wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Stake.US Coduri de referință 2024: Folosiți „HellaUSA” și obțineți 25 Stake Cash + 250.000 monede de aur + 5% rakeback

Cod promoțional Pros
 • Recompense multiple
 • 100% bonus de depunere fără limită
 • 5% bonus rakeback
 • Condiții facile de pariere
Cod promoțional Contra
 • Nu există recompense gratuite
 • Trebuie să depuneți bani pentru a utiliza

Lista de coduri de recomandare Stake.US:

Revizuirea codului promoțional Stake.US

Să recunoaștem, jucătorii care vin din SUA au o mulțime de probleme în a găsi tombole demne sau cazinouri sociale pentru ei înșiși. Sincer să fiu, vă putem informa cu privire la faptul că așteptarea unei platforme care merge mai presus și dincolo de a oferi experiența supremă a luat sfârșit. În această revizuire, vom furniza informațiile necesare despre codurile promoționale Stake.US și vom oferi informații suplimentare despre site. Acestea fiind spuse, să începem imediat.

Cum să revendicați codul promoțional Stake.US?

Pentru a începe corect, dorim să vă oferim un ghid detaliat pas cu pas pe care îl puteți pune în joc și să faceți ca procesul de activare a codului să decurgă cât mai bine posibil. Fără alte prelungiri, să începem imediat.

 1. Mergeți la Stake.US și creați un cont:  rețineți că există o mare diferență între site-ul Stake.com și cel Stake.US. Asigurați-vă că vizitați platforma adaptată pentru jucătorii din Statele Unite, altfel codul nu va funcționa.
 2. Introdu codul „ HELLAUSA ” în timpul creării contului: în timp ce faci noțiunile de bază din formularul de înregistrare, nu uitați să bifați butonul „Cod (Opțional”). Aceasta va deschide o nouă bară de text unde puteți activa codul promoțional Stake.US menționat.
 3. Activați complet codul bonus făcând o plată:  codul pe care v-am conectat oferă jucătorilor posibilitatea de a revendica 25 de mize în numerar, 250.000 de monede de aur și un rakeback de 5% la tot ce pariați. Pentru a-l activa pe deplin, trebuie efectuată o depunere calificată.

Avantajul codului promoțional Stake.US

Deoarece acesta este un pachet bonus despre care vorbim, vă asigurăm că codul promoțional Stake.US oferă atât începătorilor, cât și jucătorilor experimentați o mulțime de beneficii. Pentru mai multe informații despre ce vă puteți aștepta, consultați textul viitor.

 • Joacă gratuit pe site: de îndată ce creezi contul și folosești codul promoțional Stake.US sugerat, poți începe gratuit profitând de cele 250.000 de monede de aur care vor fi alocate contului tău. Rețineți că puteți juca doar cu astfel de monede, deoarece nu au nicio valoare monetară.
 • Folosește bonusul pentru a juca real: pe lângă jocul gratuit, există o funcție în acest bonus care le permite jucătorilor să joace pe bani reali. Rețineți că Stake Cash este moneda care transformă acest cazinou social într-o loterie.
 • Obțineți un procent din pariuri înapoi: ultima parte a acestui cod promoțional pe care l-am menționat se referă la recuperarea unui procent din avantajul casei prin promovarea rakeback. Acesta poate fi folosit atunci când jucați ambele sloturi, jocuri de masă cu dealeri live sau participați la Originals precum Dice, Plinko etc.
 • Acest bonus este aplicabil atât pentru cazinoul social, cât și pentru tombolă:  de departe cel mai mare beneficiu al acestui cazinou constă în faptul că se adresează atât jucătorilor care doresc să joace doar pentru distracție, cât și celor dispuși să riște bani reali pe care îi pot schimba. recompense mai târziu.

Termenii și condițiile codului Stake.US

Deoarece acesta este în primul rând un cazinou social, potențialii jucători ar trebui să fie conștienți de faptul că astfel de coduri vin cu un set unic de termeni și condiții de care va trebui să fii conștient. Pentru a vă oferi o mână de ajutor, le-am rezumat pe cele mai importante.

 1. Acceptare:  înainte de a aprofunda codul promoțional Stake.US, toți jucătorii trebuie să fie conștienți de faptul că acest cazinou online este accesibil doar jucătorilor care locuiesc în Statele Unite, în timp ce alți jucători se pot referi la domeniul Stake.com.
 2. Condiții preliminare pentru jocuri de noroc: În ceea ce privește cerințele. În primul rând, este necesar un cod promoțional valid. Ulterior, este necesar și un cont Stake.US. Să nu uităm să menționăm faptul că participarea la activități de jocuri de noroc online necesită să ai 21 de ani sau mai mult.
 3. Utilizare o singură dată:  Toate codurile promoționale de pe Stake.US pot fi considerate ca o ofertă de bonus de bun venit pentru jucătorii noi. Acest lucru duce la o concluzie simplă, că acele coduri pot fi folosite doar o dată pe cont.
 4. Respectarea regulilor platformei: Stake este o platformă de jocuri de noroc de renume, ceea ce înseamnă că necesită atât jucătorii noi, cât și cei existenți să respecte regulile platformei. În plus, orice utilizare a VPN-urilor este interzisă. De asemenea, orice tip de manipulare a bonusurilor nu este permisă și poate duce la interzicerea contului.
 5. Restricții de bonus:  este de la sine înțeles că acest bonus poate fi folosit doar cu jucătorii care au un cont proaspăt creat pe Stake.US. Rețineți că bonusul poate fi solicitat în primele 24 de ore de la crearea contului, în caz contrar, acesta va fi restricționat.
 6. Intransferabil: de obicei, jucătorii pot da bacșiș altor jucători pe această platformă. Cu toate acestea, acesta nu este cazul fondurilor bonus și veniturilor primite de la aceștia, deoarece acestea sunt legate de un cont care le-a revendicat.

Codul promoțional Stake.US este legitim?

Când vorbim despre legitimitatea codului promoțional Stake.US, putem verifica cu ușurință aceste informații. Jucătorii pot încerca să folosească acest cod fără a suferi nicio repercusiune. Pentru a dovedi în continuare că astfel de coduri sunt legitime, vă invităm să le inspectați prin intermediul suportului de chat live disponibil pe site.

De asemenea, este important să discutăm despre aspectul juridic al unui astfel de cod. Pentru început, ar trebui să menționăm că Stake.US se asigură că funcționează în conformitate cu legislația diferitelor state, deoarece știm cu toții că participarea la activități de jocuri de noroc online nu este permisă în toate.

Nu în ultimul rând, ar trebui să ne bazăm pe faptul că jucătorii înșiși trebuie să se asigure că pot folosi codurile în mod legal. Ce înseamnă asta exact? Ei bine, pentru început trebuie să fii major. Apoi, asigurați-vă că statul din care vii permite jucătorilor să participe la astfel de activități. Dacă bifați toate căsuțele, atunci codul promoțional Stake.US este într-adevăr legitim.

Cod promoțional Stake.Us

Principalele promoții pe Stake.US

Pe lângă utilizarea codului promoțional pentru a începe, există și o pagină stivuită de bonusuri și promoții suplimentare accesibile oricui. Pentru a obține mai multe informații despre cele mai frecvent utilizate, consultați tabelul de mai jos, unde vom împărtăși detalii suplimentare.

Promovare

Recompense

Explicaţie

Tombolă săptămânală

Câștigați monede de aur și mizați numerar

În tombola săptămânală, jucătorii vor trebui să parieze minimum 1.000 de Mize Cash pentru a revendica un bilet de tombolă. Cu cât aveți mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga o recompensă în timpul evenimentului de tombolă.

Cursa zilnică 50M GC

Câștigă partea ta de 50.000.000 de monede de aur

În fiecare zi, joacă jocurile tale preferate de cazinou și au șansa de a deveni unul din 100 de câștigători urcând în clasamentul zilnic.

Bătălia de sloturi

Luptă pentru o cotă de 50.000.000 de monede de aur

Luați-vă de partea și luptați împotriva altor jucători din Stake.US. Cine câștigă bătălia va câștiga și o parte din fondul de premii menționat.

Promoția RNG

Câștigă o cotă de 10.000 de mize în numerar

În fiecare săptămână, jucați un joc aleatoriu și atingeți multiplicatorul țintă. Cine reușește va împărți 10.000 de Mize Cash între toți jucătorii calificați.

Provocări

Revendicați diferite premii

Jucătorii pot îndeplini provocările zilnice și pot câștiga recompense exclusive pentru eforturile lor. De obicei, această promovare se învârte în jurul atingerii multiplicatorului țintă pentru jocuri predeterminate.

Metode de depunere și retragere

A intra și ieși bani reali în contul tău Stake.US este ușor și există mai multe metode de plată pe care jucătorii le pot folosi. Mai jos, vom atinge baza pe tot ceea ce este disponibil atât pentru reîncărcarea contului, cât și pentru retragere. Iată ce este disponibil.

Opțiuni de depunere Stake.US:

 • Criptomonede: Bitcoin, Tether, USD Coin, Bitcoin Cash, Ripple, Tron, Dogecoin, Ethereum, Litecoin

Opțiuni de retragere Stake.US:

 • Criptomonede: Bitcoin, Tether, USD Coin, Bitcoin Cash, Ripple, Tron, Dogecoin, Ethereum, Litecoin
 • Articole din viața reală: puneți mâna pe diferite mărfuri și primiți-le să fie livrate imediat la adresa dvs. de domiciliu.
 • Carduri cadou: Jucătorii pot schimba, de asemenea, Stake Cash pentru diferite carduri cadou, inclusiv comercianți populari precum Amazon, Walmart și alții.

Înainte de a încheia această secțiune a revizuirii codului promoțional Stake.US, trebuie să menționăm și faptul că, deși monedele de aur nu au o valoare monetară, Stake Cash o are. Pentru 1 Miză Cash, jucătorii pot primi 1 USD în schimb.

Relații Clienți

Este ușor să obțineți ajutor pe Stake.US și există o mulțime de metode pentru a face acest lucru. Pentru început, să vorbim despre secțiunea Întrebări frecvente. Aveți încredere în noi când o spunem, acesta este cel mai bun pe care îl veți întâlni, deoarece acoperă totul, începând cu elementele de bază, cum ar fi crearea contului, până la revendicarea promoțiilor, bonusurile și efectuarea depunerilor sau retragerilor.

Dacă nu ați primit ajutorul necesar prin secțiunea Întrebări frecvente, vă sfătuim să vă conectați la chatul live care este pus în funcțiune. Există o mulțime de agenți online în orice moment, astfel încât veți primi prompt ajutorul necesar. Rețineți că personalul clienților este politicos, prietenos și profesionist.

Ultima metodă de asistență se bazează pe utilizarea contului de e-mail oficial. Toate întrebările, problemele sau reclamațiile pot fi trimise la următoarea adresă:  [email protected]. De obicei, personalul clienților durează aproximativ 12 ore pentru a răspunde la întrebarea inițială.

Concluzia codului promoțional Stake.US

Ați văzut vreodată o astfel de multitudine de promoții care pot fi revendicate doar folosind un cod promoțional simplu? Tocmai din acest motiv, noii veniți din SUA nu ar trebui să rateze această platformă, deoarece este obligată să-i pregătească pentru succes.

Profitând de codul promoțional „ HELLAUSA ”, puteți pune mâna pe 25 de Mize Cash, 250.000 de monede de aur și un rakeback de 5% la tot ceea ce pariați. Una peste alta, asta înseamnă că jocurile pot fi jucate atât pentru bani reali, cât și gratuit, așa că alegeți-vă.

Întrebări frecvente

Pot să depun Crypto pe Stake.us?

Da, depozitele cripto pot fi făcute pe Stake.US. La momentul redactării acestui articol, există mai multe opțiuni cripto disponibile, inclusiv cele mai populare, cum ar fi Tether, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și altele.

Este Stake.us legitim?

Da, Stake.US este legal. Acest site există de ceva timp și, conform informațiilor disponibile, acesta este de departe cel mai popular site de cazinou social din SUA. Pentru ca lucrurile să fie și mai bune, Stake.US oferă un suport pentru clienți impecabil și bonusuri extraordinare.

Pot obține monede gratuite pe Stake.us?

Monedele gratuite pot fi obținute pe Stake.US prin diferite metode. În primul rând, bonusul zilnic poate fi revendicat doar prin logare. În plus, jucătorii pot participa la concursuri în rețelele sociale, la curse zilnice și chiar pot revendica monede gratuite prin rakeback.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')