wing-preload
Logga in med steam

Giveaways

https://gamblecs2.com/wp-content/uploads/2023/06/stake-100-hella-good.jpg

CS:GO & RUST giveaways

Finns det några CS:GO-spelare som inte drömmer om att äga den rikaste och dyraste samlingen av skinn? Ändå är det inte så lätt att få de eftertraktade gratis skinnen. Ändå finns det en lösning – CS:GO Giveaways där värdefulla föremål lottas ut. Vill du veta hur och var du kan vinna ett coolt skinn utan att spendera en krona? Läs vår recension till slutet så får du reda på detaljerna.

Typer av CS:GO Giveaways

Under åren av spelets existens har CS:GO fått en publik på miljontals fans. Många av dem har blivit samlare av skinn. Föremål i spelet har förvandlats till riktig valuta som kan köpas, säljas, handlas och investeras. Ändå är CS:GO-presenter särskilt populära, som kan lägga till unika skal till ditt lager.

Det finns två huvudsakliga sätt att genomföra dragningar:

  1. Standard – de vanliga tävlingarna som hålls av olika webbplatser för att slutföra vissa uppgifter. Dessa kan vara en mängd olika evenemang där det finns minimala eller inga finansiella investeringar alls. De är attraktiva och populära eftersom de gör det möjligt för spelare med en måttlig budget att försöka få ett värdefullt skinn.
  2. Öppna fall – i allmänhet är denna metod något lik den föregående. Skillnaden är att istället för ett skinn får spelaren ett fodral eller nyckel att öppna den med. Det är en oöverträffad upplevelse när det är dags att öppna fallet. Dessutom är de ofta mer värdefulla och nyttiga under utlottningar än vid ett vanligt köp.

Vissa webbplatser kommer med egna alternativ för dragningar. Ändå måste du förstå reglerna, villkoren och kraven för att få en bättre chans att vinna.

CS:GO Sites Giveaways

Branschen för e-sport utvecklas ständigt, varför det finns fler och fler sajter som erbjuder intressanta tävlingar med belöningar. Vissa spelare är skeptiska till detta fenomen, och det av goda skäl. Om du deltar i ett event som anordnas av en välkänd portal är det ganska realistiskt att få ett dyrt skinn i utbyte mot vissa handlingar.

Varför är det fördelaktigt för webbplatser att ge bort skinn? Det kan finnas många anledningar: att marknadsföra ett visst varumärke, en webbplats eller ett affiliate-program, attrahera prenumeranter och mer.

Här är några exempel på sådana webbplatser:

  • Hellagood – det genomför regelbundna hudpresenter för alla registrerade deltagare. Efter att ha slutfört uppgifterna och fått en biljett kan du välja lämplig utlottning på egen hand, samt se historiken för tidigare evenemang;
  • Key Drop – det finns en speciell sektion som innehåller aktiva tävlingar där ett stort antal spelare deltar. Till exempel, just nu är giveaway för en insättning på $10 eller mer relevant;
  • DMarket – den lottar ut nya CS:GO-objekt för att slutföra speciella applikationer på webbplatsen efter att ha loggat in på din profil. Tävlingar hålls varje vecka, du kan få en cool kniv och andra föremål.

I vissa fall kan du behöva en liten investering då bör du räkna ut om det är lönsamt i förväg.

CS:GO Giveaways på Youtube

Streaming av cybersport och spelsändning på Youtube är ganska nya aktiviteter för gamercommunityt. Samtidigt lockar vissa bloggare tusentals tittare till sina kanaler och tjänar baserat på sina prenumeranter. De mest kända streamrarna får många erbjudanden från spelinrättningar som accepterar satsningar i CS:GO-skins för att popularisera sina plattformar och attrahera nya spelare.

Dessutom kan streamers hålla sådana tävlingar för sina egna räkningar för att bygga upp antalet aktiva prenumeranter. Bloggare lottar ut värdefulla spelprylar. Sådana evenemang meddelas i förväg.

Om du vill delta i de storslagna giveaways måste du anstränga dig för att hitta ett sådant evenemang. Det är värt att ta hänsyn till den höga konkurrensen eftersom det alltid är många som vill ha gratis skinn.

CS:GO Giveaways på Twitter

Twitter är ett av de mest populära sociala nätverken som är värd för dagliga giveaways för de mest kända och helt okända arrangörerna. De flesta av de ledande spelsajterna har sina Twitter-sidor, där de delar ut lukrativa kampanjkoder i begränsad upplaga. Om du vill delta i ett sådant evenemang, fråga först om gällande villkor och belöningen. Om personuppgifter krävs bör du undvika sådana tävlingar.

Leta efter transparenta och tydliga ritningar som utförs av portaler du känner. I så fall har du större chans att vinna och få en riktig belöning. Om du inte vill missa en viktig händelse bör du prenumerera på de mest populära sidorna, övervaka nyheter regelbundet och ange dina preferenser så att du får meddelande om nya publikationer.

Vad är RUST Giveaways?

Precis som i CS:GO är RUST-skinn bara en dekoration, vilket inte påverkar kompetensen och hälsan. Samtidigt är de inte mindre populära bland spelare eftersom du kan sticka ut från alla med hjälp av kosmetika och få ett erkännande från publiken. Det är därför RUST-skins lottas ut på många portaler dedikerade till spelet. Dessutom finns det sajter som Reddit, som specialiserar sig på olika spel samtidigt.

RUST skins giveaways organiseras av webbplatser, spelplattformar, streamers, bloggare och bara vanliga spelare som bestämt sig för att visa välgörenhet. Om du uppfyller alla villkor korrekt har du stor chans att få ett välförtjänt pris.

Tävlingar och giveaways för CS:GO- och RUST-skinn är nästan identiska. Skillnaden är att de kan hållas av olika arrangörer, och skinn kan ha olika prisklasser. Samlare och investerare deltar ofta i alla giveaways där de kan få gratissaker, oavsett spel.

ad kan jag vinna?

För det mesta ger vi bort CSGO-skinn, men ibland hittar du här giveaways för skinn från andra steam-spel som RUST eller DOTA2 eller kryptovaluta giveaways.

Hur fungerar det?

Det är extremt enkelt. Allt du behöver göra är att hämta dina biljetter på profilfliken. Fliken Profil kan hittas efter att du loggat in. För att göra det, hitta “LOGGA IN” knappen i det övre högra hörnet på webbplatsen. När du har loggat in ser du profilfliken. När du har klickat på “profil” det kommer att omdirigera dig till din profilsida. På profilsidan ser du uppgifter som du kan slutföra för att få biljetter (se skärmdump nedan). När du har hämtat biljetter kommer du att kunna gå med i vilken giveaway du vill. För att göra det går du helt enkelt till giveaway-sidan, väljer giveaway du vill gå med i, skriv antalet biljetter du vill gå med och klicka på “ENTER” knapp.

Vad har jag för chans att vinna en giveaway?

Det beror på. Ju fler biljetter du har i en giveaway, desto större chans är det att du vinner. Om du har 20 biljetter och det totala antalet biljetter är 100, har du 20 % att vinna. När du har loggat in och gått med i giveaway kommer du att kunna se ditt antal biljetter och din vinstchans.

Hur vet jag om jag vinner?

Efter att giveaway är slut kommer det att finnas en animation, där deltagarna kommer att försvinna (svarta). Den sista kvar vinner giveaway. Om du missade animation, inga bekymmer. Du kommer att kunna se giveaway-vinnaren och den vinnande biljetten på giveaway-sidan (i avsnittet “SLUTAT”). Om du vinner ser du det i din profil i “DINA VINSTER” sektion.

Vad är utlottning?

Vi gör våra giveaways i form av en utlottning. Tombola är en typ av tävling där du kan delta med biljetter för en chans att vinna ett pris i giveaways. Här kan du vinna gratis CSGO, DOTA2, RUST skins och andra belöningar. Vinnaren av en lotteri kommer att utses när alla platser är fyllda eller tiden går (beror på typ av lotteri).

Hur får jag biljetter?

Du kan få biljetter gratis genom att slutföra uppgifter på din profilsida efter att du loggat in.

Bevisligen rättvist

Våra giveaways är bevisligen rättvisa. Vi genererar hemlighet och hash vid start av giveaway. Hemligheten är dold, den är synlig efter att giveaway har rullats. Du kan verifiera om vi har ändrat giveaway-resultat genom att hasha hemlighet med sha512 (som kommer att vara offentlig efter att omgångarna är slut) och kontrollera om det är samma som hash som vi har gett. Du kan också beräkna vinnande lottnummer

VERIFIERA DET HÄR

Slutsats

Tack vare CS:GO Giveaway får många spelare som inte kan köpa dyra skinn en chans att fylla sitt lager med coola kosmetika och känna sig säkrare i spelet. Detta är en fantastisk chans för många portaler att visa sin generositet, förtjäna publiklojalitet och attrahera nya spelare. Giveaways är en win-win för båda sidor, så de är värda att delta i.

Ok