wing-preload
Kayıt olmak ile steam
banner

Keydrop 2024‘da yasal mı

Keydrop nedir?

Keydrop, 2018 yılında kurulmuş bir CS2 kasa açma sitesidir. Piyasadaki en uzun süredir devam eden platformlardan biri olmasa da, birçok kumarbaz ve meraklı kendilerine aynı soruyu soruyor: Keydrop yasal mı? Bu yazıda Keydrop’un güvenli ve yasal olduğunu kanıtlamak için değerli bilgiler sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bunu söyledikten sonra, hemen bu konuya dalalım.

Keydrop Yasal mı?

Keydrop’un yasal olup olmadığı sorusunun cevabını bulmak istiyorsanız sizi doğru yöne yönlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Her şeyden önce, Keydrop’un tamamen CS2 kasalarını açmakla ilgili olduğu göz önüne alındığında, bu tür oyunlar için şu anda bir endüstri standardı olan lisans olmadan çalışıyorlar.

Ancak, bir yönetim organı tarafından lisanslanmamaları ve denetlenmemeleri, katı kurallara uymadıkları anlamına gelmez. Bu, herkesin tur bittiğinde oyun karmasını inceleyip doğrulayabileceği şeffaf bir adalet sistemi oluşturdukları anlamına geliyor. Ayrıca web sitesi, kişisel ve finansal bilgilerinizin güvende ve şifreli olarak saklanması için SSL sertifikası aracılığıyla da ayağınıza getirilmektedir.

Keydrop’un şu anda piyasadaki en yüksek puan alan CS2 kasa açma web sitelerinden biri olduğu gerçeğine de değinmeliyiz. Neredeyse 23.000 yoruma göre Keydrop, 4,9/5 puana sahip; bu da kısaca nefes kesici.

Neden Keydrop’u Seçmelisiniz?

CS2’de vaka açmak için neden bir sonraki durağınızın Keydrop olması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız Keydrop’un masaya getirdiği en önemli hususları açıklayacağımız bu bölümü kaçırmayın. Aşağıdaki listeye bakın.

  • Kullanıcı dostu arayüz: Keydrop’ta işlerin nasıl yürüdüğüne ilk baktığınızda, web sitesinin kullanımının çok kolay olduğunu ve önemli her şeyin sadece birkaç tıklama uzakta olduğunu fark edeceksiniz.
  • Ödeme yöntemlerinin çeşitliliği: Para yatırma seçenekleriyle ilgili olarak, VISA ve MasterCard dahil kredi kartları ve Skrill, Sofort ve Trustly gibi e-cüzdanlar gibi geleneksel yöntemlerden başlayarak seçebileceğiniz çok sayıda yöntem vardır. Ayrıca çok sayıda kripto para biriminden CS2, Dota 2 ve Rust görünümlerine kadar değişen ek ödeme seçenekleri de vardır. Keydrop hesabınıza hediye kartları aracılığıyla da güvenli bir şekilde yükleme yapabileceğinizi unutmayın.
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda oyun: Keydrop öncelikle bir kasa açma sitesi olsa da, şansınızı deneyebileceğiniz birkaç ek oyun da vardır; bunlar arasında Vaka Savaşları, Sözleşmeler, Yükseltici, Görünüm Değiştirici ve Conquest yer alır.
  • Çok sayıda promosyon: Şimdiye kadar bilmiyorsanız, başka promosyonlar da vardır. Sadece sitede bahis yaparak farklı çekilişlere katılabilir, ücretsiz günlük kasalar açabilir, hatta farklı görevleri tamamlayarak bedava altın kazanabilirsiniz.

Ek Keydrop Bonusları?

Keydrop’un kayıt sırasında kullanabileceğiniz bir bonus sağladığı ve ücretsiz şeylere sahip olduğunuz gerçeğine daha önce değinmiştik. Ancak web sitesinde ücretsiz kasa açmak için başka fırsatlar da bulunmaktadır. İşte mevcut olanlar.

  • Çekilişler: Herhangi bir zamanda, ödülleri 2 $ civarında olan amatörlerden, kazançlı kostümler kazanabileceğiniz şampiyonlara kadar uzanan beş sürekli çekiliş olacak. Bu çekilişlere katılmak için son 14 gün içinde ucuz olanlarda rekabet edebilmek için en az 1$, büyük olanlarda ise en az 10$ yatırmanız gerekmektedir.
  • Avatarı ayarlayın ve günlük vakaları ücretsiz olarak alın: Ücretsiz vakalar sekmesinde ilginç bir bonus bulacaksınız. Size uygun bir avatar seçin ve Steam profilinizde ayarlayın. Her gün tekrar gelin ve ücretsiz bir dava açın.
  • Ücretsiz altın karşılığında görevleri tamamlayın: Sitedeki para birimini ele geçirmek için, e-posta adresinizi eklemek, Keydrop Discord sunucusuna katılmak ve benzeri çok basit farklı görevleri tamamlayabilirsiniz.

Kazanmak için Keydrop Stratejileri

Keydrop’ta kazanma stratejisi arıyorsanız, bu web sitesinin tamamen şanslı olmakla ilgili olduğu konusunda sizi bilgilendirmeliyiz. Ancak, kasa açarken veya savaşlara katılırken küçük bir avantaj elde edebilmeniz için sizi doğru yöne yönlendirebiliriz.

  • Kasaları akıllıca seçin: Gerçek şu ki Keydrop, oyuncuların web sitesinde açabileceği inanılmaz miktarda kasa sunuyor. Bu kasaların fiyatları farklılık gösterebilir ve bu, en pahalı olanların otomatik olarak en iyi açılacakları anlamına gelmez. Bu nedenle gerekli özeni göstermeli ve kişisel risk toleransınıza göre sizin için uygun olanları bulmalısınız.
  • Keydrop bonusundan yararlanın: Dürüst görüşümüze göre bedava parayı asla kaçırmamalısınız. Paranızın karşılığını daha fazla almak için para yatırmadan önce bir tane kullandığınızdan emin olun.
  • Bilet toplayarak ücretsiz savaşları kaçırmayın: Keydrop, oyuncuların kasa açtıklarında veya web sitesinde başka işlemler yaptıklarında bilet toplamalarına da olanak tanır. Bunlardan yeterince topladığınızda, kasa savaşlarına ücretsiz olarak katılabileceksiniz. Bu strateji sizi web sitesinde oynamaya zorlasa da, ücretsiz olarak deneyebileceğiniz için yine de ödüllendiricidir.

Müşteri desteği

Keydrop, oyun açıklamaları ve kuralları, hesap yükleme ve yeni gelenlerin sorabileceği diğer önemli sorular gibi popüler konularla ilgili sonsuz yardım sağlayan özel bir SSS sisteminin yanı sıra, müşteri desteğine ulaşmanın pek çok yolunu da sunuyor. İşte seçenekler.

  • Canlı sohbet: Keydrop profesyonel, kibar ve yardımsever personel ile mükemmel bir canlı sohbet gerçekleştirdi. Web sitesine girdiğinizde mesaj düğmesini aramanız yeterlidir; sorunları çözmenize veya soruları yanıtlamanıza yardımcı olacak bir temsilciye otomatik olarak bağlanacaksınız.
  • E-posta: Resmi bir e-posta adresi aracılığıyla da yardım almak mümkündür: [email protected]. Bu şekilde yardım almanın zaman açısından verimli olmadığını ve müşteri personelinin sorularınızı yanıtlamasının genellikle 24 ila 48 saat sürdüğünü unutmayın.
  • Telefon: Mevcut değil
  • Sosyal ağlar: Twitter, Instagram, Facebook, Steam Grubu, Discord, Telegram, TikTok
  • Desteklenen diller: Rusça, İsveççe, İtalyanca, Çince, Rumence, Fransızca, Macarca, Slovakça, Çekçe, Felemenkçe, Türkçe, Portekizce, İspanyolca, Almanca, İngilizce, Lehçe

Keydrop’ta Kendi Deneyimim

İlk başta, Keydrop yeni başlayanlar için çok karmaşık görünebilir, ancak sizi temin ederim ki öyle değil. Hesap oluşturmanın anlaşılması çok kolaydır ve platformdaki genel gezinme de hiç de zor değildir. Kredi kartlarından başlayarak e-cüzdanlara, dış görünümlere, kripto para birimlerine ve hatta hediye kartlarına kadar seçebileceğiniz bu kadar çok para yatırma seçeneğinin olması bizi şaşırttı.

Ancak Vaka Savaşlarında yarışan çok fazla oyuncu olmaması hoşumuza gitmedi ve dürüst olmak gerekirse, 2v2 savaşlar yapmak istiyorsanız botlara karşı savaşmak zorunda kalma ihtimaliniz yüksek. Ayrıca Keydrop’un ücretsiz kasa açmak için sonsuz fırsatlar sunduğu ve bunun, düşük bakiyeli yeni başlayanlara fayda sağlayabileceği gerçeğini de ele almamız gerekiyor.

SSS

Keydrop güvenli mi?

Evet, Keydrop güvenli ve yasal bir platformdur. Her şeyden önce, web sitesinin arkasındaki sahipler, iş yapmanın dürüst bir yolu olan altbilgide açıkça belirtilmiştir. Keydrop bir komisyon veya yönetim organı tarafından lisanslanmamış olsa da, herkesin kullanabileceği kanıtlanabilir adil bir sistem gibi adaleti sağlamak için farklı protokoller uygulamaya koydular. Ayrıca Trustpilot’taki 4,9/5’lik çok yüksek bir derecelendirmeden de bahsetmeliyiz ki bu, dürüst olmak gerekirse, özellikle 22.000’den fazla incelemeden oluşan bir modeliniz olduğunda görülmesi çok nadirdir.

Keydrop'tan ücretsiz kılıf alabilir miyim?

Kesinlikle! Keydrop’ta ücretsiz kasa almanın pek çok yolu var. İlk olarak, bir Steam takas URL’si ekleyebilir ve ilk ücretsiz kasanızı hemen alabilirsiniz. Ayrıca görevleri tamamlamak, altın para toplamak ve bunun gibi ücretsiz vakalar açmak da mümkündür. Son olarak, Steam profilinize bir avatar yerleştirebilir ve günlük ücretsiz vakalar açabilirsiniz.

Kategoriler
Skinsmonkey best cs2 sell
Ok