wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Tradeit.GG Coduri promoționale în 2024

Pro
 • suport pentru articole din multe jocuri
 • comision competitiv la vânzări
 • bonus pentru toată lumea la înregistrare
 • puteți retrage fonduri în numerar
Contra
 • comision mare pentru încasare
 • echipa de asistență durează mult timp să aștepte un răspuns

Tradeit.GG: Cea mai bună platformă pentru tranzacționare cu piele

Puteți găsi elementul de joc dorit la un preț atractiv și puteți face rapid o afacere pe platforma legitimă Tradeit.GG. Și dacă aveți o mulțime de skinuri nefolosite în inventar, este ușor să le vindeți și să obțineți niște bani.

Lista codurilor promoționale gratuite Tradeit.GG:

Informații despre marcă

brand Tradeit.GG
bonus Obțineți 5 $ pentru gratuit
Evaluare Trustpilot 4.9 – Excelent
Cod promoțional HELLAGOOD
Tradeit.GG: Inscrie-te!

Schimbul de skin se extinde la CS:GO , Rust, TF2 și Dota 2. Doriți să cumpărați și mai bine articolele dorite? Este posibil dacă utilizați codul promoțional Tradeit.GG. Vă permite să obțineți o reducere la o afacere sau bani suplimentari pentru bankroll.

tradeit.gg cod promoțional

Cum să primiți un bonus pe Tradeit.GG?

Bonusurile sunt disponibile tuturor deținătorilor de skinuri și celor care doresc să le cumpere. Este suficient să intri pe site-ul partenerului și să urmezi linkul de recomandare:

 1. Finalizați o înregistrare simplă prin contul dvs. Steam.
 2. Conectați-vă la profilul dvs., faceți clic pe pictogramă și selectați Valorificați codul.
 3. Introdu codul promoțional „ hellagood” și activează serviciul.
 4. Obțineți o reducere la ofertă, care va fi creditată înapoi în soldul dvs.

Prietenii care vă folosesc linkul sau codul promoțional Hellagood vor primi un bonus de 5,00 USD pentru prima lor tranzacție și un bonus de depunere de 10% sau o reducere de 10% în magazinul nostru. Acest bonus este disponibil o singură dată.

Este Tradeit.GG legitim?

După numeroase verificări ale antecedentelor, se dovedește că site-ul este perfect legal și proprietarul nu își ascunde numele. 46 de milioane de tranzacții, 2,7 milioane de utilizatori înregistrați și aproximativ o mie de vizitatori online indică încredere în site.

tradeit legitim

Cum funcționează Tradeit.GG?

Dacă sunteți în căutarea unui portal elegant și modern pentru a vinde, cumpăra sau schimba skin-uri, atunci aruncați o privire la această recenzie. De asemenea, utilizați codul Tradeit pentru a obține cadouri.

Ce este Tradeit.GG Store?

Aceasta este secțiunea de pe site unde sunt prezentate articolele pentru achiziția lor. Pentru comoditate, există filtre, astfel încât să puteți seta cele mai bune valori și să sortați skin-urile după:

 • numele proiectului (CS:GO, Rust, Team Fortress, Steam);
 • popularitatea articolului și data lansării sale;
 • pretul articolului, pornind de la valori mari sau mici;
 • cel mai bun sau cel mai rău float.

De asemenea, puteți introduce numele colecției, alegeți o culoare și specificați tipul de arme (cuțite, arme etc.). La fel de important este și gradul de uzură. De exemplu, puteți cumpăra un skin nou-nouț direct din fabrică sau un articol întărit în luptă.

După introducerea tuturor caracteristicilor, pagina va afișa doar elementele care se potrivesc. Faceți clic pe cele care vă interesează, iar acestea vor fi adăugate în coș. Singurul lucru rămas de făcut este să faceți clic pe butonul Cumpărați pentru a finaliza tranzacția.

Dacă este necesar, puteți vinde articole din propriul inventar în Steam. În acest scop, selectați elementele și setați o valoare adecvată pentru ele. Skin-uri vor fi adăugate în magazinele unde cumpărătorul le va găsi.

Prezentare generală a cadourilor Tradeit.GG

Portalul oferă cadouri care necesită bilete pentru participare. Acestea din urmă sunt furnizate gratuit pentru tranzacțiile efectuate. Numărul de bilete depinde de valoarea de cumpărare/vânzare. Cu cât achiziția este mai scumpă, cu atât recompensa va fi mai mare. Veți primi un bilet pentru fiecare dolar cheltuit. Acestea sunt folosite pentru următoarele cadouri:

 • la oră (minim un bilet). Aici sunt scoase la sorți autocolante și alte articole de valoare mică;
 • zilnic (10 sau mai multe bilete). Vei concura pentru muniție la preț mediu;
 • săptămânal (cel puțin 100 de bilete). Ele oferă articole șic la cel mai mare preț.

Investind, vei vedea numărul de bilete folosite, șansa de câștig ca procent și numărul total de contribuții. Poate că norocul tău zâmbește și îți va oferi un mare premiu.

Ce este Tradeit.GG Invest?

Acesta este un program special pentru cei care doresc să obțină venituri suplimentare fără tranzacționare. Trebuie să adăugați un articol din inventarul dvs. pentru a crește valoarea totală a acestuia. Prima investiție trebuie să fie de cel puțin 100 USD, iar investițiile ulterioare încep de la 1 USD.

Vei primi venituri zilnice, iar cuantumul acestuia depinde de suma investită. Profitul poate fi retras oricând. Totuși, rețineți că fiecare tranzacție este supusă unui comision de 0,1%. Este mai bine să acumulați suma dorită și apoi să solicitați retragerea acesteia.

Ce este Wiki pe Tradeit.GG?

Această secțiune conține informații despre fiecare articol (autocolante, cuțite, arme, colecții etc.). Următoarele date vă sunt disponibile:

 • descriere generala;
 • costul celor mai scumpe și mai ieftine articole;
 • statistici de raritate;
 • evaluarea articolului selectat în comunitate.

Imediat puteți merge la achiziționarea unui skin sau puteți face clic pe butonul „Comerț” pentru a vinde articolul existent. Totul este foarte simplu și accesibil.

Sistemul de afiliere al Tradeit.GG

Toți clienții înregistrați pot participa la un program de afiliere și pot primi remunerație pentru invitarea noilor veniți. În acest scop, utilizați linkul cu codul cuponului de recomandare, care este furnizat în contul utilizatorului. Poate fi postat atât pe propriul site web, cât și pe blogul tău.

Dacă un utilizator urmărește linkul și se înregistrează pe site, acesta va fi conectat automat la contul tău. Din acest moment, vor fi creditate stimulente de 1% din tranzacțiile referalului. Avantajul este că un nou venit primește și bonusuri:

 • 5 USD pentru prima achiziție;
 • reducere unică în magazin de 35%;
 • Bonus de 35% pentru o singură depunere.

Generați un venit pasiv pentru dvs. și câștigați comisioane pe viață. În plus, utilizați un cod promoțional pentru a primi cadouri atunci când vă încărcați soldul.

Principalele promoții și bonusuri

Tradeit.gg se remarcă printre site-urile similare pentru că distribuie cu plăcere bonusuri de bun venit tuturor începătorilor care se înregistrează pe portal.

De asemenea, este o idee bună să urmăriți promoțiile sezoniere și cele programate la evenimente și date semnificative. Pentru a fi la curent,

 • abonați-vă la newsletter;
 • vizualiza ofertele active pe site;
 • vizitați paginile oficiale Tradeit.GG de pe rețelele sociale.

Doar cei mai activi utilizatori reușesc să prindă cea mai tare ofertă.

tradeit-code

Revizuirea serviciilor principale

Tradeit.gg oferă diferite opțiuni de oferte care se potrivesc milioanelor de jucători. Când vă înregistrați pe site, puteți:

 • vinde skin-uri CSGO, Rust, TF2 și Dota 2 – rapid printr-un bot comercial sau prin propriile oferte în timp ce aștepți un cumpărător real;
 • schimbă articole de joc – selectează skinuri inutile din inventar și vezi ofertele de schimb disponibile.

Piața include o selecție mare de skin-uri care însumează mai mult de 5 milioane USD, așa că veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs.

Metode de depunere și retragere

Reîncărcarea Tradeit.gg poate fi efectuată în mai multe moduri:

 • Ski-uri Rust, CSGO, Dota și TF2;
 • bani reali prin VISA, Mastercard sau transfer bancar.

Jucatorul poate retrage fonduri prin intermediul

 • Rust, CSGO, Dota și 2 skin-uri TF2.

Puteți adăuga numele site-ului la porecla dvs. Steam pentru a economisi bani la tranzacție și pentru a obține o reducere de 3% la comision.

Relații Clienți

Toată comunicarea cu suportul tehnic se realizează prin chat live. Pictograma helpdesk poate fi găsită în colțul din dreapta jos și poate fi activată cu un singur clic.

Concluzie

Tradeit.gg este o platformă profitabilă pentru tranzacționarea și schimbul de skinuri ale diferitelor jocuri, cu o interfață plăcută, prețuri avantajoase și promoții ocazionale.

FAQ

Cât costă Tradeit GG?

Comisionul per tranzacție este de 5%, dar poate varia în funcție de valoarea tranzacției, tipul de piele și aplicarea bonusului.

Ce este Tradeit GG?

Tradeit GG este o platformă legală pentru cumpărarea, vânzarea și schimbul de skin-uri Rust, CSGO, Dota și TF2.

Pot retrage bani de la Tradeit GG?

Utilizatorii nu pot retrage bani reali, iar fondurile rămase din tranzacție sunt folosite pentru noi schimburi.

Unde are sediul Tradeit GG?

Tradeit GG are sediul în Boston, Massachusetts, SUA.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')