wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Codurile promoționale SkinsMonkey cu recenzie completă în Iulie 2024

Pro
 • multe moduri de a depune în fiat, crypto și skin-uri
 • suport pentru skin-uri CS:GO, Dota 2, RUST și TF2
 • schimb rapid cu botul de tranzacționare
Contra
 • nicio retragere de fonduri reale
 • un singur canal de comunicare cu biroul de asistență
 • No additional Cashback bonus

Există o mulțime de platforme online care oferă  schimb de skin-uri din CS:GO  și alte jocuri. Cu toate acestea, alegerea unui site de încredere care oferă tranzacții corecte este o provocare. SkinsMonkey și-a dovedit rapid reputația de jucător echitabil pe piață, astfel încât portalul este de încredere de sute de mii de jucători din întreaga lume.

Dacă doriți să faceți schimb de skinuri mai profitabil, vă rugăm să utilizați codul SkinsMonkey, care oferă un bonus de 5% la depunerea dvs. Este un cadou frumos de început care poate fi cheltuit pentru a cumpăra skinuri noi. Înscrie-te, obține un bonus și construiește o nouă colecție în rucsacul tău din joc.

SkinsMonkey lista de coduri de recomandare:

Cum să utilizați codul promoțional SkinsMonkey?

Codurile SkinsMonkey care oferă bonusuri generoase la bankroll-ul tău te ajută să te bucuri de avantajele platformei. Sunt necesari doar câțiva pași pentru a face o afacere profitabilă, așa că este timpul să activați combinația relevantă:

 1. Conectați-vă la contul dvs. prin Steam.
 2. Faceți clic pe pictograma profilului și selectați „Obțineți bonus”.
 3. Introdu codul promoțional SkinsMonkey –  HELLAGOOOD .
 4. Depuneți fondurile și primiți până la 5 USD în plus.

Totul este foarte simplu și rapid. cu toate acestea, nu vă gândiți prea mult, deoarece puteți pierde șansele pentru fonduri gratuite.

Codul creatorului Skinsmonkey

Codul SkinsMonkey Creator este un cod bonus special care poate fi folosit de jucători pentru a primi recompense și bonusuri unice. Pentru a utiliza codul SkinsMonkey Creator, tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Vizitați SkinsMonkey și creați-vă contul. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, consultați ghidul nostru de mai jos.

Pasul 2: Faceți clic pe pictograma „Profil” situată în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: Selectați opțiunea „Revendicare bonus”.

Pasul 4: introduceți codul de creator în caseta de text.

Pasul 5. Faceți clic pe butonul „Revendicați bonus” din mijlocul ecranului.

Felicitări, ați valorificat cu succes codul de creator. Bucurați-vă de recompensele gratuite.

Care este diferența dintre codul promoțional Skinsmonkey și codul creatorului?

Când vorbim despre codurile promoționale și codurile de creație SkinsMonkey, funcțional nu există diferențe între ele. Ambele tipuri de coduri sunt un șir de caractere pe care jucătorii le pot introduce pe site pentru a primi diverse recompense. Cu toate acestea, codurile promoționale pot fi folosite de toți utilizatorii care se înregistrează pe site pentru a primi recompense unice. De exemplu, utilizatorii pot folosi codul nostru promoțional „HELLAGOOD” pentru a primi gratuit 5 USD pentru tranzacționare și un bonus de +35% pentru depuneri în bani reali. Pe de altă parte, codurile de creator pot fi, de obicei, răscumpărate o singură dată de către un singur jucător și nu pot fi folosite din nou de altcineva.

Informații SkinsMonkey

marca SkinsMonkey
primă Bonus gratuit de 5 USD
Trustpilot Evaluare 4.8 – Excelent
Cod promoțional HELLAGOOD
SkinsMonkey.com: Inscrie-te!

skinsmonkey Cod promotional

Cum să vând skin-uri CS2/Rust/TF2 pe Skinsmonkey?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți dacă doriți să vindeți skin-uri pe SkinsMonkey este să vă creați un cont SkinsMonkey. Dacă nu sunteți sigur cum să procedați în acest sens, puteți consulta ghidul nostru de mai sus. Odată ce ați făcut asta, următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă setați profilul și inventarul Steam la „publice”.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați ghidul de mai jos.

Setați Inventarul la Public

Pasul 1: Mergeți la SkinsMonkey și conectați-vă cu contul dvs. SkinsMonkey.

Pasul 2: Faceți clic pe opțiunea „Trade Skins” situată în colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 3: Faceți clic pe opțiunea „Setări profil” de mai jos. Aceasta te va redirecționa către pagina ta de profil Steam.

Pasul 4: Setați opțiunea „Profilul meu” la „Public”

Pasul 5: Derulați în jos și setați opțiunea „Inventar” la „Public”

Pasul 6: Întoarceți-vă la SkinsMonkey și reîncărcați pagina. Toate skin-urile din inventarul dvs. ar trebui să fie vizibile acum.

Vinde-ți skinurile CS2/Rust/TF2

Acum că ți-ai creat contul și ai făcut public inventarul Steam, tot ce a mai rămas este să-ți vinzi skin-urile. Acesta este un proces foarte simplu și tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidul prezentat mai jos.

Pasul 1: Accesați SkinsMonkey și conectați-vă la contul dvs.

Pasul 2: Faceți clic pe opțiunea „Trade Skins” din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 3: Configurați parametrul dorit, cum ar fi jocul, valoarea Float, Fade, Phase și Rarity, sau căutați un anumit skin folosind caseta de căutare din partea dreaptă a ecranului.

Pasul 4: Selectați skin-urile pe care doriți să le vindeți din partea stângă a ecranului făcând clic pe ele. Acest lucru va muta skin-urile selectate într-o zonă specială și va crea o ofertă.

Pasul 5: Odată ce ați ales skin-urile pe care doriți să le vindeți, faceți clic pe butonul „Trade Items” din mijlocul ecranului. Tranzacția ar trebui finalizată instantaneu, iar fondurile vor fi adăugate în portofel.

Felicitări, v-ați vândut cu succes skin-urile pe SkinsMonkey.

Cum să cumpărați skin-uri CS2/Rust/TF2 pe Skinsmonkey?

Cumpărarea de skin-uri și articole în joc pe SkinsMonkey este un proces foarte simplu și rapid. Pentru a afla cum puteți face acest lucru, pur și simplu urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Mergeți la SkinsMonkey și conectați-vă la contul dvs.

Pasul 2: Faceți clic pe opțiunea „Trade Skins” din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 3: Configurați parametrul dorit, cum ar fi jocul, valoarea Float, Fade, Phase și Rarity, sau căutați un anumit skin folosind caseta de căutare din partea dreaptă a ecranului.

Pasul 4: Selectați skin-urile pe care doriți să le cumpărați din partea dreaptă a ecranului făcând clic pe ele. Acest lucru va muta skin-urile dorite în coș.

Pasul 5: Odată ce ați ales skin-urile pe care doriți să le cumpărați, faceți clic pe butonul „Trade Items” din mijlocul ecranului. Tranzacția ar trebui finalizată instantaneu cu condiția să aveți suficiente fonduri în portofel.

Felicitări, v-ați achiziționat cu succes skin-urile pe SkinsMonkey.

SkinsMonkey este legitim?

Deoarece nu este necesară nicio licență pentru a schimba skin-uri, mulți jucători au o întrebare: este SkinsMonkey legitim? Și se poate avea încredere în platformă? Conform recenziilor vizitatorilor reali și a traficului general, este o platformă sigură care funcționează de fapt. Dovada este ratingul de 4,8 stele dintr-un posibil 5 pe Trustpilot. Tehnologia modernă de criptare SSL este folosită pentru a proteja datele personale ale jucătorilor. Pictograma relevantă poate fi găsită în bara de adrese a portalului, citește mai multe informații aici.

Cum să obțineți skinuri CS2 gratuite pe Skinsmonkey

Creați-vă contul Skins Monkey

Pentru a primi skinuri CS2 gratuite pe SkinsMonkey, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă creați un cont SkinsMonkey. Acesta este un proces relativ ușor și nu durează mult. Pur și simplu urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Deschideți browserul și mergeți la Skinsmonkey.com

Pasul 2: Conectați-vă la site-ul web cu contul dvs. Steam făcând clic pe butonul „Conectați-vă prin Steam” situat în colțul din dreapta sus al ecranului.
Pasul 3: Furnizați acreditările dvs. Steam și faceți clic pe butonul „Conectați-vă”.

Pasul 4: Introduceți adresa URL a Steam Trade în caseta de text corespunzătoare. Îl puteți găsi cu ușurință făcând clic pe butonul „Find Trad URL”.

Pasul 5: Introduceți adresa dvs. de e-mail și bifați caseta care spune „Sunt de acord cu Termenii și condițiile SkinsMonkey, Politica de confidențialitate și Politica de rambursare” și faceți clic pe butonul „Înregistrați-vă acum”.

Felicitări, v-ați creat cu succes contul SkinsMonkey.

Obțineți skinuri CS2 gratuite

SkinsMonkey oferă diferite tipuri de cadouri care permit jucătorilor să câștige skinuri CS2 gratuite. Există trei tipuri diferite de cadouri, zilnice, săptămânale și lunare, iar jucătorii pot participa la oricare dintre acestea aleg. Pentru a participa la un anumit cadou, jucătorii vor trebui să se îndrepte către fila „Freebies” situată în partea de sus a ecranului. Odată ajuns acolo, jucătorii vor putea alege cadou la care doresc să participe făcând clic pe butonul „Înscrieți-vă acum”.

Modul în care funcționează cadourile este acela de a permite jucătorilor să introducă înregistrări care pot fi câștigate prin îndeplinirea diferitelor sarcini. Sarcinile pot fi orice, de la intrarea gratuită la aderarea la grupul SkinsMonkey Steam, la urmărirea canalelor oficiale de rețele sociale SkinsMonkey, la tranzacționarea unei anumite valori a articolelor pe site. După expirarea cronometrului, câștigătorii vor fi aleși la întâmplare.

Este demn de remarcat faptul că cadourile zilnice prezintă de obicei cele mai puțin valoroase recompense și necesită jucătorului să finalizeze cele mai simple sarcini. Recompensele și dificultatea sarcinilor cresc progresiv odată cu cadourile Săptămânale și Lunare.

Principalele promoții și bonusuri

Revizuirea bonusurilor a relevat că jucătorii se pot aștepta la surprize plăcute în etapa de înregistrare. Site-ul ofera:

 • Bonus de bun venit de 5% pentru prima depunere de până la 5 USD;
 • 30% la depozit prin unele sisteme de plată;
 • skin-uri gratuite pentru îndeplinirea anumitor condiții: avatar și nickname cu siglele site-ului, confirmare prin mail etc.

Cei mai activi participanți reușesc să prindă o afacere bună. Înscrie-te pentru buletine informative și rețele sociale, citește Reddit și nu rata giveaway-ul.

skinsmonkey revizuire

Ce este Backpack pe Skinsmonkey

Dacă ați jucat CS2 și sunteți interesat de tranzacționarea skin-urilor CS2, atunci probabil că știți deja că unele skin-uri sunt blocate în comerț și, prin urmare, nu pot fi tranzacționate sau vândute pentru o anumită perioadă de timp din cauza problemelor de siguranță. Cu toate acestea, SkinsMonkey a găsit o cale de ocolire datorită funcției sale Backpack. Funcția Rucsac permite jucătorilor să achiziționeze skin-uri care sunt blocate în comerț și, prin urmare, le rezervă pentru jucător. Odată ce perioada de timp Trade Lock expiră, jucătorii pot să retragă și să folosească skin-urile pe care le-au achiziționat la fel ca orice alte skin-uri CS.

Este de remarcat faptul că funcția Rucsac va păstra skin-urile în siguranță și rezervate timp de 45 de zile. După expirarea acestui timp, utilizatorul nu va mai avea acces la skin-urile pe care le-a achiziționat.

Sarcini gratuite pe Skinsmonkey

Sarcinile gratuite sunt doar una dintre multele caracteristici excelente ale site-ului web la care jucătorii pot participa și câștiga recompense unice. După cum sugerează și numele, sarcinile gratuite sunt un set specific de sarcini și obiective pe care jucătorii le pot îndeplini pentru a solicita monedă gratuită pe care o pot cheltui în mod liber pe site-ul web, așa cum consideră de cuviință. Aceste sarcini pot cere jucătorului să facă o varietate de lucruri, cum ar fi să se alăture serverului oficial SkinsMonkey Discord, să urmărească rețelele sociale oficiale SkinsMonkey, cum ar fi Twitter și Instagram, să-și verifice adresa de e-mail și multe altele. Este de remarcat faptul că aceste sarcini nu necesită ca jucătorul să cheltuie bani sau să depună vreo monedă în contul său, totuși, utilizatorii trebuie să creeze un cont pentru a putea îndeplini sarcinile gratuite și a primi recompensele.

Sistemul de afiliere Skinsmonkey

La fel ca majoritatea site-urilor web de tranzacționare a skin-urilor, SkinsMonkey are propriul sistem de afiliere. Modul în care funcționează sistemul este că oferă fiecărui utilizator un link unic de recomandare pe care îl poate posta pe fluxul său și pe rețelele sociale. Acest lucru le va permite să ofere publicului diverse recompense, cum ar fi un bonus de 5 USD la prima tranzacție și un bonus de depunere de 35%. De asemenea, le va permite să câștige un procent din fiecare tranzacție efectuată pe site de către utilizatorii care și-au folosit linkul de recomandare pentru a-și crea contul.

Metode de depunere și retragere

Alături de skinuri, site-ul acceptă și alte tipuri de monede:

 • 💵 monedă fiat: VISA, Mastercard;
 • 💱 Criptomonedă: BTC, USDC, LTC, BTH, ETH, DOGE, DAI, USDT;
 • 💳 bani electronici: GPay, PayPal, PaySafeCard, Trustly, Skrill, iDeal.

Este important să țineți cont de locația dvs., care determină metodele de plată disponibile.

Retragerea este posibilă în CS:GO și doar skin-uri RUST, așa că platforma salută colecționarii pasionați.

Relații Clienți

Toată comunicarea cu suportul tehnic se realizează numai prin chat live. O pictogramă pentru a solicita ajutor se află sub câmpul principal. Există Centrul de ajutor pentru răspunsuri rapide, unde sunt descrise cele mai frecvente probleme.

Concluzie

SkinsMonkey este vizitat de peste 500.000 de oameni pe lună, ceea ce demonstrează fiabilitatea și popularitatea portalului. Singurul investitor și proprietar este Bauris Capital Partners, care are birouri în Cipru și Polonia. Site-ul este clar și ușor de navigat. Operațiunile de tranzacționare sunt rapide și nu au capcane.

faq

Ce este un SkinsMonkey.com?

SkinsMonkey este un site popular de schimb de skin-uri pentru skin-uri CS:GO, Dota 2, RUST și TF2 prin intermediul unui bot de tranzacționare.

Pot obține skin-uri gratuite pe SkinsMonkey?

Da, sunt disponibile pentru sarcinile postate în secțiunea Freebies.

SkinsMonkey.com este legitim?

Este un portal legitim vizitat de mulți jucători. Folosește SSL și are 4,8 stele de către Trustpilot.

Îmi pot vinde skin-urile CS:GO pe SkinsMonkey?

Skin-urile pot fi schimbate cu alte articole din biblioteca site-ului. Cu toate acestea, retragerea de bani reali nu este disponibilă.

Pot primi bani gratuit de la Skinsmonkey?

Da, poti. Toți jucătorii care își creează un cont pe site-ul SkinsMonkey sunt eligibili să participe la sarcini gratuite. Pentru fiecare sarcină pe care jucătorul o îndeplinește, cum ar fi urmărirea rețelei sociale oficiale SkinksMonkey sau verificarea adresei dvs. de e-mail, jucătorul va primi o anumită sumă de monedă gratuită pe care o poate cheltui pe site.

Este Skinsmonkey profitabil?

Dacă SkinsMonkey este profitabil, depinde în întregime de utilizator. Acestea fiind spuse, cumpărarea, vânzarea și comercializarea skin-urilor pe SkinsMonkey poate fi un efort foarte profitabil, cu condiția ca utilizatorul să investească suficient timp în cercetarea skin-urilor și a prețurilor acestora.

Este Skinsmonkey cel mai bun site de tranzacționare CS2?

Când vine vorba de găsirea celui mai bun site de tranzacționare CS2, totul se rezumă la preferințele personale, cum ar fi metodele de depunere și retragere, tăierea platformei etc. În ceea ce privește SkinsMonkey, este cu siguranță unul dintre cele mai bune și mai populare site-uri de tranzacționare CS2.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')