wing-preload
Conectați-vă cu aburi

DatDrop Cod promoțional: Utilizați “top100list” și obțineți +5% la fiecare depunere

Pro
 • un număr mare de jucători online
 • o gamă largă de cazuri pentru fiecare buget
 • siguranță și onestitate verificabilă
 • multe moduri de a depune fonduri
Contra
 • biroul de asistență poate fi contactat numai prin e-mail
 • interfață supraîncărcată
 • Needs a deposit to function
 • No free money added

DatDrop este o platformă de deschidere a carcasei care a fost lansată în 2017. Site-ul oferă o selecție mare de carcase, mai multe jocuri de noroc și posibilitatea de a actualiza skin-urile existente.

Revizuirea codului promoțional DatDrop

Consultați site-ul de caz DatDrop, care este renumit pentru oferta sa extinsă de skin-uri CS2. Această platformă de jocuri de noroc de încredere pentru o perioadă destul de lungă este considerată una dintre cele mai bune de pe piață când vine vorba de o selecție largă de carcase CS2, prețuri ieftine de skin și o ofertă unică de jocuri care includ opțiuni palpitante pentru jucători versus jucători.

În plus, există o mulțime de coduri promoționale DatDrop generoase care vă vor oferi + 5% reducere la fiecare depunere efectuată până la 250 USD în fiecare zi. Chiar de la început, acest cod vă va crește vertiginos echilibrul, iar cel mai bun dintre toate poate fi folosit tot timpul. Citiți articolul pentru a afla tot ce trebuie să știți despre el.

DatDrop Lista codurilor promoționale gratuite:

DatDrop este specializat în skin-uri și chei CS:GO, acceptând și plăți în alte tipuri de monedă. Utilizați codul DatDrop și obțineți un procent bun din depunerea dvs. Te simți intrigat? Citiți recenzia noastră și alăturați-vă câștigătorilor DatDrop.

Cum să revendic codul promoțional DatDrop?

Revendicarea codurilor promoționale DatDrop este un proces ușor care durează aproximativ un minut. Dacă sunteți nou venit, citiți următoarele instrucțiuni de mai jos:

 1. Pentru început, ar trebui să găsiți codul promoțional potrivit. Există mai multe opțiuni pentru a le găsi. De obicei, codurile promoționale sunt postate pe site-ul cazului DatDrop și pe profilurile sau blogurile rețelelor sociale ale acestora. De asemenea, acestea pot fi furnizate de alte site-uri afiliate DatDrop. Pentru a vă fi mai ușor, am enumerat cele mai bune coduri promoționale DatDrop, așa că mergeți fără îndoială cu „TOP100LIST”.
 2. După ce ați găsit codul, accesați site-ul DatDrop și conectați-vă la cont folosind profilul dvs. Steam, unde va trebui să introduceți numele de utilizator și parola.
 3. În colțul din dreapta sus al ecranului, faceți clic pe butonul Depunere și când apare o nouă fereastră cu metode de plată, faceți clic pe secțiunea Cod promoțional situată în ultimul loc.
 4. Faceți clic pe linia de introducere pentru a introduce codul promoțional gratuit „TOP100LIST” și confirmați-l făcând clic pe butonul de aplicare. Imediat în colțul din stânga jos, veți primi un mesaj despre codul promoțional aprobat.
 5. În cele din urmă, depuneți o anumită sumă de bani și obțineți o reducere suplimentară de 5% pentru fiecare depunere efectuată până la 250 USD pe 24 de ore. Bonusul va fi transferat în soldul dvs. de bonus și îl puteți utiliza pentru deschiderea cazurilor și îl puteți retrage pentru skin-uri CS2.

Veți fi creditat instantaneu cu bani cadou, pe care îi puteți cheltui pe cele mai tari huse.

Avantaj cod promoțional DatDrop

Având în vedere că codurile promoționale DatDrop prezintă un bonus unic și de neegalat pentru jucătorii de pe acest site, am făcut o listă de beneficii de care ar trebui să profitați:

 • Bonus infinit: în primul rând, acest cod este unic deoarece funcționează pentru fiecare depunere efectuată. Indiferent de câte ori depuneți, veți primi 5% suplimentar din suma depusă și acest bonus ajunge până la 250$ pentru fiecare zi. A doua zi te poți întoarce pentru mai multe.
 • Fără condiții de pariere – pe lângă efectuarea unei depuneri, nu există condiții de pariere suplimentare stabilite, cum ar fi limita minimă sau maximă, rollover și altele. Dacă utilizați un cod promoțional și depuneți bani, cu siguranță veți câștiga acest bonus pentru codul promoțional
 • Un avantaj în alte promoții: nu numai că vei primi bani bonus, dar te va împinge și să profiti de alte promoții generoase precum cadouri și tombole DatDrop
 • Joacă gratuit – cu bani bonus, vei avea șansa de a debloca mai multe carcase CS2 fără risc zero, deoarece codurile promoționale DatDrop sunt gratuite. Mai mult, cu puțin noroc, poți obține câștiguri semnificative folosind bonusul tău.

Termenii și condițiile codului DatDrop

Acceptare: DatDrop dispune de o licență de jocuri de noroc valabilă, ceea ce înseamnă că operațiunile sale sunt complet legale. Acest site de caz CS2 este accesibil în toată lumea și acest lucru se aplică și codurilor promoționale DatDrop, care sunt valabile pentru fiecare jucător care se conectează, răscumpără codul și depune bani.

Condiții preliminare pentru jocuri de noroc: codurile promoționale DatDrop prezintă o ofertă unică de bonus, deoarece vin cu condiții de pariere zero pe lângă depunerea unei sume de bani dorite.

Utilizare infinită: spre deosebire de alte site-uri de skin-uri CS2, acest cod poate fi folosit la fiecare 24 de ore. Aceasta înseamnă că în fiecare zi, atunci când faceți o depunere, veți primi un bonus de 5% din suma depusă înapoi în soldul dvs. bonus.

Respectarea regulilor platformei: fiecare jucător trebuie să accepte termenii și condițiile acestui site. Orice încălcare a acestor reguli, cum ar fi utilizarea mai multor conturi pentru a evita utilizarea unui singur cod pe 24 de ore, sau utilizarea software-ului extern în încercarea de fraudă, va fi sancționată prin ștergerea contului și pierderea soldului de bani.

Restricții bonus: singurul set de restricții este că nu vă puteți retrage banii bonus direct. Mai întâi, trebuie să câștigi skin-uri CS2 folosind soldul bonus și apoi poți retrage skin-uri CS2 din inventar în contul Steam

Data expirării: codurile promoționale DatDrop sunt de obicei valabile pentru o perioadă mai lungă. Codul nostru promoțional enumerat, cum ar fi „GAMBLECSGO100”, vă va servi cu siguranță pe tot parcursul anului

Netransferabil: odată ce primiți un bonus de 5% din depozitul dvs. în soldul dvs. bonus, inti este legat de contul dvs. și nu poate fi trimis în alte conturi DatDrop și nici nu poate fi transferat în soldul dvs. principal înainte de a achiziționa skin-uri CS2 cu el.

 Codul promoțional DatDrop este legitim?

DatDrop este un site de încredere CS2 deținut de Meetic Group LP, Londra, care funcționează din 2017 și a dobândit o reputație masivă de-a lungul existenței sale. O mare comunitate de fani și recenzii excelente pe site-uri precum Trustpilot sunt în favoarea legitimității sale. În plus, acest site permite un sistem dovedit echitabil pentru a asigura un rezultat corect și egal pentru fiecare jucător de pe site.

De asemenea, codurile promoționale DatDrop fac parte din oferta de bonus a site-ului, unde puteți solicita fără efort un bonus generos. Procesul de activare este o liniște și mulți jucători confirmă că funcționează. Rețineți că ar trebui să căutați codul legitim doar pe canalele oficiale ale Datdrop sau pe un site care are un parteneriat cu Datdrop. Pentru a economisi timp la căutare, încercați unul dintre codurile noastre promoționale precum „HELLAGMARKETING”.

Concluzia codului promoțional DatDrop

Una peste alta, site-ul de caz DatDrop CS2 prezintă o alegere recunoscută a unui loc de jocuri de noroc pentru mulți pasionați de CS2 din întreaga lume, datorită modului său ușor de utilizat, unei baze mari de skin-uri CS2 și a unei lupte unice de cazuri P2P. Peste 2,5 milioane de utilizatori și 420 de milioane de cazuri deschise confirmă faptul că acest site este una dintre figurile de top pe piața jocurilor de noroc în continuă creștere.

Mai mult, o parte din aceste cifre și statistici incredibile se îndreaptă către codurile promoționale Datdrop. Este greu să găsești o astfel de ofertă în care poți obține un bonus suplimentar la depunere de 5% din nou și din nou. Deoarece acest cod este gratuit și nu are condiții de pariere, reprezintă o afacere de care ar trebui să profitați. Încercați codul promoțional „TOP100LIST” și bucurați-vă de beneficii nelimitate.

Informații DatDrop

marca DatDrop
bonus +5% la fiecare depunere
Evaluarea Trustpilot 3.9 – Mare
Cod promoțional top100list
DatDrop.com: Înscrieți-vă!

Cod promoțional DatDrop

DatDrop este legitim?

Potrivit SimilarWeb, platforma este vizitată de peste 750 de mii de jucători pe lună, ceea ce indică încrederea unui public larg și fair-play-ul. În plus, jocurile de noroc sunt absolut sigure datorită tehnologiei de criptare SSL. Sistemul de fair-play demonstrabil permite utilizatorilor să verifice fiecare joc pentru transparența aleatoriei, auziți citiți mai mult.

Principalele promoții & Bonusuri

DatDrop oferă un sistem de bonusuri atractiv care poate fi folosit de către nou-veniți și jucătorii pe termen lung:

 • distribuirea de coduri promoționale care oferă 5% în plus la depozit;
 • caz gratuit în fiecare zi – cu cât nivelul jucătorului este mai ridicat, cu atât cadoul va fi mai valoros;
 • link-uri de recomandare cu coduri promoționale de la partenerii DatDrop;
 • promoțiile și desenele temporare sunt publicate în secțiunea corespunzătoare a site-ului.

Cu cât ești mai activ pe platformă, cu atât poți primi mai multe cadouri.

Cazuri gratuite pe DatDrop

Datdrop Free Cases este o promoție împărțită în 5 niveluri. Depunând bani, puteți crește nivelul și puteți obține cazuri gratuite în fiecare zi. Primul nivel începe de la 3 $, iar ultimul nivel se închide la 100 $. Cu cât este mai mare nivelul tău, cu atât sunt mai scumpe carcasele și skin-urile CS2 conținute în ele. Pentru a debloca cazuri gratuite, trebuie să urmăriți contul de Twitter DatDrop mai mult de 24 de ore. Rețineți că puteți deschide doar un caz gratuit pe zi.

Recenzia principală a jocurilor

Pe lângă deschiderea carcasei, DatDrop oferă mai multe jocuri interesante în care un utilizator poate deveni proprietarul unui skin CS:GO:

 • ⚔ Bătălii de caz – bătăliile active sunt disponibile în mod constant pe site-ul web unde poți concura pentru a câștiga cu un alt jucător. Proprietarul picăturii mai valoroase din carcasă ia toate articolele;
 • 🥇 Battle Royal – aceasta este o bătălie la scară largă în care pot juca până la 72 de oameni. Participanții sunt împărțiți în grupuri și au runde. Câștigătorul rundei finale ia cele mai bune articole de la adversar;
 • 🎭 Upgrade – îmbunătățiți-vă skin-urile aleatoriu pentru a obține un articol mai valoros.

Datorită Provably Fair, jucătorii pot avea încredere în corectitudinea rezultatelor tuturor jocurilor.

Datdrop recenzie

Depozit & Metode de retragere

Există mai multe moduri de a încărca contul:

 1. Carduri de credit.
 2. Ethereum, Litecoin.
 3. CS:GO skins.

Retragerea este disponibilă numai cu skin-uri și chei CS:GO direct în inventarul dvs. Steam sau prin sistemul P2P. Banii reali nu sunt disponibili pentru încasare.

Relații Clienți

Asistența profesională este disponibilă prin e-mail la [email protected]. De asemenea, puteți trimite un mesaj către pagina oficială de Twitter sau Facebook. Din păcate, toate acestea sunt modalități de a contacta echipa de asistență.

Concluzie

DatDrop a fost lider în rândul platformelor similare de mai bine de cinci ani, oferind tranzacții sigure, experiență de jocuri de noroc și plăți corecte.

FAQ

Cum obții un bonus gratuit pe DatDrop?

Banii gratuiti sunt disponibili pentru nou-veniți după înregistrare și pentru fiecare depunere prin utilizarea codurilor promoționale. Puteți obține un bonus de până la 100 USD în contul dvs. pe zi.

DatDrop.com este legitim?

Este un site web legitim cu milioane de cazuri deschise și sute de mii de vizitatori în fiecare lună. Folosirea SSL și Provably Fair construiește jucătorii’ încredere.

Cum deschizi un caz CS:GO pe DatDrop?

Faceți o depunere, alegeți un caz care vă place și priviți conținutul probabil. Apoi deschideți-l și obțineți o picătură aleatorie.

Cum funcționează o luptă de caz pe DatDrop?

Alege o luptă activă și concurează împotriva adversarului tău pentru noroc. Cine primește pielea mai valoroasă, primește drop-ul ambilor participanți.

Pot să vând skin-uri pe bani reali pe DatDrop?

Nu, poți doar să-ți schimbi piei CS2 pentru alte piei sau poți retrage piei din inventarul tău în contul Steam.

Cum se pot retrage piei CS2 din DatDrop?

Dacă doriți să retrageți piei CS2, urmați acești pași:

 1. Alegeți piei CS2 din inventarul dvs. pe care doriți să le retrageți.
 2. Selectați metoda de retragere “Piei CS2 prin WaxPeer”.
 3. Copiază și lipește URL-ul de comerț din contul tău Steam
 4. În partea stângă a paginii de retragere, selectează skin-ul CS2 preferat și acesta se va muta în partea dreaptă
 5. Fă clic pe butonul Achiziție și confirmă o cerere de schimb pe contul tău Steam pentru a stoca cu succes skin-urile în inventarul tău Steam

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')