wing-preload
Logga in med steam

Skinport Kampanjkoder: Använd “HELLAGOOD” och få en fin bonus

Proffs
 • noll köparprovision
 • möjligheten att sälja för riktiga pengar
 • en rad vapen, klistermärken, plåster och souvenirer
 • flera betalningsalternativ
Cons
 • hög provision vid försäljning
 • utbetalning kräver KYC

Rättvis och detaljerad recension av Skinport: Är Skinport legitim?

Sökandet efter en bekväm och lönsam webbplats för  skin-handel  tar ofta användare till Skinport, som är betrodd av miljontals spelare. Fråga inte ens om Skinport är legitimt. Portalen är helt transparent för sina besökare. Att köpa CS:GO, Dota2, Rust och TF2 spelobjekt har aldrig varit mer lönsamt.

Använd denna länk  och köp och sälj skinn snabbt på SkinPort

En trevlig bonus är Skinport-kampanjkoden, som du kan få från partnersajter. Detta är ett lönsamt tillägg till insättningen, och det fungerar bara en gång.

Information om  Skinport

varumärke Skinport
bonus Köp och sälj skins snabbt
Trustpilot-betyg 4.9 – Utmärkt
Kampanjkod Använd denna länk
Skinport.com: Anmäl dig!

skinport kampanjkod

Hur får man en bonus på Skinport?

Eftersom sidan inte erbjuder permanenta bonusar är det svårt att hitta aktuella kampanjkoder för tillfället. Det rekommenderas att följa kampanjerna och ritningarna, som regelbundet hålls av sajten. För att undvika att gå miste om ett lönsamt erbjudande och för att registrera dig säkert är det en bra idé att följa de verifierade länkarna för att komma till Skinports officiella webbplats:

 1. Använd länken  https://skinport.com/r/hellagood .
 2. Gå till webbplatsen.
 3. Logga in med ditt Steam- eller Google-konto, eller använd din e-postadress och ditt lösenord för att börja handla och köpa skins direkt.
 4. Bekräfta din e-post och få e-postmeddelanden med fantastiska erbjudanden.

Det rekommenderas att använda länkarna som tillhandahålls av en så tillförlitlig plattform som  https://gamblecs2.com/  för att undvika att komma in på falska portaler.

Köp Skins på Skinport

Att köpa skinn på Skinport är en enkel uppgift, men för att köpa något från webbplatsen måste användarna först skapa ett konto. För att lära dig hur du gör det och köper skinn från Skinport, följ helt enkelt stegen som beskrivs nedan.

Steg 1: Gå till Skinports webbplats.
Steg 2: Skapa ett konto på webbplatsen genom att klicka på knappen “Registrera dig” i det övre högra hörnet och fyll i registreringen eller välj att registrera dig via ditt Steam-konto. För demonstrationsändamål har vi valt alternativet “Steam”.

Steg 3: Ange din Steam-information och klicka på knappen “Logga in”.

Steg 4: Bläddra igenom marknaden och hitta det skal du vill köpa.

Steg 5: Gå över skalet du vill köpa och klicka på den blå “Lägg till i kundvagn”-knappen.

Steg 6: När du har valt de skal du vill köpa klickar du på den blå ikonen “Korg” i det övre högra hörnet av skärmen.

Steg 7: Välj alternativet “Visa kundvagn”.

Steg 8: Markera rutorna och klicka på knappen “Fortsätt till kassan”.

Steg 9: Ange din kredit- eller betalkortsinformation.
Steg 10: Klicka på den blå “Betala”-knappen.

Grattis, du har framgångsrikt köpt ditt CS2-skin.

Sälj Skins på Skinport

För att vara berättigad att sälja skinn på Skinport måste användaren registrera sig på webbplatsen och skapa ett säljarkonto. Detta är en relativt enkel process, men det tar ett tag att slutföra så låt oss gå igenom det steg för steg.

Steg 1: Gå över till Skinports webbplats.
Steg 2: Registrera ett konto på webbplatsen genom att klicka på knappen “Registrera dig” i det övre högra hörnet och fyll i registreringen eller välj att registrera dig via ditt Steam-konto. För våra ändamål har vi valt alternativet “Steam”.

Steg 3: Ange din Steam-information och klicka på knappen “Logga in”.

Steg 4: Klicka på din “Profil”-ikon i det övre högra hörnet av skärmen. En rullgardinsmeny visas. Välj “Inställningar”.

Steg 5: Klicka på den vita knappen “Lägg till handelsadress” och sedan på den blå knappen “Länk”. Detta kommer att avslöja din Steam Trade URL. Kopiera den i textrutan och klicka på “Spara”.

Steg 6: Klicka på din “Profil”-ikon en gång till och välj “Bli säljare” från rullgardinsmenyn.

Steg 7: Fyll i formuläret till vänster som kräver din personliga information som namn, land och bankinformation.

Steg 8: Nu när ditt säljarkonto är klart klickar du helt enkelt på knappen “Sälj” längst upp till höger på skärmen.

Steg 9: För musen över ett skal som du vill sälja och klicka på den blå “Sälj”-knappen under den.

Steg 10: Välj ditt försäljningspris och om du vill göra din försäljning offentlig eller privat.

Steg 11: Klicka på “Sälj”-knappen längst ner till vänster på skärmen och klicka sedan på “Sälj” igen för att bekräfta din försäljning.

Steg 12: Bekräfta din försäljning via mobil eller webbläsare när du är nöjd med erbjudandet du får.

Grattis, du har framgångsrikt sålt ditt CS2-skin.

Är Skinport legitimt?

Skinport är en pålitlig sida med ett enastående rykte för 4 års erfarenhet. Publikens förtroende bevisas av 4,9-stjärniga betyg på Trustpilot på skinport-recensioner, samt 1,5 miljoner besökare varje månad. Så, är skinport säker? Svaret på frågan är ett klart “ja”.

skinport legitim

Huvudkampanjer och bonusar

Registrerade användare kan ta del av säsongsbetonade och tillfälliga kampanjer, som ibland hålls av Skinport. För detta ändamål är det nödvändigt att noggrant följa nyheterna på webbplatsen och besöka de officiella sidorna på sociala nätverk, som Twitter, Instagram och Facebook. Sajtens hänvisningspartner erbjuder bonuskoder som gör att du kan få ytterligare belöningar när du registrerar dig.

Avgifter på Skinport

Liksom alla andra hudmarknader från tredje part, debiterar Skinport sina användare en försäljningsavgift för att förse dem med en plattform samt alla andra tilläggstjänster som användaren kan begära. Standardförsäljningsavgiften på Skinport är 12% av försäljningspriset, dock kan detta variera i vissa fall.

Om användaren säljer sällsynta och dyra föremål kan detta betraktas som en högvärdig försäljning och alla sådana försäljningar får sin försäljningsavgift reducerad från 12 % till 6 %. Huruvida din försäljning anses vara en rea med högt värde eller inte beror på din valuta och webbplatsen tillhandahåller en dedikerad bloggsektion med detaljerad information om detta.

Sist men inte minst kan användare välja att sälja sina varor privat och använda en mellanhandstjänst som webbplatsen tillhandahåller vilket kommer att sänka avgiften till endast 2%.

Skinport affiliate system

Liksom många liknande webbplatser har Skinport ett affiliatesystem som tillåter innehållsskapare som genererar trafik att tjäna pengar. Om en användare uppfyller specifika krav kommer de att få sin egen Skinport affiliate-länk som låter dem ta del av en procentandel av vinsten från försäljning gjord av de som använder länken för att köpa skinn på webbplatsen.

Krav för att bli en Skinport affiliate:

YouTube: 5 000+ prenumeranter, 30 000+ visningar per månad

Twitch: 50+ genomsnittliga tittare, 2500+ följare

Webbplats: 5 000+ visningar

Det är viktigt att notera att siffrorna som visas ovan är grova uppskattningar och att din aktivitet och vilken typ av innehåll du skapar också beaktas. I slutändan bestämmer Skinport om de godkänner eller avslår din ansökan till deras affiliateprogram.

CS2 Skin Screenshot-verktyg på Skinport

En av Skinports många utmärkta funktioner är skärmdumpsverktyget. Det tillåter användare att se CS2-objekt från deras Steam-konto eller någon annans för den delen. Verktyget låter användarna gå in i inspekteringslänken för vilken hud som helst från en Steam-inventering och genererar en högupplöst skärmdump av den. Detta låter användarna se det exakta utseendet på en viss hud och låter dem se hur det skulle se ut i spelet, samt ett enkelt sätt att dela länken till huden på andra plattformar.

Skinport Float

Float-värden är en unik parameter som bestämmer utseendet på ett specifikt CS2-skinn. Det är faktorn som avgör hudens slitage samt mönstret på vissa skinn. Floatvärde kan variera mellan 0 och 1 och även om tumregeln är att ju högre flytvärde, desto mer värdefull är huden, så är detta inte alltid fallet. Det är därför Skinport har en hel Float-databas som tillåter användare att söka efter specifika skinn baserat på det flytvärde som de önskar.

Översyn av huvudtjänster

Spelare som fokuserar på sådana spel som CS:GO, Dota2, Rust och TF2 kan använda Skinport-tjänsterna, nämligen:

 • sälja skinn  för kontanter och ta ut pengar via banköverföring;
 • köp spelföremål, klistermärken, lappar, pass och souvenirer för skinn och pengar.

Det tillkommer ingen transaktionsavgift vid köp, försäljningen debiteras med 12 % och om beloppet är 1 000 USD eller mer är avgiften 6 % av transaktionen.

Skinport granskning

Metoder för insättning och uttag

Det går att sätta in pengar på flera sätt:

 • CS:GO, Dota2, Rust och TF2 skal och nycklar;
 • fiat-valuta genom VISA, Mastercard, APay och Maestro.

Pengar som erhållits från försäljningen kan tas ut via:

 • banköverföring;
 • CS:GO, Dota2, Rust och TF2 skinn.

Skinport-avgifter kan för närvarande inte betalas i kryptovaluta. Du bör se till att du har tillgång till betalningssystem från ditt land.

Kundsupport

Om du inte hittar svaren på dina frågor i FAQ-sektionen kan du maila supportteamet på  [email protected] .

Slutsats

Skinport säkerställer transparenta och snabba transaktioner. Det ger möjlighet att sälja skinn mot kontanter och ta ut pengar till bankkontot. Den enda nackdelen är den höga försäljningsprovisionen men den kan minskas om du säljer varor i bulk.

FAQ

Hur mycket är avgiften på Skinport?

Det finns ingen provision på Skinport-köp; du måste betala 12% av försäljningen. Om beloppet är $1 000 eller mer halveras din provision.

Kan du sälja på Skinport för riktiga pengar?

Ja, Skinport tillåter affärer med riktiga pengar och efterföljande uttag till ditt bankkonto.

Hur fungerar Skinport-handel?

Att handla genom Skinport är väldigt enkelt – sälj bara onödiga föremål för att köpa de önskade. Alla operationer behandlas via banköverföringar.

Var ligger Skinport?

Företaget är beläget i Stuttgart, Tyskland.

Varför behöver Skinport ditt SSN?

SSN bör anges vid KYC-registrering, vilket är obligatoriskt för finansiella transaktioner

Vem är ägare till Skinport?

Skinport sköts av Tristan Milla

Hur tar jag ut pengar från Skinport?

Att ta ut pengar från Skinport är en relativt enkel process. Allt du behöver göra är att följa stegen som beskrivs nedan.

Steg 1: Gå till Skinports webbplats.

Steg 2: Logga in med ditt Skinport-konto.

Steg 3: Klicka på ikonen “Profil” i det övre högra hörnet och välj alternativet “Säljarkonto”.

Steg 4: På höger sida av skärmen kommer du att kunna välja om du vill få dina utbetalningar dagligen, veckovis eller månadsvis.

Steg 5: När du har valt ditt föredragna alternativ skickar Skinport automatiskt betalningar till ditt bankkonto när ditt plånbokssaldo är över den lägsta utbetalningströskeln.

Det är värt att notera att den lägsta utbetalningströskeln kan variera beroende på ditt hemland.

Hur lång tid tar det att sälja på Skinport?

Processen att sälja föremål på Skinport tar bara ett par minuter i bästa fall beroende på dina valda försäljningsmetoder och mängden föremål som du säljer. Det tar dock någonstans mellan en och tre arbetsdagar för säljaren att få sina pengar via banköverföringen.

Vad är Skinports försäljningsavgift?

Skinports standardavgift för försäljning är 12 % av föremålets pris. Men om du säljer föremål av högt värde kan den avgiften sänkas till 6%. Användarens valuta avgör om transaktionen i fråga kvalificerar sig som en transaktion med högt värde. Slutligen, om användaren väljer att sälja sina föremål privat via webbplatsens mellanhandstjänst är försäljningsavgiften 2%.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')