wing-preload
Logga in med steam

Rustly Kampanjkod 2024: Använd ”Hella” och få 5 gratis fodral

Kampanjkod Proffs
 • Ett mycket generöst erbjudande om fem gratislådor
 • 100% insättningsbonus
 • Förbättrar början av din resa exponentiellt
 • Mycket enkel att använda
Kampanjkod Kons
 • Måste vara nivå 10 på Steam för att belönas med gratis fodral
 • Insättningsbonusen har en gräns på 100 $
 • Kan endast användas en gång

Rustly Free kampanjkoder lista:

Rustly Promo Code Review

Är du trött på att leta efter den senaste Rustly-kampanjkoden? Din väntan är över, eftersom vi i det här stycket kommer att diskutera allt som finns om denna spelplattform och exakt vad den för med sig till bordet. Dessutom kommer spelare att hitta ytterligare information om processen att göra anspråk på en sådan kod, och vilka är de viktigaste fördelarna. Utöver det kommer ytterligare bonusar och kampanjer att diskuteras, varför vi råder dig att fästa rätt och dyka direkt in i denna recension med oss.

Hur gör man anspråk på Rustly kampanjkod?

Det kan vara svårt att göra anspråk på en bonuskod på vissa spelsajter. Lita på oss när vi säger att det inte är fallet med Rustly-kampanjkoden. Hela proceduren är enkel och vi är här för att ge dig en detaljerad steg-för-steg-guide som du inte bör missa.

 1. Registrera dig för ett konto på Rustly.com-webbplatsen: Med det första steget, se till att du går med i en legitim plattform. Innan vi går djupare bör vi basera oss på det faktum att Rustly inte driver några spegelwebbplatser, så var medveten om den potentiella nätfiskebluffen.
 2. Gå över till fliken “Belöningar”: När du har skapat ett konto handlar nästa steg om att hitta platsen för att infoga kampanjkoden. Genom att hålla muspekaren över fliken “Belöningar”, leta efter alternativet märkt “Kampanjer”. Genom att klicka på den omdirigeras du till en ny sida.
 3. Ange Rustly-kampanjkoden ” HELLA “:  Väl på den nämnda sidan, leta efter texten märkt “Referral eller Kampanjkod”. Observera att med den föreslagna koden får nya spelare vantarna på 5 gratis fall och en 100 % insättningsbonus på upp till $100.
 4. Gör en åtgärd för att aktivera bonusen fullt ut: Förutom att göra anspråk på gratisfall vill vi också rikta din uppmärksamhet mot att göra en nödvändig åtgärd för att utlösa insättningsbonusen som kan ge dig ytterligare $100 att spela med.

Rustly Promo Code Fördelar

Om du funderar på att använda Rustly-kampanjkoden, låt oss då ge dig de viktigaste fördelarna med denna typ av välkomstbonus. För mer information, se texten nedan.

 • Få en gratis bonus: Så fort koden används läggs fem gratisfodral automatiskt till på ditt konto och de kan öppnas direkt. Tänk på att ingen insättning krävs för detta bonussteg.
 • Öka startbankrullen: Efter att ha öppnat fall finns det ett andra steg av Rustly-kampanjkoden, vilket är det matchade insättningserbjudandet. Spelare kan sätta in maximalt $100 och få ytterligare $100 att spela med.
 • Spela alla spel på webbplatsen med bonusmedel:  När bonusmedlen har hämtats kan de användas över hela linjen. Det spelar ingen roll om du vill spela populära Originals som Crash eller Mines, spelare kan också använda de pengarna för att öppna Rust-fodral, delta i Case Battles och mer.
 • Lätt att uppfylla omsättningskraven:  Dag ut och dag in ser vi mycket svåra att uppfylla omsättningskrav som sätts på plats av vissa Rust-spelsajter. Vi kan försäkra dig om att detta inte är fallet med Rustly eftersom den här plattformen upprätthåller enkla villkor och villkor för deras bonusar.

Rustly Code Användarvillkor

Låt oss inse det, det här är en generös bonus som Rustly har infört. Med det i åtanke är det logiskt att förvänta sig att det kommer att finnas vissa villkor för denna kod, eller hur? För att låta dig veta vad du ger dig in på har vi sammanfattat de viktigaste villkoren för denna kampanjkod.

 1. Acceptans:  Rustly kampanjkod finns i många länder. Vissa är dock begränsade från att både komma åt webbplatsen och dra nytta av olika Rustly-koder. Om du är bosatt i följande länder: Curacao, Frankrike, Iran, Irak, Nederländerna, Nordkorea, Singapore, Spanien och Ukraina, får du inte spela på denna plattform.
 2. Spelförutsättningar: Innan du börjar använda Rustly-koden, finns det vissa krav som ställs. Till att börja med krävs ett giltigt Steam-konto för att registrera dig på plattformen. Dessutom bör ditt Steam-konto vara nivå 10 eller högre. Slutligen, för att dra full nytta av detta bonuserbjudande, måste en kvalificerad insättning göras.
 3. Engångsanvändning:  Att använda en Rustly-kampanjkod är endast tillgängligt för nya spelare som precis har registrerat sig för ett konto. För att uttrycka det enkelt kan sådana koder bara användas en gång, så gör ditt val med omtanke.
 4. Efterlevnad av plattformens riktlinjer: Strikta regler tillämpas på plattformen som alla måste respektera och följa. Till att börja med kan spelare bara ha ett Rustly-konto. Utöver det måste de vara 18 år eller äldre och endast ett konto kan användas per en enda IP-adress. Slutligen är VPN-användning strängt förbjuden.
 5. Bonusrestriktioner:  Vi har redan berört det faktum att spelare som kommer från vissa länder är begränsade från att använda bonusen. Utöver det kommer insättningsbonusen inte att beviljas om minimibetalningen inte har gjorts.
 6. Förfallodatum:  I skrivande stund har Rustly kampanjkoder inget utgångsdatum och de kan användas så fort du skapar ett konto på hemsidan.
 7. Ej överförbar: Enligt villkoren kan bonusmynt inte överföras från ett konto till ett annat. Alla bonusmynt och ytterligare påfyllningar är bundna till ett enda konto.

Är Rustly kampanjkod legitim?

För att uttrycka det kortfattat kan vi verifiera att Rustly-kampanjkoden är giltig. Om du är intresserad av att motivera varför vi säger så, missa inte resten av detta avsnitt. Ett sådant erbjudande anses vara en belöning som ges till nykomlingar efter att ha registrerat sig för ett konto.

Det ger nybörjare ett lockande erbjudande där de kan få något bara för att använda koden. Observera att Rustly-koder alltid är gratis och du ska aldrig behöva betala för dem. Dessutom vill vi beröra det faktum att alla koder kan verifieras med kundsupport innan de används bara för att säkerställa att de fungerar och att de kommer att leverera på det de beskrev.

Men innan vi avslutar det här avsnittet är det viktigt att basera på den nationella lagstiftningen i det land du kommer ifrån. I vissa länder som Nederländerna är det förbjudet att delta i onlinespelaktiviteter, varför du skulle bryta mot lagen när du gör det. Av den anledningen är det viktigt att gräva i de nationella lagarna för att ta reda på om du är berättigad att spela på Rustly eller någon annan Rust-spelsajt på marknaden.

rostig kampanjkod

Huvudkampanjer på Rustly

Att få tag på Rustly-kampanjkoden är inte det enda som är tillgängligt på denna Rust-skins spelplattform. Både befintliga kunder och de som precis har börjat kan delta i ytterligare kampanjer och bonuserbjudanden. Här är vad som finns tillgängligt.

Befordran

Belöningar

Förklaring

Dagliga fall

Öppna gratisfodral varje dag

Uppgradera ditt Rustly-konto och lås upp gratis fodral som kan öppnas varje dag.

Raidväskor

Gör en kvalificerad insättning för att öppna premiumcase gratis

genom att nå ett insättningsmål kommer spelare att kvalificera sig för raids. Detta gör att du kan samla dubbla erfarenhetspoäng, bevilja gratis fall och tillhandahålla en ny ikon bredvid ditt användarnamn.

Metoder för insättning och uttag

Lyckligtvis för alla parter som är inblandade i denna spelsajt finns det gott om insättnings- och uttagsalternativ som kan användas. Vid sidan av de traditionella som kreditkort, kan spelare också dra nytta av olika kryptoalternativ. För en fullständig lista över tillgängliga betalningsmetoder, se listorna nedan.

Rustly insättningsalternativ:

 • Skinn: CS2, Rost
 • Kreditkort: VISA, MasterCard, Zen, UnionPay
 • E-plånböcker: Zen, PayPal
 • Presentkort
 • Krypto: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Tether

Alternativ för Rustly-uttag:

 • Rostskinn
 • Krypto: Ethereum, Litecoin, Tether

Innan vi avslutar bör vi nämna det faktum att det kan finnas några ytterligare betalningsalternativ kopplade till vissa regioner över hela världen, vilket innebär att du kan ha några fler alternativ som kan användas för att sätta in och ta ut.

Kundsupport

Det finns en hel del sätt att få hjälp och hitta svar på dina frågor på Rustly-webbplatsen så låt oss dissekera allt som är tillgängligt. För det första har en FAQ-sektion inrättats där spelare kan få hjälp med grundläggande frågor utan att behöva kontakta kundpersonal.

Om du inte kan få nödvändig hjälp genom FAQ-sektionen, bör vi nämna det faktum att en dedikerad support-e-postadress har införts. Alla dina frågor eller problem kan vidarebefordras till denna e-postadress:  [email protected] . Vanligtvis tar det cirka 12 till 24 timmar för kundagenten att svara.

Slutligen är den bästa metoden för många spelare på Rustly att få hjälp livechatten. Det kan utlösas genom att trycka på den föreslagna knappen som finns i det nedre högra hörnet av webbplatsen. Observera att det tar kundpersonal mellan 5 och 10 minuter att gå med i chatten. Efteråt kan du förvänta dig professionell och hjälpsam personal.

Rustly Kampanjkod Slutsats

I våra böcker är Rustly en perfekt spelsajt för Rust som går utöver för att ge spelare allt de behöver för att ha kul och hamna i vinst. På den här plattformen kan spelare hitta ett brett utbud av spel, massor av betalningsalternativ och ett lättanvänt överlägg.

Para ihop denna information med Rustly-kampanjkoden ” HELLA ” och du har en perfekt deal. Bara genom att använda koden kommer du att göra anspråk på 5 gratis fall samtidigt som du får ett erbjudande på 100 % insättningsbonus som gränsar till $100. För att göra saker ännu bättre finns ytterligare bonusar och kampanjer tillgängliga så se till att registrera dig för ett konto nu och börja din spelsatsning på rätt fot.

Frågor och svar

Kan jag få gratis ärenden på Rustly?

Det finns flera sätt att få gratis fall på Rustly. Till att börja med kan spelare registrera sig för ett konto och använda koden ”HELLA” för att göra anspråk på 5 gratis ärenden och en 100% insättningsbonus. Dessutom, genom att jämna upp kontot och delta i raider, kan spelare öppna gratis ärenden varje dag.

Är Rustly äkta?

Trots att det är en relativt ny spelsajt som grundades 2022 kan vi bekräfta att den verkligen är legitim. Rustly har en omfattande gemenskap och massor av positiva recensioner på tredjepartswebbplatser som Trustpilot. Dessutom införde denna plattform ett unikt bevisligen rättvist system som är tillgängligt för alla på webbplatsen, vilket ytterligare bevisar att Rustly är legitimt.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')