wing-preload
Conectați-vă cu aburi
banner

Cum să depuneți piei pe CSGORoll în 2024

Sistemul de depunere CSGORoll

Dacă vrei să joci cu bani pe CSGORoll, trebuie să faci o depunere. În acest scop, platforma oferă mai multe metode. Utilizatorii au sarcina importantă de a alege cea mai bună opțiune. Fondurile sunt creditate în sold într-o clipă, ceea ce le permite să treacă imediat la jocuri și pariuri și să se bucure de emoție.

Tranzacțiile financiare sunt efectuate cu skin-uri CS:GO, precum și cu criptomonede și carduri preplătite. Când depuneți, nu vi se percepe un comision de către platforma de jocuri de noroc. Totul este sincer, transparent și sigur.

Odată ce fondurile sunt creditate, utilizați toate privilegiile și creșteți soldul. Puteți paria în jocuri, precum și cumpăra casete pentru a le deschide mai târziu. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a obține skinuri cool în funcție de conținut. De asemenea, nu uitați de cazurile gratuite CS:GO la fiecare 24 de ore. Cu toate acestea, acestea sunt disponibile numai pentru jucătorii de la nivelul 2 și mai sus.

Cum să depuneți skinuri pe CSGORoll

Cum se depun skinuri? Aceasta este o întrebare adresată de utilizatori foarte des. Motivul din spatele acesteia este popularitatea acestei metode de decontare. Dacă doriți să faceți o depunere folosind skin-uri, trebuie să:

  • înregistrează-te pe platformă folosind serviciul Steam;
  • faceți clic pe butonul Depozit ( îl găsiți în colțul din dreapta sus);
  • selectați metoda de plată și specificați suma pe care intenționați să o depuneți.

Este necesară configurarea unui cont Steam pentru a procesa tranzacția. Acest lucru se datorează faptului că procesul se desfășoară conform principiului de tranzacționare P2P. Când depune skin-uri pe platforma CSGORoll, jucătorul le schimbă cu alți utilizatori. Administrația site-ului web este responsabilă pentru procesarea promptă și corectă a tranzacțiilor.

Care este cel mai bun tip de depozit pe CSGORoll și de ce?

Reîncărcarea cu skin-uri este considerată cea mai bună metodă de depunere oferită pe CSGORoll. Acest lucru se datorează faptului că banii reali sunt convertiți în moneda în joc atunci când sunt transferați. Fiecare monedă este de 0,7 USD. Jucătorii nu sunt mulțumiți de acest dezechilibru pentru că este foarte confuz. Acest lucru este valabil mai ales pentru utilizatorii noi care se așteaptă ca fiecare monedă să fie de 1 USD.

Ce este bonusul de depunere pe CSGORoll?

Dacă intri pe platforma CSGORoll cu un link de recomandare, apoi te înregistrezi și depui fonduri în contul tău, vei primi 5% din suma depusă. Pe aceleași privilegii se poate conta atunci când introduceți un cod promoțional pe portal. Acesta din urmă este distribuit pe forumuri tematice și platforme specializate dedicate jocurilor de noroc. Bonusul se aplică numai transferurilor de fonduri cu criptomonede. Cardurile și skin-urile preplătite nu sunt luate în considerare.

Ce să fac dacă nu pot depune pe CSGORoll?

De ce nu pot depune pe CSGORoll? Această întrebare ar trebui adresată operatorilor de asistență dacă aveți probleme cu depozitul. Consultanții vor răspunde prompt la întrebări și vor face tot posibilul pentru a se asigura că finalizați tranzacția și treceți la joc.

Puteți verifica singur câteva lucruri în prealabil. De exemplu, dacă contul dvs. Steam este setat ca cont public și dacă adresa URL a schimbului este corectă. Dacă nu există probleme, așteptați puțin și încercați din nou. Este posibil ca problema să fi apărut pe Steam. Dacă situația nu se schimbă, atunci contactați echipa de asistență.

Ce este Confirmarea tranzacției pe CSGORoll?

Datorită faptului că depunerea și retragerea fondurilor cu skinuri utilizează sistemul P2P, este necesară confirmarea tranzacției de la ambii participanți. O parte este cea care depune obiecte valoroase, a doua parte este cea care le retrage în contul Steam. Dacă ambii utilizatori confirmă tranzacția, aceasta va fi considerată reușită și va avea loc instantaneu.

Datorită numărului mare de vizitatori ai site-ului, toate cererile de depozite cu skin-uri sunt procesate instantaneu. Nu trebuie să așteptați până când cineva decide să emită retragerea.

Cum mă retrag din CSGORoll?

Retragerea este disponibilă numai cu skin-uri. Portofelele cu criptomonede, cardurile bancare și alte sisteme nu sunt acceptate. Acest lucru trebuie luat în considerare pentru a evita problemele.

Dacă doriți să vă retrageți, trebuie să:

  • conectează-te la profilul tău și mergi la secțiunea casierie;
  • deschide fila corespunzătoare pentru a plasa cererea ta;
  • specificați suma dorită.

Vi se vor oferi reduceri pentru retragere. Costul total al acestora corespunde sumei înscrise în cerere.

Întrebări frecvente

Care este cel mai profitabil mod de a depune pe CSGORoll?

Cea mai profitabilă metodă de a face un depozit este cu piei. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu sunt convertite în monede.

Cum să revendici un depozit pe CSGORoll?

Dacă doriți să solicitați un depozit, trebuie să o faceți:

  • să vă creați un cont Steam;
  • să accesați secțiunea de reîncărcare;
  • să specificați o sumă și să selectați o metodă de skin.
De ce pot fi blocat de la listarea depozitelor pe CSGORoll?

Blocarea poate fi cauzată de un cont Steam configurat incorect. Acesta trebuie să fie deschis pentru acces public. De asemenea, trebuie să introduci corect URL-ul de schimb.

Este greu să depui piei pe CSGORoll?

Nu, procesul durează un timp minim și nu este diferit de cel al efectuării unei depuneri prin metode standard.

Categorii
stake best site
Ok