wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Unikrn Full Review în Iulie 2024

Pro
 • O gamă largă de discipline eSports pentru pariuri
 • Cote ridicate pentru evenimente
 • Prezența UMode cu posibilitatea de a paria pe jocul pariorului
 • Interfață simplă și clară, precum și navigare rapidă pe site
 • Combinația dintre pariuri și jocuri de noroc pentru a atrage utilizatorii
 • Posibilitatea de a paria pe moneda virtuală Unikoin
Contra
 • Acces restricționat pentru multe țări
 • Asistența nu este disponibilă 24 de ore pe zi (doar între orele 8.00 și 23.00)

Lista codurilor de recomandare Unikrn:

Informații despre marcă

brand Unikrn
bonus Bonus de depunere 300% până la 1.000 USD
Cod promoțional utilizați linkul de referință
Unikrn.com: Inscrie-te!

Cod promoțional Unikrn

Unikrn este o platformă care funcționează din 2014. Combină o experiență de joc versatilă, deoarece vizitatorilor li se oferă pariuri sportive/eSports cu cote mari și un cazinou cu numeroase sloturi. Aici puteți folosi bani reali sau Unikoin, moneda proprie. Acesta din urmă este menit să fie schimbat cu carduri cadou, skinuri, scaune de joc și alte articole legate de sportul cibernetic. Avantajul este că poți paria pe meciurile echipei tale favorite din CS:GO, Dota 2 și League of Legends, precum și pe propriile tale jocuri. Toate detaliile despre platformă sunt prezentate mai jos în recenzia Unikrn. Cum funcționează Unikrn?

Platforma de jocuri este deschisă utilizatorilor adulți. Dacă vizitatorii doresc să folosească numai Unikoin Gold pentru pariuri, limitele de vârstă sunt reduse. În acest caz, site-ul este deschis jucătorilor începând cu vârsta de 13 ani.

Înregistrarea este necesară pentru a utiliza întreaga funcționalitate a platformei. Pentru aceasta, faceți clic pe „Înscrieți-vă astăzi” și introduceți următoarele date:

 • o adresă de e-mail curentă;
 • parola pentru autentificare la cont;
 • data nașterii;
 • tara/statul de resedinta.

Odată ce ați terminat de introdus informațiile, vă puteți înscrie pentru buletine informative prin e-mail pentru a primi actualizări despre bonusurile actuale sau modificările aduse site-ului. De asemenea, este necesar să confirmați că ați citit regulile platformei și că le-ați acceptat. Bifați caseta corespunzătoare pentru aceasta.

În plus, ar trebui să finalizați procesul de verificare. Deschideți e-mailul indicat în chestionar și găsiți scrisoarea de la Unikrn. Găsiți linkul și faceți clic pe el pentru a merge la platformă. În acest fel, îți vei confirma intențiile și informațiile furnizate.

Unikrn este legitim?

Unikrn este legitim sau nu? Această întrebare este de îngrijorare pentru toți nou-veniți, deoarece este necesar să investești bani personali pentru pariuri. Platforma funcționează legal. Proprietarul său este fostul CEO al Microsoft Ventures (Rahul Sood), care a co-creat site-ul de pariuri eSports în parteneriat cu Carl Flores. Site-ul vizează piețele din Australia, Europa și Asia. Funcționează sub licențele Isle of Man și Marea Britanie.

Principalele promoții și bonusuri

Informațiile despre bonusurile și promoțiile actuale sunt întotdeauna prezentate pe site-ul oficial. Poate fi vizualizat de către nou-veniți și vizitatorii obișnuiți pentru a se familiariza cu ofertele curente. Trebuie să accesați secțiunea Hub de promoții pentru a face acest lucru.

Primul cadou este bonusul de bun venit. Veți primi 300% din suma depozitului dacă depuneți cel puțin 10 USD. Suma maximă a bonusului este de 1.000 USD. Oferta este disponibilă pentru pariuri sportive și cazinou și trebuie activată în termen de 14 zile. Există o cerință de pariere de x5 și termenul este de 30 de zile.

Dacă sunteți interesat de pariuri sportive, există o ofertă de asigurare pentru pierderi pentru jocurile NBA. Miza minimă este de 5 USD, iar valoarea maximă a bonusului este de 50 USD.

Există un bonus lunar de până la 10 USD pentru cei care își asumă riscuri care aleg jocuri populare și concurează unul împotriva celuilalt. Acesta trebuie activat în termen de cinci zile de la înscriere. Pariul aplicabil este egal cu x10.

Când selectați modul UMode, este disponibil să dublați câștigurile o dată pe zi. Un bonus este oferit dacă pariați cel puțin 1 USD. Valoarea premiului este limitată (maximum 50 USD).

recenzie unikrn

Revizuirea jocurilor de cazino

Există mai mult de 250 de jocuri în cazinou, care vă vor permite să vă distrați de minune. Sloturile sunt create de dezvoltatori celebri, cum ar fi Pragmatic Play, Playtech și Habanero Gaming. Ele sunt testate pentru fiabilitate și performanță înainte de a fi adăugate în catalog. Utilizatorii pot paria pe sport sau pot alege o alternativă excelentă – sloturi.

Colecția de jocuri de noroc include următoarele soiuri:

 1. Mașini clasice și tematice. Jocuri cu trei și cinci role, de la 1 la 100 de linii și o gamă largă de pariuri. Puteți alege dintre White King, Egyptian Emeralds și alte sloturi.
 2. Variante cu jackpot-uri progresive. Jocuri în care premiul principal crește cu fiecare pariu, de exemplu, Everybody’s Jackpot, Age of the Gods: Ruler of the Sky.
 3. Jocuri de masa. Vi se oferă varietăți de blackjack, baccarat, poker și ruletă. Sunt disponibile atât în ​​versiunea clasică, cât și cu parametrii avansați. Puteți activa Heads Up Hold’em, Superman Roulette și alte jocuri.
 4. Format live. Divertisment împotriva unui dealer adevărat, care se caracterizează prin realism maxim. Vei urmări acțiunile adversarului tău prin fluxuri video. Jocurile live sunt reprezentate în principal de cărți și ruletă.

Puteți găsi cel mai bun joc testând versiunile propuse fără să vă investiți banii. Totuși, rețineți că modul Live este disponibil doar pentru bani.

Sistemul de afiliere al Unikrn

Puteți aranja venituri pasive invitând noi utilizatori pe platformă. În acest scop, plasați bannere publicitare și link-uri de recomandare pe site-urile și blogurile dvs. Plățile se fac conform sistemului RevShare. Asta înseamnă că nu vei primi un comision pentru numărul de noi veniți ci pentru veniturile platformei. Conform regulilor, plata este de 35% din suma pe care site-ul o va câștiga de la utilizatorii invitați. Cu cât sunt invitați mai mulți vizitatori activi, cu atât primiți mai mult.

Banii sunt creditați lunar până în a 17-a zi. Plata minimă care trebuie retrasă în soldul real este de 100 USD. Vi se oferă să utilizați Skrill, transferuri bancare și alte instrumente.

Sistemul de recompense al Unikrn

Platforma are un program de loialitate. Include cinci niveluri, de la Bronz la Unikrn. Pentru a-ți actualiza statutul, trebuie să pariezi cu bani reali. Punctele bonus sunt acordate pentru investirea unei anumite sume. Cu cât un jucător are mai multe puncte, cu atât rangul său este mai prestigios și cadourile sunt mai frumoase:

 • cashback lunar;
 • bonusuri care urmează să fie creditate pentru completarea soldului;
 • premii în bani pentru atingerea unui anumit nivel;
 • cadouri zilnice, care sunt oferite aleatoriu.

Punctele sunt creditate pentru pariurile în cazinouri, case de pariuri sportive și UMode. Riscul dumneavoastră va fi justificat, de care s-a ocupat administrația platformei.

Revizuirea pariurilor Unikrn Esports

Secțiunea eSports oferă aproximativ 35 de discipline, inclusiv jocuri populare precum CS:GO și Dota 2, precum și StarCraft 2, Fortnite, Apex Legend și multe altele. Alegerea evenimentelor poate fi atât foarte extinsă, cât și destul de rară. Totul depinde de la ce oră din zi deschideți secțiunea.

Filele și filtrele dedicate sunt oferite pentru confortul selectării evenimentelor:

 1. Prezentare generală. Aici puteți vedea ce meciuri de discipline sunt programate. Sunt publicate și cotele actuale.
 2. Trăi. Această secțiune arată întâlnirile echipelor, pariurile pe care sunt efectuate în timp real.
 3. Virtual. Meciurile virtuale sunt simulate prin intermediul inteligenței artificiale.
 4. Extreme. Aici puteți vedea toate evenimentele care sunt deschise pentru pariuri.

Totul este foarte simplu, așa că poți găsi cu ușurință direcția care te interesează. Fiecare pariu poate aduce un profit substanțial dacă evaluezi corect situația.

Unikrn Top Sport pentru câștiguri prin pariuri

Există peste 30 de discipline diferite disponibile la Unikrn pentru pariuri pe sport. Cele mai populare sunt:

 • tenis;
 • BUN;
 • hochei;
 • handbal;
 • baschet;
 • baseball.

Pariurile sunt disponibile în modurile înainte de meci (înainte de competiție) și în mod Live (în timpul jocului). În primul caz, cotele sunt fixe, în al doilea – se schimbă în funcție de acțiunile sportivilor pe teren.

Ce este Unikrn UMode?

UMode este o caracteristică care vă permite să pariați pe rezultatul propriilor jocuri. Catalogul oferă Warzone, Overwatch, Fortnite, PUBG, League of Legends, Halo 5, CS:GO, Dota 2, Starcraft 2 și TeamFight Tactics. Urmează instrucțiunile pentru a paria pe tine:

 • conectați-vă la profilul portalului și faceți o depunere;
 • găsiți jocul care vă interesează și conectați contul asociat acestuia;
 • faceți clic pe cotele acceptabile și introduceți suma pariată.

După finalizarea pașilor, trebuie să începeți jocul în 20 de minute. În caz contrar, pariul va fi anulat.

Metode de depunere și retragere

Pentru tranzacțiile financiare sunt oferite carduri bancare (Visa/Mastercard), servicii electronice (Skrill, Neteller) și criptomonede (Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Tether, Monero și Tron). Suma minimă de depunere este de 5 USD, minimul de retragere este de 10 USD. Solicitările pentru tranzacții financiare se depun în contul personal. Trebuie să:

 • accesați secțiunea de numerar;
 • alegeți o filă pentru depunere sau retragere;
 • alege un sistem de plată acceptabil;
 • introduceți suma, ținând cont de limitele actuale.

Dacă utilizați criptomonede, trebuie să copiați numărul portofelului și să îl introduceți în sistemul dvs. de plată. La retragere, dimpotrivă, introduceți datele dvs.

Relații Clienți

Serviciul de asistență funcționează între orele 8:00 și 23:00. Puteți contacta consultanții la  [email protected] . De asemenea, puteți lăsa o cerere într-un formular special, conectându-ne la Contactați-ne. În plus, puteți accesa fila Centru de ajutor unde puteți găsi răspunsuri la întrebările de bază.

Concluzie

Unikrn este o platformă populară pentru pariuri sportive și cibersport, precum și pentru jocuri de cazinou. Oferă o selecție uriașă de discipline și sloturi, așa că nu te vei plictisi. Dezvoltatorii nu oferă o aplicație descărcabilă, dar puteți utiliza versiunea de browser pentru dispozitive mobile.

Tranzacțiile financiare se efectuează fără întârzieri. Cardurile bancare, portofelele online și serviciile criptomonede sunt furnizate pentru depunere și retragere. Utilizatorii înregistrați se pot bucura de promoții și bonusuri, programe de loialitate și un sistem de recomandare.

FAQ

Ce este Unikrn.com?

Platforma Unikrn.com este un produs inovator care oferă vizitatorilor o experiență de joc diversă. Aici sunt disponibile sloturi de cazino, precum și o gamă largă de pariuri eSports și pariuri sportive cibernetice. Toată lumea poate juca cu bani reali și cu moneda virtuală Unikoin Gold. Aceasta din urmă poate fi schimbată pentru skin-uri ale unor jocuri populare de eSports, cum ar fi CS:GO, Dota 2 etc.

Cum să câștigi la Unikrn Bets?

Dacă vrei ca pariurile pe Unikrn să aducă o victorie, trebuie să te familiarizezi cu statisticile echipelor implicate în meci. Evaluați performanța lor în meciurile anterioare cu alți adversari, întâlnirile directe(dacă au existat) și clasamentul turneului. Găsiți, de asemenea, informații despre schimbările de formație sau de antrenor și despre relațiile din cadrul echipei. Cu cât adunați mai multe date, cu atât mai ușor este să identificați liderul.

Este Unikrn legit?

Da, Unikrn este un portal complet legal. Acesta funcționează în baza licențelor emise de Insula Man și Marea Britanie. Acest lucru garantează integritatea și securitatea proceselor și fiabilitatea tranzacțiilor financiare. Inspecțiile regulate efectuate de autoritățile de supraveghere motivează administrația platformei să mențină un nivel ridicat de servicii.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')