wing-preload
Logga in med steam

Key-Drop kampanjkoder: Använd ”Gamblecsgo100” och få 0,5 $ gratis

Proffs
 • färgglad design och enkel navigering
 • många bonusar, uppgifter och Key Drop-kampanjkoder
 • juridisk verksamhet och dataskydd
 • dagliga gåvor, spännande evenemang och aktiviteter
Cons
 • dålig stödnivå
 • höga gränser och restriktioner

KeyDrop kampanjkod recension

KeyDrop är en unik CS2-spelsajt som ger spelare hela paketet inklusive en mängd olika spelalternativ för skins, många betalningsmetoder och utmärkta bonusar och kampanjer. I det här stycket kommer vi att göra vårt bästa för att föra dig närmare den senaste KeyDrop-kampanjkoden och vad den ger dig till bordet. Med det sagt uppmanar vi dig att inte missa detta stycke eftersom vi kommer att svara på alla dina frågor.

Keydrop-kampanjkoder:

Med ett generöst bonussystem, genomtänkta kampanjer, uppdrag och funktioner kommer varje spelare att få precis vad de vill ha. Key Drop-koden kan användas för att öka din bankrulle med en insättningsbonus och omedelbara gratispengar. Läs recensionen till slutet och ta reda på vad mer Key-Drop kommer att glädja dig med.

Hur gör man anspråk på KeyDrop-kampanjkod?

Att göra anspråk på en KeyDrop-kampanjkod har aldrig varit enklare. Men vi förstår att nybörjare kan ha svårt att ta reda på hur man använder en bonuskod. För att ge dig en hjälpande hand har vi förberett en dedikerad steg-för-steg-guide som hjälper dig att hitta din fot, så missa inte de nödvändiga stegen nedan.

 1. Registrera dig för ett konto:  Gå över till den officiella webbplatsen och navigera till det övre högra hörnet av webbplatsen. Där kommer du att bli ombedd att registrera dig för ett konto hos Steam. Så snart du har verifierat informationen via Steam-nätverket är ditt KeyDrop-konto redo att användas.
 2. Gå över till fliken “Använd kod”: Nu när ditt konto är redo att börja, är det dags att gå över till din profil och leta efter fliken märkt “Använd kod”. Klicka på det och en ny popup visas.
 3. Ange koden ” GAMBLECSGO100 “: När den nämnda popupen visas, se till att du skriver in koden ” GAMBLECSGO100 ” under avsnittet “Använd kampanjkod”.
 4. Njut av bonuspengar: När koden har skrivits in, klicka på “Ansök”-knappen och ha kul med att spela med $0,5 gratis + en 10% bonus på din nästa insättning!

KeyDrop Kampanjkod Fördelar

Som du säkert kan lista ut själv, kommer användningen av en KeyDrop-kampanjkod med en mängd olika fördelar. Om du vill veta mer om resonemanget bakom varför du ska använda en sådan kod, se listan nedan för mer information.

 • Få gratis pengar:  Som vi redan har nämnt kan nykomlingar använda koden ” GAMBLECSGO100 ” och få $0,50 utan att behöva göra en insättning. Var medveten om att ingen insättningserbjudande inte är så vanligt och KeyDrop är en av få sajter som erbjuder en så lockande bonus.
 • Öka din startbankrulle ytterligare: Förutom att få tag på gratispengar har spelare också rätt till en bonus på 10 % när de gör nästa betalning. Detta kommer ytterligare att hjälpa dig genomdriva en korrekt spelstrategi och öka speltiden på webbplatsen, så se till att dra nytta av detta erbjudande.
 • Testa sidan gratis:  Sist men inte minst kan bonusmedel användas över hela webbplatsen vilket gör att spelare kan öppna case och vinna skinn utan att behöva riskera sina egna pengar.

KeyDrop Code Användarvillkor

Som är fallet med alla onlinespelbonusar kommer det att finnas vissa villkor som spelare måste uppfylla om de vill ta ut sina bonusvinster. Nedan har vi förberett en lista över de viktigaste villkoren du behöver vara medveten om innan du gör anspråk på en kampanjkod.

 • Acceptans: I skrivande stund hindrar KeyDrop inte någon från att gå med på webbplatsen. Detta innebär också att KeyDrop-bonuskoden kan användas av alla spelare över hela världen, utan att behöva riskera att ditt konto stängs av.
 • Spelförutsättningar: Eftersom det finns två sidor av bonuspaketet, kräver den första, som är gratis pengar, att du inte gör något annat än att ange en giltig kampanjkod. Men för att utlösa insättningsbonusen måste en betalning göras medan bonusmedlen automatiskt allokeras till ditt konto.
 • Engångsanvändning: Var medveten om att KeyDrop-koder kan användas mer än en gång. Varje gång du gör en insättning, använd gärna koden ” GAMBLECSGO100 ” och du kommer att ha rätt till ett erbjudande om 10 % insättning.
 • Efterlevnad av plattformens riktlinjer: Det är också viktigt att notera att alla avbrott i tjänstevillkoren angående bonusanvändningen kommer att få ditt konto förbjudet tillsammans med alla medel som är knutna till det förbjudna kontot.
 • Bonusrestriktioner:  Det finns inte många restriktioner som anges i användarvillkoren, men KeyDrop menar allvar med att någon annonserar sin kampanjkod som en gyllene kod och om de tar dig på bar gärning, finns det en stor chans att kontot blir avstängt .
 • Förfallodatum:  Enligt användarvillkoren har bonuskoder inget utgångsdatum vilket gör att du fritt kan använda dem så länge du vill.
 • Ej överförbar: Slutligen är alla mottagna bonusmedel specifikt knutna till kontot i fråga och kan inte överföras någon annanstans.

Är KeyDrop kampanjkod legitim?

Det krävs inte mycket för att ta reda på att KeyDrop-kampanjkoden ” GAMBLECSGO100 ” är legitim. Du kan till exempel använda det gratis och det kommer inte att kosta dig något. Dessutom tar vi inte betalt för den här koden och den kan användas gratis.

Om du fortfarande har tvivel om KeyDrop-kampanjkoder och deras användning, föreslår vi att du kontaktar kundsupport som är tillgänglig dygnet runt. Väl där kan du be dem att verifiera kampanjkoden och låta dig veta vilka förmåner koden i fråga har. Eller om du vill veta är KeyDrop.com legitimt, kan du hitta detaljerad information här .

Information om KeyDrop

varumärke Key-Drop
bonus Få $0.50 GRATIS och en +10% för insättning och gratis dagligt fall
Trustpilot-betyg 4.9 – Utmärkt
Kampanjkod Gamblecsgo100
Key-Drop.com: Anmäl dig!

keydrop kampanjkod

Vad är KeyDrop Golden Code?

Gyllene koder är exklusiva bonusar som endast kan erhållas genom att följa KeyDrop över sociala mediekanaler som Twitter, Instagram, Facebook, Discord, Telegram och TikTok. När du har aktiverat den gyllene koden kommer du att få guldmynt.

Dessa mynt kan vidare användas för att öppna exklusiva guldfodral på webbplatsen. Det är mycket viktigt att nämna att dessa koder är offentligt tillgängliga och kan användas av alla med ett giltigt konto. De har dock begränsad användning och när locket är nått blir koden ogiltig. Med det sagt bör du använda dem så snart som möjligt.

Skillnaden mellan KeyDrop Promo Code och Golden Code

Vi har redan berört det faktum att KeyDrop-kampanjkoder och gyllene koder inte erbjuder samma bonus. För att ge en tydlig skillnad mellan de två, har vi satt upp en tabell med de viktigaste skillnaderna mellan dessa två erbjudanden.

# Kampanjkod Golden kod
Funktion 0,50 $ gratis + en insättningsbonus på 10% Gör anspråk på en del av guldmynten som kan användas för att öppna premiumguldfodral
Målgrupp Nykomlingar och befintliga spelare Endast spelare med befintliga konton kan använda gyllene koder eftersom det inte är möjligt att använda dem utan ett riktigt konto
Fördelar Chans att testa webbplatsen gratis och öka din startbankrulle med 10% på varje insättning som du gör Öppna premiumväskor utan att riskera några pengar
Användning Kampanjkoder kan användas före varje insättning Guldkoder har begränsad användning och när de når taket blir koden ogiltig
Kontoförening Endast tillgängligt på ett konto och kan inte överföras Kan användas på flera konton om bonuskoden inte är förbrukad
Kampanj Välkomstbonus för nya kunder och insättningserbjudande för befintliga kunder Belöning för aktiva spelare som följer KeyDrop i sociala medier

Gratis fodral med KeyDrop-kampanjkod

Förutom att använda kampanjkoden har alla spelare med ett giltigt konto också rätt att öppna gratiscase utan att behöva göra ytterligare insättningar. Så här fungerar det. Välj en av de tillgängliga avatarerna och lägg till dem på ditt Steam-konto.

Efteråt kan du välja ett ärende att öppna. Var medveten om att det finns 11 nivåer totalt och majoriteten av dessa kommer att kräva att spelare öppnar fall eller satsar en viss summa pengar. Efteråt blir mer lyxiga fodral tillgängliga som kan ge dig mycket dyra CS2-skins. Till exempel kan ett fall på nivå 10 vinna dig $2 000 i kontanter!

KeyDrop Kampanjkod Slutsats

Sammantaget ger KeyDrop-kampanjkoden nykomlingar ett utmärkt sätt att få extra valuta för pengarna. Utöver det, om du bara kickstartar din spelsatsning, kan spelare få en liten summa gratis pengar som kan användas ytterligare för att öppna ärenden utan att behöva riskera dina pengar.

Sist men inte minst bör vi också nämna det faktum att även befintliga kunder kan använda den föreslagna kampanjkoden varje gång de gör en insättning och få 10% extra på sina kommande betalningar eftersom det inte finns någon gräns för hur många gånger spelare kan använda rabattkod.

FAQ

Vad är en Key-drop.com?

Det här är en unik plattform för att öppna case med värdefulla droppar, nycklar till kända spel, uppdrag, uppgifter och en massa spännande evenemang.

Hur får du en gratis bonus på Key-Drop?

Du kan få ett gratisfodral varje dag genom att ange KEYDROP i ditt Steam-kontonamn och lägga till en avatar från varumärkeskollektionen.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')