att spela på G4Skins-webbplatsen efter att ha hört om den bästa kampanjkoden och fördelarna du kan få, informerar vi dig gärna om att webbplatsen erbjuder gott om metoder för insättningar. Dessutom kan du använda dig av +5% insättningsbonus du fick från kampanjkoden.

Du kan använda olika betalningsmetoder för att fylla på pengar på webbplatsen, såsom:

 • Visum
 • MasterCard
 • Neteller
 • PayPal
 • Kinguin presentkort
 • Kredit- eller betalkort
 • De flesta kryptovalutor
 • Counter-Strike Skins

Webbplatsen erbjuder ytterligare insättningsbonusar om du lägger till pengar till ditt saldo genom Counter-Strike-skins. Tyvärr stöder G4Skins endast uttag genom Counter-Strike-skins. Du kan inte ta ut pengar genom metoder för riktiga pengar som banköverföringar eller kryptovaluta. Du har dock ett brett utbud av skinn att välja mellan, eftersom G4Skins alltid uppdaterar och fyller på sin butik med premiumskinn att ta tillbaka.

Kundsupport

Tyvärr kan vi inte berömma G4Skins kundsupportsystem för mycket. Huvudproblemet är att de saknar ett supportsystem för livechatt, som nästan alla konkurrerande webbplatser har implementerat. G4Skins förlitar sig fortfarande på ett biljettsystem, där spelare måste skapa en ny biljett, bifoga bilder och skicka ett meddelande.

Även om det är funktionellt är det här systemet totalt föråldrat och användare på webbplatsen vill inte vänta timmar eller dagar för att få ett svar. Webbplatsen saknar också hjälpartiklar, vilket är något varje spelsajt borde ha. Det enda som är bra är att hemsidan är väldigt väldesignad och det är svårt för spelare att gå vilse.

Slutsats för G4Skins-kampanjkod

Sammanfattningsvis är G4Skins-kampanjkoden ett incitament från webbplatsen för att uppmuntra nya spelare att spela på plattformen. Kampanjkoden ” GAMBLECS ” kan hämtas gratis. Spelare behöver bara logga in på sitt Steam-konto och lösa in koden manuellt.

Att lösa in koden kommer att belöna nya användare med ett Mil-Spec-fodral, som är värt $0,40. Fodralet kan öppnas omedelbart och spelare kommer garanterat att få ett gratis skal efter uppackning. G4Skins erbjuder även spelare en insättningsbonus på 5 % efter att ha hämtat koden, vilket träder i kraft omedelbart. Koden vi pratade om är helt legitim och kommer att ge spelare två fördelar utan kostnad.

Frågor och svar

Kan jag sätta in krypto på G4Skins?

Ja, kryptovaluta är en av de betalningsmetoder som stöds på G4Skins webbplats. G4Skins erbjuder dock endast insättningar via Bitcoin och Ethereum, inget annat. Detta är en besvikelse eftersom konkurrerande webbplatser ofta stöder minst tio kryptovalutor.

Är G4Skins äkta?

Ja, G4Skins webbplats är i allmänhet säker. Webbplatsen är skyddad med SSL-kryptering, vilket säkerställer att dina data och transaktioner är säkra. Detsamma kan dock inte sägas om deras spel. Webbplatsen saknar ett bevisligen rättvist system, vilket är mycket oroande. Avsaknaden av ett bevisligen rättvist system innebär att spelen på webbplatsen potentiellt kan riggas för huset. Vi har dock ännu inte hört fall om att detta skulle vara sant.

Kan jag få gratis fodral på G4Skins?

Ja, du kan få gratis fodral på G4Skins. Nya användare kan få ett gratis Mil-Spec-fodral värt $ 0,40 genom att ange kampanjkoden ”GAMBLECS”. Efter att ha fått fodralet kan användarna omedelbart packa upp det och få en gratis hud. Dessutom ger webbplatsen spelarna en daglig bonus, där de kan snurra på ett hjul och få en slumpmässig belöning.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')