wing-preload
Kayıt olmak ile steam
banner

Tradeit.GG 2024 içinde yasal mı

Tradeit.GG nedir?

Tradeit.GG, Counter-Strike 2 dahil olmak üzere popüler Steam oyunlarından öğeleri satmanıza, saklamanıza veya takas etmenize olanak tanıyan üçüncü taraf bir ticaret sitesidir. Bu yazıda, Tradeit.GG’nin meşru olup olmadığı sorusuna yanıt bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Daha fazla uzatmadan, hemen buna dalalım.

Tradeit.GG Yasal mı?

Tradeit.GG’nin yasal olup olmadığı sorusuna dürüst bir cevap vermek için olaylara farklı bir perspektiften bakmamız gerekiyor. Her şeyden önce, bu platform 2016’dan beri var, bu da kurulduğu ve ticaret camiasından destek aldığı anlamına geliyor, aksi takdirde diğer birçok site gibi şimdiye kadar iflas etmiş olurdu.

Tradeit.GG’nin herhangi bir kumar türü olmadan skin ticareti üzerine kurulu bir web sitesi olduğu gerçeğine de değinmeliyiz. Bu, kumar lisansı olmadan faaliyet gösterebilecekleri anlamına gelir. Tradeit.GG’nin arkasındaki şirket, ABD’nin Lewed kentinde bulunmaktadır.

Son olarak, başkalarının bu web sitesi hakkında ne söylediğini öğrenmek istiyorsanız, Trustpilot’a gidip siteyi bizzat test eden kişilerden geri bildirim aldığınızdan emin olun. İlk bakışta, Tradeit.GG’nin yaklaşık 13.000 incelemeye göre 4,9/5 gibi mükemmel bir derecelendirmeye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Neden Tradeit.GG’yi Seçmelisiniz?

Artık Tradeit.GG’nin meşru olup olmadığına dair sorunuzun cevabını aldığınıza göre, birisinin bu web sitesine bir şans vermesi için nedenleri gözden geçirmenin zamanı geldi. İşte bu platformun sizin için neler sakladığı ve neden ona geçmenin kötü bir fikir olmayacağı.

  • Anında skin alma seçeneği: CS2 skin ticaretiyle ilgileniyorsanız, muhtemelen her skin ticareti yapıldığında uygulanan ticaret yasağı kuralını biliyorsunuzdur. Tüm taraflar için şans eseri, Tradeit.GG’nin hangi skinleri anında alabileceğinizi ve hangilerinin ticaret beklemede olduğunu bulmanızı sağlayacak özel filtreleri var.
  • Bir görünüm için gereğinden az mı yoksa fazla mı ödeme yaptığınızı öğrenin: 800.000’den fazla görünümde gezinmek için kullanılabilecek çok sayıda filtrenin yanı sıra, görünümler için fazla mı ödeme yaptığınızı veya görünümler için fazla mı ödeme yaptığınızı en başından öğrenme fırsatına da sahipsiniz. faydalanabileceğiniz iyi bir anlaşma.
  • CS2 görünümlerinizi anında satın: CS2 görünümlerinizi diğer oyunculara sattığınız P2P pazarının hayranı değilseniz, görünümlerinizi anında gerçek parayla satma stratejisini de kullanabilirsiniz. P2P ticaret sistemiyle alacağınız fiyattan önemli ölçüde daha düşük bir fiyat alacağınızı unutmayın.
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda ek oyun ve görünüm: Rust, Team Fortress 2 ve hatta Steam öğeleri dahil olmak üzere farklı Steam oyunlarından görünümleri satın alabileceğinizi, satabileceğinizi veya takas edebileceğinizi biliyor muydunuz? Birden fazla oyundaki takasları birleştirmek de mümkündür.

Ek Tradeit.GG Bonusları

Tradeit.GG’de bir hesaba kaydolursanız alabileceğiniz birkaç bonus var. İşte bu yazının yazıldığı sırada mevcut olan şey.

  • Ücretsiz 5,00$: Bir hesap için kaydolduğunuzda, web sitesinde “Ücretsiz 5,00$” seçeneğini arayın. Orada, bir ortak kodu yazabilir ve ilk işlemde, tamamlanmış siparişinizin 5$’ını alırsınız. Bu kadar basit.
  • Hediyeler: Toplamda üç tür hediye, skinler aracılığıyla ücretsiz para kazanmanızı sağlayacaktır. Günlük hediyeler genellikle 2 ila 5 dolar arasında değişirken, haftalık olanlar daha pahalıdır ve genellikle 50 dolara kadar skin sunar. Son olarak, aylık hediyeler çok ilgi çekicidir ve buradaki ödüller 250 ila 600 dolar arasında değişebilir.
  • Görevler: Tradeit.GG’de ayrıca ücretsiz paranızı kazanabileceğiniz toplam altı meydan okuma bulacaksınız. Bu tür görevler, Steam kullanıcı adınıza #Tradeit eklemenizle başlayarak değişebilir. Sadece web sitesini ziyaret ederek her gün 10 bilet bile alabilirsiniz. Bu, size ücretsiz olarak çekilişlere katılmanız için mükemmel bir fırsat sunar ve bu şekilde çok para kazanırsınız.

Tradeit.GG Kârlı Olmaya Yönelik Stratejiler

Tradeit.GG web sitesinde işlem yaparken kârlı olmak istiyorsanız, işinize yarayacak bir strateji oluşturmanız gerekir. Nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız endişelenecek bir şey yok çünkü biz sizi doğru yöne yönlendirmek için buradayız. İşte sizin için sakladığımız şey.

  • Ticaret yaparken akıllı olun: Tradeit.GG’nin iyi mi yoksa kötü bir ticaret mi yapacağınızı anlamanız için mükemmel yollar sağladığı gerçeği göz önüne alındığında, kendiniz için karlı anlaşmalar bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bunun en iyi yanı, bu skinleri çekmek zorunda olmamanız, bunun yerine daha sonra kar için satmanızdır.
  • Çekilişlerden yararlanın: Tradeit.GG’nin herkesin katılabileceği özel çekilişler sunduğu gerçeğine daha önce değinmiştik. Ayrıca, yaptığınız her 1$ karşılığında, her türlü hediyede kullanabileceğiniz bir çekiliş bileti alacağınızı da belirtmemiz gerekiyor. Çok sayıda takas yaparak, daha sonra kostümler aracılığıyla ücretsiz olarak para kazanmak için kullanabileceğiniz çok sayıda çekiliş bileti toplayacaksınız.

Müşteri desteği

Tradeit.GG web sitesinde işlem yaparken yardıma ihtiyacınız olursa, emrinizde birçok destek yöntemi olduğunu bilmelisiniz. İşte bu platformda sizi bekleyenler hakkında daha fazla bilgi.

  • Canlı Sohbet: Tradeit.GG, daha kesin bir ifadeyle, her zaman 7/24 erişilebilen, türünün tek örneği olan bir canlı sohbeti uygulamaya koydu. Müşteri personeli profesyonel ve kibardır ve bunun en iyi yanı, ne hakkında konuştuklarını bilmeleridir, bu da onların eskiden deri takası yaptıkları anlamına gelir.
  • E-posta: Ayrıca web sitesinde bulunan özel bir SSS sayfasına göz atmak da mümkündür. Aradığınızı orada bulamazsanız, tüm soruların, yorumların, şikayetlerin ve sorunların doğrudan şu e-posta adresine gönderilebileceğini unutmayın: [email protected].
  • Telefon: Mevcut değil
  • Sosyal ağlar: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Discord
  • Desteklenen diller: Hintçe, İsveççe, Fince, Fransızca, Lehçe, Japonca, Almanca, Felemenkçe, Çince, Türkçe, Rusça, İspanyolca, Portekizce, İngilizce

Tradeit.GG’deki Kendi Deneyimim

Bahsettiğimiz her şey Tradeit.GG web sitesindeki kendi deneyimimizle destekleniyor. Öncelikle, kayıt prosedürü gezinmesi kolaydır ve hemen işe koyulacaksınız. Ancak, kayıt olduktan sonra bir e-posta adresi ve geçerli bir Steam ticaret URL’si sağlamadan web sitesinde gezinemeyeceğinizi belirtmemiz gerekiyor.

Ayrıca, alım, satım veya ticaretin birçok tüccarın hayatını kolaylaştıracak üç farklı bölüme ayrıldığını da belirtmeliyiz. Hediyeler ve ödüller de diğer bölümlere ayrılmıştır. Tam olarak ne aradığınızı bulmak için çok sayıda filtre kullanabilirsiniz. Bunun da ötesinde, hareket halindeyken ticaret yapıyorsanız kullanışlı olabilecek mevcut kasa durumunuza göre görünümleri filtrelemek de mümkündür.

Sonuç olarak, Tradeit.GG web sitesiyle harika bir deneyim yaşadık. İlk işlemimizde 5$ indirim almamızı sağlayan mükemmel bir kodla başladı. Bunun üstüne, çekilişler için çekiliş bileti toplamak da faydalıdır çünkü bu şekilde ücretsiz para kazanabilirsiniz.

SSS

Tradeit.GG güvenli mi?

Evet, Tradeit.GG hem sizi hem de ticaret uygulamalarını güvende tutmaya yardımcı olmak için çok sayıda güvenlik önlemi alan güvenli bir platformdur. Resmi botlarla yaptığınız her ticaret, ticaretin yasal olduğunu doğrulamak için inceleyebileceğiniz, kendisine adanmış bir karmaya sahip olacaktır. Tradeit.GG’nin lisansı olmadan çalıştığını çünkü buna ihtiyaçları olmadığını unutmayın. Sonuçta, bu bir skins ticaret web sitesidir.

Tradeit.GG'den ücretsiz para kazanabilir miyim?

Evet, Tradeit.GG’de ücretsiz para kazanabilirsiniz. Ek olarak, en fazla 6 görevi tamamlayabilir ve bu şekilde ücretsiz para talep edebilirsiniz. Ayrıca, ücretsiz oldukları için eşantiyonlara katılmayı da unutmayın.

Kategoriler
bandit.camp best rust site
Ok