wing-preload
Logga in med steam

Farmskins Kampanjkod med fullständig recension på 2024

Proffs
 • bonusar och dagliga gåvor
 • snabbt uttag av skinn och krypto
 • en mängd olika alternativ för vinst
 • teknisk support via livechatt
Cons
 • restriktioner för vissa länder
 • endast registrerade användare kan se alla funktioner
 • Rakeback bonus missing

Tjäna pengar på din CS:GO-spelupplevelse på Farmskins. Det är en fantastisk plattform för att öppna ärenden och mer. Här kan du uppgradera dina befintliga skins, vinna sällsynta föremål och tävla mot riktiga spelare.

Farmskins kampanjkod recension

Det är mycket uppståndelse i spelvärlden just nu angående den nuvarande Farmskins-kampanjkoden och vad exakt den ger till bordet. I den här delen kommer vi att ta ett djupt dyk och ge dig all nödvändig information om denna kampanjkod. För att göra saker ännu bättre, här hittar du också viktiga villkor för denna bonus och mycket mer. Utan vidare, spänn fast och låt oss hoppa direkt in i den här.

FarmSkins Gratis Kampanjkoder Lista:

Farmskins är känt för sin generositet, vilket uttrycks i bonusar och kampanjkoder. Alla spelare kan använda Farmskins kampanjkod och hämta något mer till insättningen. Säsongsbetonade kampanjer och garanterad säkerhet ger webbplatsen trovärdighet. Vill du veta ännu mer detaljer? Läs igenom recensionen till slutet.

Hur gör man anspråk på Farmskins kampanjkod?

För att vara rättvis är det lätt att göra anspråk på en Farmskins-kampanjkod. Men vi förstår att nybörjare kan ha svårt att hitta sitt fotfäste, därför har vi utarbetat en steg-för-steg-guide för hur man framgångsrikt kan göra anspråk på en kampanjkod på denna tredjepartscaseöppningswebbplats.

 1. Skapa ett konto: Först och främst måste nya spelare gå till den officiella farmskins.com-webbplatsen och leta efter den gröna “Logga in”-knappen. Fortsätt sedan med Steam-uppgifterna för att avsluta proceduren.
 2. Gå över till din profilmeny och klicka på avsnittet “Kampanjkod”: När ditt konto är redo att användas, gå över till profilmenyn där du letar efter en “Kampanjkod”-sektion. Genom att klicka på den här omdirigeras du till en ny sida.
 3. Skriv in koden “GAMBLECSGO“: I affiliate- eller kampanjkodsektionen, skriv in Farmskins-kampanjkoden som vi precis gav dig och njut av $1 gratis.
 4. Njut av gratispengar: Med gratispengarna vi försett dig med kan nya spelare öppna fall och vinna skinn som du sedan kan antingen ta ut eller sälja och fortsätta öppna fler fall.

Farmskins kampanjkod förmån

Det finns många fördelar kopplade till Farmskins kampanjkod. För bättre insikt har vi förberett en lista över alla fördelar du kommer att ha genom att använda den rekommenderade kampanjkoden ovan. Hitta mer information nedan.

 • Ingen insättningsbonus är alltid bra: När du använder Farmskins kampanjkod ” GAMBLECSGO ” får du $1 gratis, inga frågor. I denna tid är det inte många sajter där du kan öppna CS2-case som ger dig gratis pengar, så dra nytta av detta generösa erbjudande.
 • Ta ut skinn utan att behöva gå över omsättningskraven: Detta är ännu en viktig fördel och den är relaterad till vinstuttag. Eftersom det inte finns några villkor som anger hur mycket du måste satsa när det kommer till bonusmedel, kan du ta ut krypto eller skinn när du vill. Var dock medveten om att KYC-verifiering krävs.
 • Testa webbplatsen: Om du letar efter en alternativ sida för ärendeöppning kan du använda den här kampanjkoden på Farmskins hjälpa dig att testa vattnet och ta reda på om du gillar vad den här plattformen har att erbjuda utan att behöva göra en insättning.

Farmskins Code Allmänna villkor

När det finns gratis pengar att tjäna, följer en strikt uppsättning regler som är kopplade till villkoren. Åtminstone är det fallet med Farmskins. Nedan kommer vi att presentera de viktigaste du bör vara medveten om.

 • Acceptans: I skrivande stund och i linje med de tillgängliga användarvillkoren, begränsar Farmskins inte någon från att använda deras kampanjkoder eftersom inga länder är svartlistade från att öppna ärenden på denna sida.
 • Spelförutsättningar: När det kommer till krav finns det inte lika många av dem eftersom detta är ett erbjudande utan insättning. Förutom att behöva en giltig kampanjkod, måste spelare också ha ett legitimt konto.
 • Engångsanvändning: Tänk på att Farmskins-kampanjkoden bara kan användas en gång och ett sådant erbjudande är endast genomförbart för nya konton.
 • Efterlevnad av plattformens riktlinjer: Enligt användarvillkoren kan eventuella brott mot angivna artiklar leda till kontoavstängning och eventuell avstängning från plattformen tillsammans med alla medel som är knutna till kontot.
 • Bonusrestriktioner: Just nu finns det inga bonusrestriktioner förutom den vanliga, det vill säga att du inte kan skapa flera konton och använda koden.
 • Förfallodatum: Välkomstbonuskoder har inget utgångsdatum vilket innebär att spelare kan använda dem så länge de vill.
 • Ej överförbara: Alla pengar och vinster som tas emot genom välkomstbonuspaketet kan inte delas eller överföras till ett annat konto.

Är Farmskins kampanjkod legitim?

Det finns flera sätt för spelare att ta reda på om Farmskins-kampanjkoden vi pratar om är legitim eller inte. För det första delar vi det gratis, och det kostar dig ingenting att använda det på webbplatsen. Men om du är skeptisk till huruvida du får hela paketet vi pratar om eller inte, har vi en lösning för dig.

Kontakta kundsupport och verifiera med det vad du är inne på om du slutar använda koden ” GAMBLECSGO “. Som sagt, med denna kampanjkod kan du få $1 utan att behöva göra en insättning. För att få ett legitimt svar, kontakta kundpersonalen och fråga innan du använder den.

Farmskins Kampanjkod Slutsats

Sammantaget kretsar huvudmålet för den här kring att vi försöker ge så mycket information som möjligt om de bästa Farmskins-kampanjkoderna för nykomlingar att använda. Med det sagt, genom att använda koden ” GAMBLECSGO “, har du rätt att få $1 gratis.

Dessa medel bör hjälpa dig att komma igång på rätt fot då de ger ett utmärkt tillfälle att öppna några fall gratis. Vem vet, om du bara har lite tur kan du hamna i en stor vinst utan att spendera en cent på plattformen. Med det i åtanke, vänta inte och gå med i Farmskins nu.

Information om FarmSkins

varumärke FarmSkins
bonus Gratis $1
Kampanjkod gamblecsgo
FarmSkins.com: Anmäl dig!

Farmskins kampanjkod

Vad är Farmskins Affiliate Code

Farmskins har satt igång ett underbart affiliateprogram som låter befintliga spelare skapa sin affiliatekod och dela den antingen med vänner, över sociala mediekanaler, eller på något sätt som de tycker passar. Det här fungerar enkelt. När spelare ansluter sig till webbplatsen med din kod är de nu dina affiliates.

Till att börja med kan du samla 3% intäkter på allt dina affiliates satsar på webbplatsen, och i gengäld, om de använder din kod, får de en liten summa gratis pengar, till att börja med. Var medveten om att det finns flera nivåer att gå igenom och du kan samla dina priser genom detta system utan att behöva satsa någonting.

Skillnaden mellan Farmskins Promo Code och Affiliate Code

Nu när du har lärt dig den huvudsakliga skillnaden mellan kampanjkoden och affiliatekoden på Farmskins, skulle vi vilja dissekera saker mer i detalj. Av den anledningen har vi utarbetat en jämförelsetabell som hjälper dig att räkna ut saker.

# Kampanjkod Affiliate-kod
Funktion ger nya spelare $1 gratis skapa en affiliate-kod och dela den med andra för att få en procentandel av deras satsningar
Målgrupp Endast nya spelare spelare med ett befintligt konto
Fördelar hämta ett erbjudande utan insättning och spela på webbplatsen utan att behöva göra en insättning samla in pengar och ta ut dem utan att behöva spela aktivt på webbplatsen
Användning kampanjkoden kan endast användas en gång affiliate-koden kan delas på alla möjliga sätt och användas av ett obegränsat antal spelare
Kontoförening kampanjkoden kan endast användas en gång per konto olika spelare kan använda en affiliate-kod för att få samma bonus
Marknadsföring välkomsterbjudande för nykomlingar till Farmskins som ger $1 gratis belönar spelare som lockar nya kunder till webbplatsen

Gratis pengar med Farmskins kampanjkod

Nu när du vet att Farmskins kampanjkoder ger dig rätt till gratispengar, $1 för att vara mer exakt, är det dags att nämna ytterligare sätt att göra anspråk på gratispengar på denna ärendeöppningsplattform. Här är vad som finns tillgängligt. Till att börja med är den dagliga bonusfunktionen igång.

Med den här kan spelare öppna ett gratisfodral varje dag och vinna generösa priser. I giveaway-sektionen finns tre giveaways aktiva hela tiden. Tänk på att vissa av dessa är gratis att gå med medan du för andra måste fylla på ditt konto först.

Sist men inte minst kan spelare också navigera till sin profil och hitta avsnittet “GRATIS bonus” där de kan utföra enkla uppgifter som att lägga till ditt telegram, aktivera push-meddelanden i din webbläsare, etc., och göra anspråk på gratis kulor (på plats) valuta) för din ansträngning.

Farmskins bonusar

Farmskins trivs med antalet bonusar som du kan göra anspråk på. Vid sidan av de redan nämnda som giveaways eller dagliga bonusar, finns det så mycket mer att hitta på denna plattform.

Bonus

Beskrivning

Utdelningar på sociala medier

Genom att följa Farmskins på sociala medier som Twitter kan spelarna lägga vantarna på lukrativa gåvor som ibland är värda över 4 000 USD.

Kinguin topp upp

Genom att sätta in via Kinguin får spelare ytterligare bonusfall som kan öppnas gratis.

Gabens butik

Varje gång du öppnar ett case på Farmskins finns det en chans att vinna en valuta på plats som kallas bullets. Dessa kulor kan sedan användas för att öppna premiumfall.

Är Farmskins legit?

Trots det faktum att sajten inte använder ett system med beprövat rättvist spel, har den varit betrodd av tusentals spelare i många år. Det är en beprövad webbplats med rättvisa utbetalningar och oberoende slumpmässighet, här kan du hitta detaljerad information.

Huvudkampanjer & Bonusar

Den första gåvan en nykomling får är en välkomstbonus. Den finns i speciella koder, som finns på partnerwebbplatser. Att aktivera en kampanjkod ger dig pengar på ditt konto och ett gratisfodral, men det är inte allt du kan förvänta dig från Farmskins:

 • 🏆 den dagliga bonusen ges till de mest aktiva spelarna som regelbundet gör en insättning. Ju mer frekventa påfyllningar ger desto mer värdefull belöning;
 • 🎰 säsongsbetonade kampanjer och teckningar – för varje betydande evenemang har webbplatsen en speciell kampanj, som är begränsad i tid, så håll ett öga på avsnittet;
 • 💈 “Gabens butik” – här kan du köpa specialartiklar på bekostnad av ackumulerade kulor som tas emot för öppna fall.

Tack vare bonusarna är spelande med Farmskins ännu mer lönsamt.

Huvudsaklig spelrecension

Vad finns det att göra förutom öppna ärenden? Det finns många lösningar! Spelare tillbringar aktivt tid med att delta i en mängd olika spel:

 • dueller – strider mellan två deltagare för att öppna fall. Den som har en svalare droppe är vinnaren. Och vinnaren tar allt;
 • uppgradera – om du inte är nöjd med huden, byt till en bättre, men lita bara på tur. CS:GO-uppgradering är slumpmässig.

Dessutom hittar du unika fodral med sällsynta föremål som inte finns i spelet.

Vad är Farmskins Featured Cases List?

Under säsongsbetonade eller andra typer av evenemang kommer Farmskins att ha flera fodral som du kan köpa med antingen kulor (på plats lojalitetsvaluta) eller riktiga pengar. I de flesta fall är dessa fodral staplade med lyxiga föremål, inklusive knivar och handskar.

Totalt erbjuder Farmskins fem utvalda fodral som varierar i värde och kan kosta så lite som $0,49 till $199,99. Sammantaget betyder detta att det finns något för vem som helst på den här fodralöppningsplattformen. För att göra saker ännu bättre, om du är en lojal spelare, behöver du inte använda riktiga pengar för att skaffa dessa fall då du kan få dem gratis genom att använda kulor.

Nu när du vet hur utvalda fall fungerar är det dags att ge ytterligare information om hur du skaffar kulor, Farmskins valuta på plats. Du har en chans att få kulor varje gång du öppnar ett fall, det spelar ingen roll om du öppnar dem själv eller om du deltar i ärendestriden.

Chansen att få tag på kulor är 30%. Tänk på att dyrare fall kommer att belöna dig med fler kulor, och samma logik gäller för att öppna billigare fall. Vid sidan av att öppna fodral kan kulor användas för att delta i olika giveaways, så missa inte det.

Top Drop på Farmskins.com

Farmskins har funnits i skinnöppningsbranschen sedan 2016. De kunde överleva upphörande- och avståelsebreven som Valve skickade ut. Anledningen till att de satt kvar så länge beror på att de driver sin verksamhet på ett transparent sätt. En av transparensfunktionerna inkluderar sidan Top Drop.

På den här sidan kan du se två filter, ett för fall och det andra för uppgraderingar. I kategorin fall kan du se de bästa fallen under de senaste 24 timmarna eller under 7-dagarsperioden. Denna information avslöjar användaren som öppnade ärendet, vilket fall som öppnades, skin som vann tillsammans med priset.

I kategorin Uppgraderingar finns liknande information tillgänglig. Den här gången kan du se uppgraderingsprocenten som en spelare använde, vilket skin som vunnits och hur mycket det är värt. Sammantaget är detta ett bra sätt för nykomlingar att se vad den här plattformen handlar om och vad som kan vinnas om du är nästa lyckliga person.

Farmskins recension

Farmskins affiliateprogram

Visste du att du kan hänvisa dina vänner till Farmskins affiliate-program? Du kan göra det genom att navigera till avsnittet “Partner” på webbplatsen. Där kommer du att se mycket information, men oroa dig inte eftersom vi kommer att gå igenom dem alla för att ge dig en hjälpande hand.

Först och främst är det viktigt att välja din affiliatekod och spara den. Detta kommer också att uppdatera affiliate-länken som du kan dela med dina vänner genom att klistra in koden eller länken på sociala mediekanaler som Twitter.

Till att börja med kommer alla som blir en affiliate till dig genom att klicka på länken eller använda kampanjkoden du ger honom att belönas med gratis pengar, $0,90 för att vara mer exakt. För att vara berättigad till en välkomstbonus måste en hänvisning ha ett Steam-konto på nivå 1+. Utöver det är det bara nya användare som kan använda koden. Sist men inte minst kan affiliatesaldo dras ut efter att ha haft minst tre aktiva hänvisningar.

Låt oss inte glömma att nämna att du kan använda koden ” GAMBLECSGO ” för att hämta ett exklusivt välkomstpaket som består av 2 gratisfodral + en daglig gratis bonus på $1.

Remisssystem på Farmskins

Om du bestämmer dig för att välja ett remisssystem på Farmskins, finns det flera rangordningar som du kommer att gå igenom, och varje ny belönar dig med något extra. Här finns mer information om affiliate-systemets rankningar.

 1. Underdog: Detta är den första rankningen du börjar med. För att gå vidare till nästa rankning måste hänvisade användare tjäna $1000 totalt medan du kan belöna dem med $0,9 gratis. Utöver det får du 3 % i provision.
 2. Money Maker: När insättningarna når $1001, överförs du till denna nivå där du tjänar 5% i provision. Dessutom höjs mängden gratispengar som dina hänvisningar får till $0,95.
 3. Golden Boy: Sist men inte minst, när dina affiliates sätter in $3001+, har du rätt att belöna alla nykomlingar med $1 gratis. Vid sidan av belöningen höjs även provisionen till 7 %.

Tänk på att det finns tre olika uttagsalternativ. Först och främst kan du göra anspråk på föremål och dra tillbaka dem till ditt Steam-lager direkt. Det är också möjligt att göra anspråk på saldo på sajten som sedan kan användas för att öppna ärenden, använda uppgraderaren eller delta i ärendestrider. Slutligen kan riktiga pengar tas ut genom att använda krypto.

Farmskins Giveaways

Alla älskar att lägga vantarna på gratis pengar eller skinn, eller hur? Farmskins gjorde detta genom att erbjuda giveaways som är begränsade till 200 spelare vilket innebär att dina chanser är realistiska på grund av det begränsade antalet deltagare.

Det finns två typer av giveaways. I den första kan du delta med en enkel saldopåfyllning. I de flesta fall är skinn som du kan vinna från den här värda allt från $50 till $100. Den andra giveaway är också intressant eftersom den kretsar kring belöningen på plats som för närvarande kallas kulor. Du kan investera det antal kulor som krävs för att delta.

Farmskins presentkort

Förutom många insättningsalternativ, inklusive kreditkort, e-plånböcker eller kryptovalutor, är det också möjligt att vara helt anonym genom att köpa presentkort. Det finns sex alternativ tillgängliga på Farmskins inklusive $5, $10, $25, $50, $100 och $500 Farmskins presentkort.

Dessa kan erhållas på två plattformar, det är Kinguin eller G2A. Tänk på att du kan få ytterligare 5% bonus om du köper dem på G2A via antingen PayPal, WeChat eller genom att använda ett förbetalt alternativ via Paysafecard.

Sätt in & Uttagsmetoder

Sajten är tillägnad CS:GO-skins, men accepterar olika typer av valutor. Du kan fylla på ditt konto genom:

 • 💳 bankkort;
 • 💸 elektroniska plånböcker;
 • 💱 kryptovaluta;
 • ⚔ CS:GO-skins.

Det finns två sätt att ta ut pengar:

 • CS:GO och Dota 2 kommer direkt in i ditt Steam-lager;
 • konvertera medel från försäljning av skinn till kryptovaluta.

Farmskins erbjuder en fantastisk konverteringsfrekvens, så du är alltid på plussidan.

Kundsupport

Behöver du teknisk hjälp? Det är inga problem med det! Skicka ett mail till [email protected] och förvänta dig ett snabbt svar. Glöm inte att kontrollera FAQ, du kanske hittar en lösning där.

Slutsats

Farmskins förtjänar tusentals användares förtroende – CS:GO-fans. Den har allt för bekvämt spelande – ett stort urval av fall, en aktiv publik och SSL-kryptering för säkra transaktioner.

FAQ

Hur får du en gratis bonus på Farmskins?

Du kan få en gratis bonus efter att ha aktiverat en kampanjkod “gamblecsgo”, som delas av plattformspartnerna.

Är Farmskins.com legitimt?

Det är definitivt en legitim webbplats, som verifieras av år av drift och tusentals besökare. Miljontals öppna fall bevisar att det är legitimt.

Hur öppnar man ett CS:GO-fodral på Farmskins?

Att öppna ärenden är ett nöje! Gör en insättning, välj ditt fodral, bläddra bland alternativen och öppna det bara!

Hur fungerar en fallstrid på Farmskins?

När du väl har valt eller skapat din strid öppnar du och din motståndare mål. Den som får den mer värdefulla droppen tar alla föremål i båda fallen. Allt eller inget!

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Besök hemsida Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Besök hemsida Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Besök hemsida Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Besök hemsida Tested & verified
Koda: GAMBLE-CSGO
kräva bonus
Ok
singular('review')